|
|||||||||||
|
|
#30872 | |
|
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
@icy Btw, što se tiče standarada, i to će se s vremenom uniformirat. Za sada postoji jedno 3 glavna standarda i skoro svako se može na bilo kojoj punionicu puniti. Tesle se mogu puniti i na "obicnim" punionicama, doduse, ostali se ne mogu na superchargerima.. Ako ista, eu uvijek forsira standard, kao što je bilo i s usbovima i appleom. |
|
|
|
|
|
|
#30873 | ||
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#30875 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
|
|
|
|
|
#30877 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#30878 |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
|
|
|
|
#30879 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Yup, pogotovo sa začepljenim vakuumom i dodatno udavljen iberlaufom koji pljuje ulje ![]() Je, istina, fakat odličan stroj za tu cijenu. Izgleda super, vozi se super i oprema je na razini. Pa ono, zamjena za kočiju ![]()
|
|
|
#30881 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Bio prosli tjedan dva puta na Krku i nikad nisam vidio tolko crknutih vozila uz cestu a nije ni bila guzva. Novi auti, stari, kamioni sve.. Dosao sa Krka do naplatnih za manje od sat i pol, desna traka stalno na uzbrdicama najbrzi i 6.5l na kraju. Prvi put da sam vozio Megana nakrcanog do kraja po onim uzbrdicama i dobro se drzi, 5ta 140 bez zaleta bez problema. Crklo podizanje petih vrata na Meganu, radio i drugi dan vise ne drzi, prvi kvar u skoro 4 godine.. |
|
|
|
|
|
#30882 |
|
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Zna li netko koja velicina guma i felge ide na zafiru 2006 1.6, 5 rupa? Upisana je samo mjera 16". A znam da tvornicki pasu jos neke dimenzije. Hvala |
|
|
|
|
|
#30883 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
|
|
|
#30884 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ak ja s golfom 1 td starim 34 godine mažem 100 uz Velebit cisto jer ga stedim, ne vidim problema za 3 desetljeca noviji auto
|
|
|
|
#30886 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ja sam polagal na Golfu II TD i tad je bio vec kramp od auta, pred skoro 20 godina.. |
|
|
|
|
|
|
#30887 |
|
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
|
|
|
|
|
#30888 | |
|
Guest
|
Citiraj:
![]() za svaku kučanicu da može do trgovine ![]() Zadnje izmijenjeno od: chief_wolfinjo. 07.08.2017. u 08:12. |
|
|
|
|
#30889 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Polagal sam u autoskoli na Sigecici, instruktor neki veci tip sa bradom, idiot totalni. Jednom sam fulal brzinu pa mi je na papiru nacrtal shemu i zakeljil iznad mjenjaca, jebeno mi je to pomoglo. Naravno, kretanje bez kuplunga je bilo obavezno i to odmah od starta, dizlo ima moment i te spike. Da ne spominjem ciganke po semaforima i njegove dirty spike Btw. polozio sam iz 4tog pokusaja. Taman me kacio neki novi pravilnik da polaganje traje 45 minuta i tolko je trajalo. Nebi prosao ni iz 4te da nisam odreagirao i izbjegal sudar. Jednom sam se prestrojio preko pune taman na kraju polaganja, 100m od prakinga nakon 45min voznje, kraja i pao naravno. Kazu mnogi za taj 1.6 TD da je sporiji od obicnog 1.6d i tezi za vozit. Jugic je puno laksi za vozit od tog dreka btw.. Prvi solidan TD Golf je bio Golf 3 1.9 TD, do tad zali boze turba.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 07.08.2017. u 12:04. |
|
|
|
|
|
|
#30890 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Kako ste razmaženi... ja neću ni spominjati na čemu sam učio voziti Zapravo bi i danas AŠ trebale imati krampove od auta na kojima bi kandidati učili voziti pa bi možda kad izađu iz AŠ znali i vozii. |
|
|
|
|
|
#30892 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ljudi uče na autima 3x skupljim nego što će voziti kada polože... |
|
|
|
|
|
|
#30893 |
|
Premium
|
Prvi auto kojeg sam vozio ever je bio Opel Rekord tam iz 80tih. Nije imal nipapucice nego samo stange, osim kocnice i cak mi je i to bilo super iskustvo prema tom Golfu. |
|
|
|
|
|
#30894 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Sjecam se da sam bez nekog iskustva polozio vozacki na toyoti aygo, to cudo nisi mogao krivo bocno uparkirati i da si htio... I onda nakon toga sjeo u obiteljskog getza. Kao da sam usao u kombi. Nisam se ni priviknuo na getza, uzeo stari matrixa! Jebote kombi, cale! ![]()
|
|
|
|
#30895 |
|
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Ja sam polagao na Peugeot 106, jedva sam stao u njega! A nakon njega praksa na Golf 1 1,6 D koji je prije bio benzinac, ali je motor riknuo pa je ubačeno dizlo iz onog starog VW kombija! ![]()
|
|
|
#30896 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
|
#30897 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Auto neću spominjati jer je stvarno bio krama , ali za C kategoriju sam učio voziti i polagao na dajcu koji naravno nije imao servo ni sinkorone u mjenjaču, da stvar bude bolja nakon što sam položio još sam nekih godinu i pol-dvije u firmi gdje sam se zaposlio vozio istog takvog dajca pa sam iz navike i u autu mijenjao brzine sa među gasom iako realno nije bilo potrebe za time ![]() |
|
|
|
|
Yeah, a ima onaj zakon da auto ne smije biti starije, koliko, 7g?
Ljudi uče na autima 3x skupljim nego što će voziti kada polože... |
|
|
#30900 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Pitanje. Kolika je predviđena kazna (ako uopće postoji) za bicikliste koji se voze po cesti, a paralelno postoji obilježena biciklistička staza? https://prnt.sc/g5dvr0 Npr. ovu cestu svako jutro izbjegavam zbog takvih genijalaca jer su par puta skoro završili pod kotačima. Bilo je situacija kad je padala kiša, a oni jednom rukom drže kišobran, pa kad malo puhne vjetar oni odu prema sredini trake...
|
![]() |
|
|