Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 01.08.2017., 12:04   #1531
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Naravno da bi. Kao i 2007 kad je imao 17 bodova prednosti u zadnje 2 utrke ili 2010 kad je samo trebao završiti Monzu i Singapur u bodovima, pa se nabio na Massu i Webbera.

2014 do zadnje utrke borba sa nekim tamo Rosbergom, a 2016 i pušing od istog, bez konkurencije drugih momčadi.

U ovom dijelu sezone, imao bi bodova koliko i Vandoorne sa ovim sranjem od motora. Srećom pa vozi top car ove godine opet. No, ove godine bi planove mogao omesti Ferrari sa svojim br.1 vozačem.

Nekakav kvar Jamiltona ili udes, a k tome pobjeda Vettela i eto kuknjave i plača po internetovima. Do kraja Ferrari ima još samo Singapur gdje bi mogli onako komotno pobjediti kao u Monaku i sada na Hungaroringu. No, i dalje su druga momčad i nije za očekivat da će završavati po 6.7.8. mjestima. Vettel ima stalno 1 - 2 osim 2-3 utrke gdje je bio niže plasiran.

@mob
Hehe koji kompleksaski tekstovi...ja sam samo spomenuo alonsa, a vi po hamiltonu...gadno

Inace Alonso bi pustio isto timskog kolegu u zadnjim metrima, aha, 100%. Govnar bi vjerojatno izmislio da je to nemoguce jer je bio predaleko i bilo je puno backmarkera.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 01.08.2017. u 12:18.

Staro 01.08.2017., 12:22   #1532
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Molba svima, Hamiltona niti u jednom kontekstu osim "najbolji je" više ne spominjemo jer sad smo kompleksaši.
Jasno nam je svima da nas najviše boli to što i mi ne možemo se družiti sa Biberom i uzajamno si mazati melemom ispucali prepucij.

Molba stupa na snagu odmah.

Hvala.

@mob
Brko je offline  
Staro 01.08.2017., 12:29   #1533
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Staro 01.08.2017., 13:24   #1534
vorda22
Guest

Citiraj:
Molba svima, Hamiltona niti u jednom kontekstu osim "najbolji je" više ne spominjemo jer sad smo kompleksaši.
Jasno nam je svima da nas najviše boli to što i mi ne možemo se družiti sa Biberom i uzajamno si mazati melemom ispucali prepucij.

Molba stupa na snagu odmah.

Hvala.

@mob
jebiga, ja sam samo upozorio na trend

Staro 01.08.2017., 13:26   #1535
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

I ja

@mob
Brko je offline  
Staro 01.08.2017., 13:52   #1536
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
F1 duplo glasnija od prošle godine
Fetlo skakuće na postolju,a crveni viču Kimi Kimi
Dakle, bio sam u pravu kad sam rekao da zvuk uopce nije los 😎
Nagodinu ce to biti jos bolje.

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline  
Staro 01.08.2017., 14:24   #1537
vorda22
Guest

Probao sam ovaj Krusovice, nije los, bar nesto korisno od grupe

Staro 01.08.2017., 14:25   #1538
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
Hehe koji kompleksaski tekstovi...ja sam samo spomenuo alonsa, a vi po hamiltonu...gadno

Inace Alonso bi pustio isto timskog kolegu u zadnjim metrima, aha, 100%. Govnar bi vjerojatno izmislio da je to nemoguce jer je bio predaleko i bilo je puno backmarkera.

Nisi čuo za tim naredbe,
Hamilton ni ne bi imao šanse Doc ispred BN Ottawa da botasu najprije nisu naredili da propusti najboljeg Hamiltona.
Onda je Najbolji jedan krug malo stiskao sa "give me all u got - strap 3 ) ali eto to se brzo potrošilo pa je nastavio voziti u vlakicu

A to što je propustio bottasa nazad je napravio sa takvim grčom, sto se vidjelo na sve i jednom intervjuu kasnije, da bi plakao najradije.
Gabre je offline  
Staro 01.08.2017., 14:29   #1539
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Bome, butthurt samo takav ako za tih par bodova bude izgubio naslov, imati ćemo titulu moralnog svjetskog prvaka te jedinog poštenog

@mob
Brko je offline  
Staro 01.08.2017., 14:54   #1540
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:

Vorda cak i od tebe je ovo previse.
Romul je offline  
Staro 01.08.2017., 15:09   #1541
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
https://youtu.be/AurfDcOHQQA

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline  
Staro 01.08.2017., 15:14   #1542
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Vorda i Lauda na istoj valnoj duljini Lauda je bio protiv vraćanja pozicije

Sad ozbiljno... priča se da je Toto ljut na Laudu jer je Lauda jambrao da Ham ne vrati ovo mjesto.
Ako je Toto ljut kaj je Ham propustio Bottasa, onda je kreten jer je on šef momčadi i mora biti kako on odredi iliti njegova je zadnja.

A treća stvar, možda Wolff uopće ne pizdi zbog toga nego je ljut na Ferrari

@mob
Brko je offline  
Staro 01.08.2017., 15:56   #1543
vorda22
Guest

Citiraj:
Bome, butthurt samo takav ako za tih par bodova bude izgubio naslov, imati ćemo titulu moralnog svjetskog prvaka te jedinog poštenog

@mob
Svrstao si s za Gabretom,vrhunskim psihologom. Svaka cast, na moze nize

Bilo tko drugi, nedobog Alonso ili Scumacher, da je ovak pustio kolegu naprijed, to bi bili hvalospjevi epskih razmjera. "Majstorski je pricekao do zadnjeg zavoja, unatoc plavozastavasima i 7 sekundi, tako da Verstappen koji je bio na sekundu nije mogao nista iskoristiti, itd, itd."

ali ne, ovaj je bio u grcu i u biti se ne racuna da je pustio, jer je bio u grcu i vidjelo se na intervjuima....haha koje gluposti...

I da, budi siguran da Hamilton nece spusit naslov za 3 boda...

Staro 01.08.2017., 15:58   #1544
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor Romul Pregled postova
glavno da nas proziva rasistima, a nitko nije na forumu prozivao Hamiltona nikakvim rasistickim nazivima, a gle njega sad... pravi gospodin.
Gabre je offline  
Staro 01.08.2017., 15:59   #1545
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Romul Pregled postova
covjek je ucjenjivao rona dennisa da mu da poziciju broj jedan u ekipi ili ce otici kod FIA-e sa e-mailovima gdje se vidi da je ON ( i de la zonta -tm) koristio informacije od Ferrarija. ovo cime sam ga nazvao je preblago jos uvijek...

Staro 01.08.2017., 16:17   #1546
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

a ti to znas jer si bio pored njega, ili onako, rekla kazala vidio na netu, pa to koristis ko neke argumente. nekako mislim da je ovo drugo. Papir svasta trpi.
Gabre je offline  
Staro 01.08.2017., 16:46   #1547
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Svrstao si s za Gabretom,vrhunskim psihologom. Svaka cast, na moze nize
Priznaj, šta si pušio na moru, smilje ili bosilje ? meni u životu ne treba zvijezda vodilja i nisam fanboj, pa mogu razlučiti sam što je dobro što nije.

Gabre-u i meni je slično to što više cijenimo Alonsa nego ovog britanskog kmeta i fukaru.

Citiraj:
Bilo tko drugi, nedobog Alonso ili Scumacher, da je ovak pustio kolegu naprijed, to bi bili hvalospjevi epskih razmjera. "Majstorski je pricekao do zadnjeg zavoja, unatoc plavozastavasima i 7 sekundi, tako da Verstappen koji je bio na sekundu nije mogao nista iskoristiti, itd, itd."
Ovo je isto odlika fanbojeva - čitanje misli i predviđanje situacije koja se nije dogodila. Ovo ti je rang onoga "mislim da Vettel nije namjerno lupio Hamiltona. gestikulirao je jednom rukom i slučajno cimnuo volan". Sad vidiš sa kim si se ti svrstao

Propust je bio dogovoren. Hamilton Bottasa nebi prestigao jop 962 kruga na toj utrci. Dogovor je bio ga se pusti naprijed da proba on riješiti barem jedan Ferrari i ako ne uspije, da vraća poziciju.

Ne znam zašto bi se trebali sada pisati hvalospjevi o ferplej homeboyu? Što je vratio ono što nikad nije bilo njegovo, a to je 3. mjesto na utrci?

Čisto da znam kad banci vraćam kredit da me dočekuju kao Rona Jeremyja kad im platim ratu jer eto, mogo sam i ne vratit jer bi mi to novci dobro došli za još jedan SSD recimo kojem težim.

Citiraj:
ali ne, ovaj je bio u grcu i u biti se ne racuna da je pustio, jer je bio u grcu i vidjelo se na intervjuima....haha koje gluposti...
"Pustio" i "vratio" nije jedno te isto.

Citiraj:
I da, budi siguran da Hamilton nece spusit naslov za 3 boda...
Spušit će za jedan... opet

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
glavno da nas proziva rasistima, a nitko nije na forumu prozivao Hamiltona nikakvim rasistickim nazivima, a gle njega sad... pravi gospodin.
Ne znam jesi li upućen, ali današnje pomodarstvo ti je biti "liberal" ali napadati sve žive oko sebe i biti gori nego "ekstremist" koje napadaš. Soroševa škola

Citiraj:
covjek je ucjenjivao rona dennisa da mu da poziciju broj jedan u ekipi ili ce otici kod FIA-e sa e-mailovima gdje se vidi da je ON ( i de la zonta -tm) koristio informacije od Ferrarija. ovo cime sam ga nazvao je preblago jos uvijek...
Onda je Ron Dennis debil što ga je zvao natrag. Kreten totalni. A bome i tvoja Honda koja ga plaća. To je stvarno hrpa idiota tamo.

Citiraj:
a ti to znas jer si bio pored njega, ili onako, rekla kazala vidio na netu, pa to koristis ko neke argumente. nekako mislim da je ovo drugo. Papir svasta trpi.
Činjenica je da se to dogodilo nakon ljeta. Sud je odbacio optužbe protiv McLarena, a onda je Alonso ponudio dokaze (svoj inbox)

Znao je Ron Dennis sve jako dobro, samo što se pravio grbav. Kao što su rekli, 5 miljuna dolara je bila kazna za špijunažu, 95 milijuna jer je Ron Dennis pič**tina. To ti piše u Max Mosleyevoj biografiji.
Brko je offline  
Staro 01.08.2017., 16:54   #1548
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Dakle, bio sam u pravu kad sam rekao da zvuk uopce nije los ��
Nagodinu ce to biti jos bolje.

Jes!

Ovo je imalo daleko najbolji zvuk.Jasno mi je zašto to fali ljudima...
Staro 01.08.2017., 17:01   #1549
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

i sad je zbog toga alonso govnar, koje provale taj lik valja majke ti.
Gabre je offline  
Staro 01.08.2017., 17:16   #1550
vorda22
Guest

vidim lijepu bajkicu si iskonstruirao iz 2007.

daj malo ukljuci o tome kako su u fia-i progledali kroz prste joe bauerovom mjerenju temperature u boksovima bmwa i williamsa, te kako su oba bolida trebala biti diskvalificirana, ali bi onda hamilton bio prvak...
obrazlozenje je bilo da bi bio prvak, ali u mclarenu nisu protestirali unutar 30 minuta nakon utrke, nego kasnije. smijeh jebote, cisto ukradeno prvenstvo...

http://www.grandprix.com/ns/ns19874.html

inace i dalje samo dokazujete bolesnu opsjednutost jer vam je bitno na koji nacin hamilton daje intervjue i reakcija njegovih sefova, a jedino bitno bi trebala biti reakcija njegovog starog. bar bi meni bila bitna, a sad svatko zna na koji nacin razmislja, sto podrzava i s cime se poistovjecuje

Staro 01.08.2017., 17:17   #1551
vorda22
Guest

Citiraj:
jel moram ici unazad i pogledati epitete koje si ti koristio?

Staro 01.08.2017., 17:22   #1552
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Slobodno.

Veliš što mu kaže stari, jel to isti onaj kojem je Hamilton dao otkaz?!
Gabre je offline  
Staro 01.08.2017., 17:27   #1553
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Nije homeboy pustio bottasa tako bezveze već je vratio mjesto koje i onako nije bilo njegovo. Tak da ne vidim čemu hvalospjevi za nešto što se podrazumjeva. Nije ispao prvoklasno govno već se ponio kao normalan čovjek i odmah hvalospjevi. To stvarno govori puno o tome kakav je karakter

Da nije vratio, to bi tek bilo vrhunsko sranje, al vjerujem da bi i njega bilo sramota tako mučki zadržat poziciju nakon moljakanja da ga se pusti ispred bottasa da proba hammer time
nub je offline  
Staro 01.08.2017., 17:39   #1554
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
i sad je zbog toga alonso govnar, koje provale taj lik valja majke ti.
BIO je govnar tada što se tog dijela tiče. Čovjek je došao u McLaren kao aktualni dvostruki uzastopni svjetski prvak.

Svatko, ali svatko od nas bi očekivao povlašten položaj, pogotovo ako ti je suvozač neki klinac koji je uletio u F1. Nitko nije znao da će ga posrati i da će biti tako talentiran.

Lako je sada srati, ali vorda bi prvi u toj situaciji rekao "ipak sam ja trebao biti broj jedan". Don't give me bullshit da nebi.

Citiraj:
Bajkica? Not really. Itekako sam pratio dobro sve skupa. Alonso je ispao što je ispao. Na kraju je ispalo da je on nevinašce u odnosu na neke druge članove McLaren tima koji su to svjesno radili. Kurvaluk je to bio teški i nije fer upreti prstom SAMO u Alonsa.

Citiraj:
daj malo ukljuci o tome kako su u fia-i progledali kroz prste joe bauerovom mjerenju temperature u boksovima bmwa i williamsa, te kako su oba bolida trebala biti diskvalificirana, ali bi onda hamilton bio prvak...
Stoji, ali to je jako jako slaba slamčica. Hamilton si je naslov prvaka izbio SAM. Nije njemu FIA kriva.
U Kini je završio u pola kubika pijeska. Da je završio 5. bilo bi gotovo. Ne, išao je na pobjedu. I na kraju zaglavio.

U Brazilu je trebao završiti nakon toga 5. Znao je da su Ferrariji nedodirljivi taj vikend jer im je FIA tako naštelala mješavine guma. Mogao je pustiti Raikkonena, Massu i Alonsa naprijed i biti komotno 4 na kraju jer nitko nije imao pace da parira McLarenu za 3 i 4 mjesto i bok zdravo.
Ali ne. Kmetina prvo ide s vanjske strane na Alonsa i izletava, kasnije lupa RPM limiter i bolid ulazi u pit lane proceduru i lik pada na 18. mjesto.

Nije njega u FIA sjebala. Sam si ga je utero. Do grla.

Citiraj:
obrazlozenje je bilo da bi bio prvak, ali u mclarenu nisu protestirali unutar 30 minuta nakon utrke, nego kasnije. smijeh jebote, cisto ukradeno prvenstvo...
Opet ponavljam, kako ti netko nešto može ukrasti ako nije ni bilo tvoje.

Veća krađa bi bila 2008 da nije osvojio, kad je i zaslužio, kad su pokrali u Spa i što su recimo Massi gledali kroz prste.

Sve 5. McLaren se nije žalio. Rekli su da ne žele naslov za zelenim stolom. To su rekli prvo. Kasnije su promjenili mišljenje i uložili protest. Po pravilima, prekasno. Jebiga.

Citiraj:
inace i dalje samo dokazujete bolesnu opsjednutost jer vam je bitno na koji nacin hamilton daje intervjue i reakcija njegovih sefova, a jedino bitno bi trebala biti reakcija njegovog starog. bar bi meni bila bitna, a sad svatko zna na koji nacin razmislja, sto podrzava i s cime se poistovjecuje
Kao što rekoh, vidim da si to izostavio, kao i obično kako se izostavljaju činjenice na koje se nema kaj reći... on je VRATIO poziciju. Nije je DAO. Zašto je nije DAO? Jer je on taj koji je DOBIO. I onda je VRATIO.
Nemaš ti tu biti što fer. To spada pod normalno. Tu je mogao samo ispasti "cunt". Nije to nikakav potez vrijedan divljenja. To je samo poštivanje dogovora. I ende.

Citiraj:
jel moram ici unazad i pogledati epitete koje si ti koristio?
Koristili ste iste epitete. Identične. I bez vađenja iz dupeta, molim

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 01.08.2017. u 18:17.
Brko je offline  
Staro 01.08.2017., 18:27   #1555
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:

http://www.grandprix.com/ns/ns19874.html

Cekaj stvarno?
Hamilton je izgubio prvenstvo sam. 17 bodova u dvije trke!
Malo igrajuci u pjescaniku, malo jer ne zna koji gumb sluzi cemu na volanu.
I onda bi jos treba biti prvak, daj stvarno

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Staro 01.08.2017., 18:35   #1556
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Kakva maestralna vožnja Vettela. Jaooo. Strašno. Idemo jako ove godine. Najjače.
Staro 01.08.2017., 18:43   #1557
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

ja samo ne znam odakle je Alonso izvukao najbrzi kug utrke, a kasnio 71 sekundu za prvim valjda na benzinskim parama zadnji krug odvezao

a jeste skuzili kretena magnussena sto je odgovorio Hulkenbergu? suck my balls honey i to pred novinarima. koji lik. a izgurao ovoga skroz van staze namjerno.

to me smeta kod FIA-e sto su u istoj utrci kaznili maxa sa 10 sekundi kazne, a magnusena sa 5 gdje je ocigledno da je namjerno gurao hulkenberga van i to pri vecoj brzini i ovaj se vrlo lako mogao spucati u zid, a kod maxa je ipak bilo ne namjerno (recimo) no izgubio je downforce na ulasku u zavoj zbog bolida ispred i na granici zablokirali kotaci... greska, ne namjerno.
Gabre je offline  
Staro 01.08.2017., 18:45   #1558
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

@dean

Mhm... sad je maestralna vožnja. Kao i u dominantnom Red bullu nekoć. A kad pobjedi Hamilton/Bottas, onda je to dominacija bolida

Blago Hamiltonu i Vettelu. Jedan ima vordu, drugi tebe

@mob
Brko je offline  
Staro 01.08.2017., 19:10   #1559
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Nije homeboy pustio bottasa tako bezveze već je vratio mjesto koje i onako nije bilo njegovo. Tak da ne vidim čemu hvalospjevi za nešto što se podrazumjeva. Nije ispao prvoklasno govno već se ponio kao normalan čovjek i odmah hvalospjevi. To stvarno govori puno o tome kakav je karakter

Da nije vratio, to bi tek bilo vrhunsko sranje, al vjerujem da bi i njega bilo sramota tako mučki zadržat poziciju nakon moljakanja da ga se pusti ispred bottasa da proba hammer time
Pa nema hvalospjeva, u tome i je poanta, ali se i dalje hracka po njemu...

Hamilton je sve zajebo vrativsi mjesto, vidis kako su oni koji su komentirali za vrijeme utrke prestali o tome pisat, samo su DB i Gabre ostali najuporniji

Staro 01.08.2017., 19:17   #1560
vorda22
Guest

Citiraj:
BIO je govnar tada što se tog dijela tiče. Čovjek je došao u McLaren kao aktualni dvostruki uzastopni svjetski prvak.

Svatko, ali svatko od nas bi očekivao povlašten položaj, pogotovo ako ti je suvozač neki klinac koji je uletio u F1. Nitko nije znao da će ga posrati i da će biti tako talentiran.

Lako je sada srati, ali vorda bi prvi u toj situaciji rekao "ipak sam ja trebao biti broj jedan". Don't give me bullshit da nebi
nema sanse...malo me razocaravas, jer se s ovim rezoniranjem uklapas u tipicno hrvatsko razmisljanje koje ide:"radije da radi netko nesposoban, koji me ne moze ugroziti, nego da zaposlim nekog tko u konacnici moze mene preskociti i uzet mi mjesto"

nadam se da je to samo igrokaz za mase na forumu

Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno