|
![]() |
#271 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Guest
|
bome je postalo sklisko usred ljeta, a jos k tome i nizbrdica... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#273 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
probijen je otpor na 200, sada je samo dno granica. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Premium
|
Shit happens. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
|
Pa da, jednom kada upišeš cijenu u web shop teško je to promjeniti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Guest
|
Nego kaj ce se desit 1.8. sa btc? soft fork? jel trebamo mi koji drzimo btc nekaj napravit? to nije duplanje valute kao kod hard forka ili? Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#280 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Hahaha koje su to sve strategije, prodaj u Mayu... Tko bi to sve uspio pratiti. A ovo bi ja htio znati sto ce se to desiti s BTCom. Navodno da se nece nesto strasno desiti, ali izgleda da ima utjecaj vec sada na cjenu.
![]() |
#283 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Mislim da je ekipa počela šarat. Zec hash je zraso 10% a tolko je otprilike pao eth. I jos k tome zec trenutno vrijedi manje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije ETH difficulty ni približno pao 10 %. U granicama je je dnevnih fluktuacija. 1198/1214/1185 10/11/12 srpnja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Guest
|
Izgleda da je Bitmain izbacio X11 Dash miner. Trenutno majna 210$ dnevno ![]() Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#288 |
Premium
|
10 dnevni ROI. Lista čekanja je vjerojatno 2 godine ![]() Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Da, DASh sigurno s GPU vise nece ici, barem bi tako trebalo biti. Ali mene sad vise zanima sto ce se desiti s cijenom DASHa, oce li ona ici gore ili dolje? Po nekoj logici vrijednost Dasha bi trebala past jer sad ga brze i lakse miniraju? Mislim da ako imate DASh da bi bilo pametno to prodat, jel se slazete? No DASH/EURO graf je u uzlaznoj putanji, pa sad neznam, jel odmah i difficulty skocio? jel ima tih minera dovoljno? Mozda nema dovoljno minera pa se mozda desi da DASH i poraste?
![]() |
#292 |
Premium
|
Al jedna stvar mi nije jasna. Recimo da imaš tvornicu asic minera koji radi 210 $ dnevno , zar ti nije bolje napravit farme majnera nego prodati po komad juri, mati, tomi, zajebavati se sa slanjem, reklamacijama itd Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Premium
|
Citiraj:
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
nije sve u parama, nesto je i u doprinosu zajednici, decentralizacija itd jer ako ces cisto profitabilno gledati zasto amd i nvidia ne ostave sve kartice sebi i naprave farme? ako su sve farme kod jednoga zasto bi itko htio trejdati takvim coinom kojim upravlja uzak krug ljudi, gubi se cijela poanta crytpovaluta i decentralizacije moci |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
A sta ce kad isplativost rudarenja padne ne to da ne mogu ni struju platiti...ko ce dati radnicima plate? Platiti racune drzavi? Bilo bi ono, aj sacekajte vi sledeci mesec da btc-u malo poraste cena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|