|
![]() |
#1591 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1592 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Meni danas stigao u ruke. Amazon.de 285€. Na prvu, zadovoljan, ali pravo. Čisti android nakon Samsungovog swa, ovo je moj novi Nexus ![]() Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk Lunar grey, 3gb ram, 32gb Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: tor. 09.05.2017. u 10:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1593 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Motorola bi trebala kroz nekoliko tjedana predstaviti nove uređaje. nekako mi se čini da će Moto E postati ono što je bio Moto G. Moto G sve više ide prema gornjem segmentu, a E se isto uzdiže prema srednjem. ![]()
![]() |
#1595 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
xxxx Pikiram E uzeti
![]() |
#1596 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
G ili X budem razmotrio. Sve mi se stock android više sviđa. Istina, vizualno je gadan i ružan (to se riješi launcherima) ali nema tog bloata koji je počeo iziskivat 16GB RAMa u mobitelima. Gledam sad Moto G4. 2 GB RAMa ima, Nougat gore, u leru guta 600 MB. Moj S7 u leru guta 2.4GB na Nougatu. Znam znam, neiskorišteni RAM je beskoristan RAM ali baš da mi sve to treba kaj dela u pozadini...malo morgensen. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1597 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
E dual sim, 5000mAh i cijena ko G4 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1598 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
u jebem ti selo to zvuči dobro ![]()
![]() |
#1600 |
Creeper
|
Motorola predstavila Moto C i Moto C Plus. Moto C Moto C Plus Moto C bi trebao imati početnu cijenu od 90€, a C Plus 120€.
![]() |
#1603 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1604 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Gotovo, zagrizla je, sad kreće "a nije bilo od jabuke"... Znachi ganja se 3 GB RAM verzija jer veće je bolje (TM) (ako uopće postoji - ja našo negdje na netu, i budala spomenuo, a žena elektronički osvještena) i da nije dual sim jer šta će joj druga simica kad ima jedan broj mobitela i da nije veći od 5 incha jer je onda to puno veće od nexusa 4 i cigla/tepsija/buzdovan/tacna/solarni panel/$ubacineštoravnoovdje... Mene osobno zanima samo jel ima G5 NFC (za PeBeZe) i jel ima USB-C ili klasičnog mirko-konektora. Brko, ti kažeš da ih imaš, oglasi se druže pa da napadam uzija uzijem...
![]() |
#1605 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
G5 nažalost nemam. Bilo je zainteresanata ali su se odlučili na skuplje mobitele. G3 i G4 imam u okruženju. G3 teško budeš našao jer je taj mobitel već dugo EOL, a G4 je tepsija jer je 5.5". G5 sigurno nema USB-C, dok ti za NFC nebi znao reći. Kaj ne trpaju NFC sad na svaki mobitel? Onaj babyphone LG L90 to ima ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1606 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Nema veze, odluka je pala - glasala većina. Kod mene je doma stranka ženske čeljadi uvijek u brojevnoj nadmoći i formira vladu bez koalicije. Upravo ganjam nina za primjerak pa postam ovdje dojmove ako/kad stigne.
![]() |
#1607 |
Creeper
|
![]() |
#1609 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Od nedavno ima Moto Z Play. Svi hvale battery life, 8, 10 ili vise SoT. Vrti Nougat, sve radi glatko. Jedino gdje sam primijetio da radi sporije od X Force je zoom slika. Podrzava i Moto mods pa se moze dodati battery pack. Svako preporuka ![]() Nedavno je izašla Z2 al' ima manju bateriju. ![]() ![]() ![]() Ima manu, ne prikazuje sate nakon 2 dana ![]() ![]() Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 17.06.2017. u 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1610 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
Pozdrav ekipi.Šteka mi bluetooth na Moto G4.Većinom se ne spaja,ako se spoji vanjskim izvorom bluetooth-a treba mu vječnost.Help! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1611 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Mozda nesto "sjedi" na BT-u. Nedavno Z Play nije nikako htjela naci car audio. Jedva da je nasla ikakav BT device. Nista nije pomoglo (can ni drugi auto ![]()
![]() |
#1612 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1613 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi riješio problem ili nisi? Napiši da ljudi znaju. Možda se i nekom drugom desi isto.
![]() |
#1614 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1616 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
čini se da postoje dvije verzije Moto E4 Plus.jedna je sa slabašnim MT6737,a druga je US verzija sa SD427.neki britanski shopovi imaju u ponudi ovu US verziju.e sad kad bi UZI uvezao baš tu američku verziju to bi bilo super... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1617 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Ja sam uzea s amazona e4 plus, pa javim dojmove kad stigne |
![]() |
![]() |
![]() |
#1618 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Negdje si vani ili? Kod nas je cijena ista, ako ne i mrvicu manja: link Nego, Moto Z Play na njemačkom Amazonu je 249€ (270 s dostavom i razlikom u PDV-u). Ispada okruglo 2000 kuna. Za vikend je bio Moto Z s istom cijenom, a ja se premišljao i na kraju popušio ![]()
![]() |
#1620 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Da, Moto Z nema više po toj cijeni (čak su rabljeni Moto Z Play bili skuplji). Za 500 kuna bi uzeo Moto Mods bateriju i imao mob za idućih 3+ godina. Stavio sam u košaricu i onda premišljanje - jel mi treba ili ne ![]() Rekoh prespavat ću i ujutro odlučiti, kad ono... ![]() ![]() Moto Z Play je od jučer 249€ (odnosno 270€ s dostavom u HR i razlikom u PDV-u, ali mislim da nije Dual SIM, bar nigdje ne piše).
![]() |
|
|