|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
NVTray (NVIDIA Tray Tools)
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1264 Znaci nesto kao ATITray Tools, samo za nVidiu(znaci odlicno ![]() Treba vam Framework 2.0, link za to na stranici do koje vodi gornji link... Zadnje izmijenjeno od: Brain32. 21.11.2005. u 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hvala! ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ajde nek neko to sproba, da vidimo dal valja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Jedini problemcic kod svega toga je kaj zbog Frameworka zdere oko 20MB memorije, mislim meni s gigom i nije neki bad, ali... Uglavnom, ak tak nastave mislim da bu dobro, ali zasad ak vam sa bas ne da isprobavat necete puno propustit jer se sve to(I jos puno vise) moze i s RT-om, ali ovo je vise shminka i userfriendly... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Joj, meni joj...tak sam se veselil to isprobat, jer vidim tesko je oko 400KB, a kad ono, moram skinut jos 20MB...je da nebi ![]() mozda kad dodje adsl... Al daj mi kazite, jel to alat za OC, namjestanje postavki ili za kaj!? pozdrav ![]()
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako je ko ATI Tray Tools onda ima sve živo.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Al ajde, vjerovat cu ti na rijec... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
@CyRuS ak' si na dialupu, mogu ti rec da ti se ne isplati tlacit s tim, radije si malo prouci RivaTuner, je robustan i nije bas user-friendly ali je najmocniji od svih alata za tweakanje nVidia kartica... Za OC je jako dobar ATITool koji od nedavno radi i sa nVidia karticama a ima ugradjen artefact tester koji je kod mene nalazio artefakte bezgresno, po meni najbolji OC alat opcenito... Evo link za ATITool: http://www.techpowerup.com/downloads/101 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Upoznat sam jako dobro sa Rivom...i trenutno ju koristim... Fala na upozorenju, necu onda skidati to sranje od 20MB... ![]() a ATI tool cu obavezno probat...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|