|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Preporuka HDD-a od 200 GB
Drugi tjedan idem kupiti novi disk,pa mi treba preporuka! Neznam da li je bolje SATA jer vidim da neka rulja ima probleme, ima i diskova sa 16 mb chachea, pa me zanima kakvi su i tako...... izrazito mi je važno da je disk tih, mislim da tu titulu uzima seagate! dajte nešto dobro preporučite! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
nemoj uzimati taj seagate od 200GB. imam ga ja i u zadnje vrijeme je počeo opako roštiljati. ne uzimaj ga ak te zanima tišina |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Imaš u HGspotu Hitachi 200GB SATA, 8MB cache-a za cca. 704 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
samsung sad slovi koliko sam čuo za jedan od najtiših i najhladnijih diskova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
a sve je to tu negdje....makar ja maxtora ne bih uzeo zbog loših iskutsava... tih 16mb cachea mu ne pomaže puno, to su samo stavili da bi popravili seek time (koliko ja znam)... seagate sam isto čuo da ima problema, s-ata diskovi, oko 200gb... ja bi sad uzeo ili hitachija, ili wd ili samsung...a sad što, to je tvoj izbor... a ako želiš tišinu, aj bi uzeo samsunga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
pa recimo, ja sam zadovoljan sa svojim wd-om....jedino kaj je malo glasniji što nisam očekivao (jer sam prije imao 80gb p-ata i nijke se uopće čuo)..ali inače je ok... a neznam što drugi misle, to će ti morat oni odgovorit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Barracude koje nisu sata sve odlično rade, ja imam 160gb 8mb ata100 i prezadovoljan sam tim diskom i imam barracudu sata 80gb 8mb ncq na tom sve super radi, manje se grije od ovog 160 al rošti.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
mislim da bum uzel Maxtor DiamondMax 10 200gb, dobio je ocjenu Best Buy u Bugu i bio je najbrži na testu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Jesi slučajno "dobio" tog prilikom kupnje il si biro ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
neznam zasto nitko ne preporuca seagate od 200gb, disk mi radi kao curica, nikad problema s njim, necujan u radu iako ljudi kazu da je taj model bucan e pa ja kazem da nije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mene nećeš uvjerit da je nečujan. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
imam maxtora od 80GB i seagate mu nije ni do koljena u pravljenju buke na maxtor se nikad nitko nije zalio kako na seagatea |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Nakon pročitanih dojmova očito sam ja uvijek dobivao dobre serije Seagate-a. Imao sam samo jednog S-ATA 120GB koji je bio malo bučniji, ali ne kao Maxtorovi diskovi. Inače preporučujem ti i Hitachi 250GB S-ATA 2. Tih je koliko i Seagate 160GB NCQ koji imam. Čak i malo tiši kod seek-a ako se pozabaviš Acoustic Management-om. U protivnom je bučan. Imao sam prilike raditi samo sa dva primjerka Maxtor-a 200GB iz serije 10 i mogu reći da se više grije od Hitachija i bučniji je. Isto tako je Seagate 160GB NCQ u istom kućištu išao do max 38°C, a Maxtor oko 45°C. Možda su samo ta dva primjerka takva. Ako naletim na još nekog javim vam dojmove.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|