Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 14.07.2017., 01:12   #1081
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Ne mozemo biti vise od tebe.

Fanova ce uvijek biti, pogotovo takvih kao tebe :lol:

Ali stvarno moras biti zaljubljen da mu opravdavas izostanak
aha, malo prije je okrenuo ledja fanovima, a sad ipak nije...odluci se vec jednom. vidi se da u zivotu nisi ozbiljno potrcao u nekom natjecanju...

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Staro 14.07.2017., 01:53   #1082
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Ti si stvarno zabrijao opasno stari moj, ja bi se zabrinuo da sam na tvom mjestu
Gabre je offline  
Staro 14.07.2017., 07:21   #1083
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
aha, malo prije je okrenuo ledja fanovima, a sad ipak nije...odluci se vec jednom. vidi se da u zivotu nisi ozbiljno potrcao u nekom natjecanju...

Pa nije ni Hamilton potrčao. Uglavnom se vozika u krug po stazi di nema kružnih tokova i prvenstva prolaza te gdje je bitno imati najjači bolid na gridu. Već "krv, znoj, suze" je doći do samog utrkivanja. Ali je treninzima već lovom

I kao što rekoh, zar je opet anker point rasprave "kaj ste vi u životu napravili da se možete njemu smijati" ? Ovo već postaje smiješno... sve radi britanske uplakane lignje... joj joj joj

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Brko je offline  
Staro 14.07.2017., 08:03   #1084
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Ti si stvarno zabrijao opasno stari moj, ja bi se zabrinuo da sam na tvom mjestu
nisam ti ja kriv sto ti ne mozes razumjeti o cemu pisem

Staro 14.07.2017., 08:08   #1085
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Pa nije ni Hamilton potrčao. Uglavnom se vozika u krug po stazi di nema kružnih tokova i prvenstva prolaza te gdje je bitno imati najjači bolid na gridu. Već "krv, znoj, suze" je doći do samog utrkivanja. Ali je treninzima već lovom

I kao što rekoh, zar je opet anker point rasprave "kaj ste vi u životu napravili da se možete njemu smijati" ? Ovo već postaje smiješno... sve radi britanske uplakane lignje... joj joj joj

Aha, pogledaj si malo na netu sto sve rade vozaci f1 da budu u top formi nemoj se sada i ti srozavati

na kraju ispada da nema veze tko vozi bolid, bitno da je najbrzi.

Staro 14.07.2017., 08:17   #1086
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Znam jako dobro što rade i što jedu htio sam reći da to nema veze sa time jel tko od nas potrčao ili nije

Slažem se da nisu svi vozači isti, ali isti taj Hamilton nije uspio osvajati naslove u 2. bolidu po snazi. Tako da je jako bitno imati top car.

Brko je offline  
Staro 14.07.2017., 08:19   #1087
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:

na kraju ispada da nema veze tko vozi bolid, bitno da je najbrzi.

pa više manje da. Da si stavio bilo koga s grida u mečku od zadnje 3 godine (2014-2016) 99% da bi završio u top 2 do kraja sezone.

Pogledaj samo bodovnu razliku. Tolko je mečka bila nadmočna da je najzanimljivija stvar bila gledanje sapunica između rosberga i hamiltona.
nub je offline  
Staro 14.07.2017., 10:18   #1088
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Vettel je testirao novu Shield zaštitu za kokpit. Zanima me na koji način će riješiti čišćenje te zaštite tokom utrke, pogotovo ako vozač ispred izleti na pijesak ili mu grune motor, pa zaulji i zaprlja cijelo staklo onome iza sebe? Nije baš da mogu zalijepiti zaštitnu foliju, pa da se vozač pri brzini od 330 km/h rasteže kako bi je skinuo.

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/3...n-track-debut/

Istovremeno ferrari i mercedes dolaze sa trećom specifikacijom motora. Ferrari smo vidjeli u akciji u prošloj utrci u Haas-u (iako nije službeno potvrđeno) i znamo što nas čeka, ali bit će zanimljivo vidjeti i što donosi mercedes.
Staro 14.07.2017., 11:00   #1089
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor Morpheous Pregled postova
Vettel je testirao novu Shield zaštitu za kokpit. Zanima me na koji način će riješiti čišćenje te zaštite tokom utrke, pogotovo ako vozač ispred izleti na pijesak ili mu grune motor, pa zaulji i zaprlja cijelo staklo onome iza sebe? .

Vjerojatno kao i na svim ostalim utrkama. Ak se može odvozit 24h nurburgringa ili le mansa sa šajbom, valjda se mogu i 2 sata F1.
nub je offline  
Staro 14.07.2017., 11:36   #1090
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Oni imaju brisače. F1 za sada nema.
Staro 14.07.2017., 11:40   #1091
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Bio u Austriji na utrci. Svakako mogu preporučiti otići, gušt je samo takav.
Btw da vidite vozni park na F1 parkingu... mislim da sam se za 10 godina nagledao poršea, ferarija, maseratija itd.
burmuz je offline  
Staro 14.07.2017., 11:53   #1092
vorda22
Guest

Citiraj:
Znam jako dobro što rade i što jedu htio sam reći da to nema veze sa time jel tko od nas potrčao ili nije

Slažem se da nisu svi vozači isti, ali isti taj Hamilton nije uspio osvajati naslove u 2. bolidu po snazi. Tako da je jako bitno imati top car.

kazes vredjaona prolazi. znaci kad ti neki lik koji nema dume dodje srat da ne radis svoj posao, ti kazes " u pravu si majstore, svaka cast sto si mi ukazao gdje grijesim"
sve se bojim

Staro 14.07.2017., 12:11   #1093
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Nitko nije rekao da je Hamilton loš vozač i da MI bili bolji od njega. Kažem da je lignja jer se ponaša kao lignja prema ljudima oko sebe, e.g. pizdi na team bossa jer je otišao na bday party od Vettela. Tu ga itekako mogu pljuvati jer sam tu sigurno veći čovjek od njega, kao i nas 99% ovdje.

Kad je imao top bolid, bio je prvak. Kad nije, nije. Da je jedan od najboljih sada na stazi, je. I to je to. Nitko to ne dvoji niti dovodi u pitanje.
Karakterski je pizda i beskičmenjak. I nije jedini. Ti to fala bogu tvrdiš za Alonsa od 2007. Kao da je Hamilton bolji...moš mislit.

"Recite Bottasu da mi uštopa Vettela". Tako nešto nije ni Šumaher tražio preko team radija da mu to rade Rubens ili Irvinac.

Brko je offline  
Staro 14.07.2017., 12:34   #1094
vorda22
Guest

Citiraj:
Nitko nije rekao da je Hamilton loš vozač i da MI bili bolji od njega. Kažem da je lignja jer se ponaša kao lignja prema ljudima oko sebe, e.g. pizdi na team bossa jer je otišao na bday party od Vettela. Tu ga itekako mogu pljuvati jer sam tu sigurno veći čovjek od njega, kao i nas 99% ovdje.

Kad je imao top bolid, bio je prvak. Kad nije, nije. Da je jedan od najboljih sada na stazi, je. I to je to. Nitko to ne dvoji niti dovodi u pitanje.
Karakterski je pizda i beskičmenjak. I nije jedini. Ti to fala bogu tvrdiš za Alonsa od 2007. Kao da je Hamilton bolji...moš mislit.

"Recite Bottasu da mi uštopa Vettela". Tako nešto nije ni Šumaher tražio preko team radija da mu to rade Rubens ili Irvinac.

bog te mazo, svrstao si se sa ovima sto imaju one konjske stitnike za oci...aj neka ti je, nisi hamiltona nikad bas podnosio

Staro 14.07.2017., 12:36   #1095
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Svaka čast brko na volji... Ja svaki dan na poslu dodem na ovaj topic za nasmijat se citajuci postove trola vorde.
Staro 14.07.2017., 12:53   #1096
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Svaka čast brko na volji... Ja svaki dan na poslu dodem na ovaj topic za nasmijat se citajuci postove trola vorde.

E ista stvar i kod mene - objavim cca jednom dvaput dnevno neku vijest i dođem za 3-4 sata, pa imam što za vidjeti

Moram priznati da mi bolid baš nekako futuristički izgleda s ovom zaštitom:

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/3...t-silverstone/
Staro 14.07.2017., 13:12   #1097
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
"Potrosnja" motora i ostalih elemenata debelo na strani Honde, vode u svim pogledima .

http://www.gptoday.com/full_story/vi...after_9_races/
Staro 14.07.2017., 13:22   #1098
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
+1
Ona sa kmecanjem oko guma je bila vrh ))
Staro 14.07.2017., 13:44   #1099
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
bog te mazo, svrstao si se sa ovima sto imaju one konjske stitnike za oci...aj neka ti je, nisi hamiltona nikad bas podnosio

Ma nemoj... Navijao sam za njega drugu polovicu 2007 nakon Alonsovih eskapada i ucjenjivanja do 2012 kad je objavio da ide u Mercedes. Odlaskom iz McLarena za mene je isti kao i Esteban Ocon - nebitan skroz.
Ja nisam ničiji fanboj niti ikoga opravdavam te poštujem svačije mišljenje. Navijam za McLaren i kritiziram ih. Ne napadam ljude koji pišu okolo da je momcad u kurcu...jer je u kurcu i ne ispravljam krive Drine. Tako da ne znam zašto nebi kritizirao nečije razmaženo i pekmezasto ponašanje koje vrijeđa sve osim fanbojeva.
Što se Hama tiče, ponavljam, pođubrio se maksimalno za razliku od dana u McLarenu. To je snaga Ron Dennisa kaj je jebivetravanje držao pod kontrolom. Sad nek sa Biberom isprobava masažere prostate, briga me.

Ti si bio veliki McLarenovac koji je otišao za pop ikonom. "moram navijat samo za one koji pobjeđuju"

Ja McLarenu nikad nisam okrenuo leđa. Ni neću. Vozači dolaze i prolaze, momčad ostaje. Sad navijam za Alonsa. Nagodinu ću možda za nekog drugog tko bude vozio u McLarenu i bude nešto napravio.
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
"Potrosnja" motora i ostalih elemenata debelo na strani Honde, vode u svim pogledima .

http://www.gptoday.com/full_story/vi...after_9_races/
Najgori motor zadnjih 25 godina. Uz sve to, još mu fali 100KS. Stvarno smeće da nemre bit gore.
Pristajem na godinu dana star Ferrari motor. Barem će bit bolji od svih ostalih Ferrari momčadi.
Citiraj:
Kao što rekoh, volim argumentirane rasprave. Ja ih mogu uvijek dati bez ankerpointa tipa "hejter/rasizam" itd

Brko je offline  
Staro 14.07.2017., 13:59   #1100
vorda22
Guest

Citiraj:
Jak ti je posao lol..zato nam i je zemlja u kurcu...

Staro 14.07.2017., 14:04   #1101
vorda22
Guest

Citiraj:
Ma nemoj... Navijao sam za njega drugu polovicu 2007 nakon Alonsovih eskapada i ucjenjivanja do 2012 kad je objavio da ide u Mercedes. Odlaskom iz McLarena za mene je isti kao i Esteban Ocon - nebitan skroz.
Ja nisam ničiji fanboj niti ikoga opravdavam te poštujem svačije mišljenje. Navijam za McLaren i kritiziram ih. Ne napadam ljude koji pišu okolo da je momcad u kurcu...jer je u kurcu i ne ispravljam krive Drine. Tako da ne znam zašto nebi kritizirao nečije razmaženo i pekmezasto ponašanje koje vrijeđa sve osim fanbojeva.
Što se Hama tiče, ponavljam, pođubrio se maksimalno za razliku od dana u McLarenu. To je snaga Ron Dennisa kaj je jebivetravanje držao pod kontrolom. Sad nek sa Biberom isprobava masažere prostate, briga me.

Ti si bio veliki McLarenovac koji je otišao za pop ikonom. "moram navijat samo za one koji pobjeđuju"

Ja McLarenu nikad nisam okrenuo leđa. Ni neću. Vozači dolaze i prolaze, momčad ostaje. Sad navijam za Alonsa. Nagodinu ću možda za nekog drugog tko bude vozio u McLarenu i bude nešto napravio.

Najgori motor zadnjih 25 godina. Uz sve to, još mu fali 100KS. Stvarno smeće da nemre bit gore.
Pristajem na godinu dana star Ferrari motor. Barem će bit bolji od svih ostalih Ferrari momčadi.

Kao što rekoh, volim argumentirane rasprave. Ja ih mogu uvijek dati bez ankerpointa tipa "hejter/rasizam" itd

kontekst je bitan. isto tako, sad odjednom bolidi pobjedjuju, a svojedobno se velicalo raznorazne schumachere i alonse do neba, a isto su imali nadmocne bolide, sto brzinom, sto nekvarljivoscu. ali dobro, na newsgrupama smo odavno, tako da ne vidim da bi nesto bilo razlicito na forumu sto se tice rezoniranja. ja sam jos uvijek za mclaren, ali su mi pali u ocima nakon sto su pustili lewisa da ode, te vratili alonsa...

Staro 14.07.2017., 14:14   #1102
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Kaj si zaboravio 2011 il 2012 ne sjećam se točno koju i njegovog "Maybe it's because I'm black" nakon što je par utrka zaredom dobivao kazne jer bi nekako našao Massu i sudario se sa njim
draksa je offline  
Staro 14.07.2017., 14:32   #1103
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Jak ti je posao lol..zato nam i je zemlja u kurcu...

Da, baš je to tako jer on surfa s posla...

Citiraj:
kontekst je bitan. isto tako, sad odjednom bolidi pobjedjuju, a svojedobno se velicalo raznorazne schumachere i alonse do neba, a isto su imali nadmocne bolide, sto brzinom, sto nekvarljivoscu. ali dobro, na newsgrupama smo odavno, tako da ne vidim da bi nesto bilo razlicito na forumu sto se tice rezoniranja. ja sam jos uvijek za mclaren, ali su mi pali u ocima nakon sto su pustili lewisa da ode, te vratili alonsa...

Pali su ti u očima zbog toga? Daj me nemoj farbat
Alonso se vratio tek 2015. Da će se vrariti, znalo se u rujnu 2014. 2012 u rujnu je Ham najavio odlazak iz McLarena. Htio je otići. Momčad ga nikako nije mogla zadržati. Kao ni Raikkonena. Kao ni mene bilo koji ex poslodavac. Sve drugo su priče za malu djecu "ostao bi da su mi...".

Prešaltao si se na njega jer si morao navijati za nekoga tko pobjeđuje. McLaren više ne pobjeđuje, Vettela ne voliš pa ti se 2014 konačno poklopilo. I nadalje je povijest koju ovaj forum pamti

Ti si za McLaren? Ne znam kako bi to itko mogao zaključiti po postovima od 2013 na ovamo

Iskreno, neka svatko misli što hoće. Postoje argumenti kojima možeš dokazati suprotno. A ti argumenti nisu rasizam, hejterstvo, fanbojizam i tako u nedogled.

Što se Šumahera i Alonsa tiče, naletio si na ekipu koja o njima misli isto što i ti o Hamiltonu. Eto vidiš kako je to onda kad ideš dokazat nešto nedokazivima.
Onda dođeš nama koji smo otvoreni za raspravu bez predrasuda i idolopoklonstva te koji nemamo naočale u bojama momčadi

Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Kaj si zaboravio 2011 il 2012 ne sjećam se točno koju i njegovog "Maybe it's because I'm black" nakon što je par utrka zaredom dobivao kazne jer bi nekako našao Massu i sudario se sa njim
2011. Tada su ga poklopili svi sa grida i šefovi momčadi da igra na jeftinu kartu rasizma. Krajnje licemjerno jer se u F1 jako jako pazi da se nekoga ne uvrijedi po tom pitanju.
Kasnije se pravdao da je to iz Ali G filma ili tak neš... nebitno, svima je jasno na koju kartu je igrao. Nije prošlo.

Brko je offline  
Staro 14.07.2017., 14:42   #1104
vorda22
Guest

Citiraj:
Da, baš je to tako jer on surfa s posla...

Pali su ti u očima zbog toga? Daj me nemoj farbat
Alonso se vratio tek 2015. Da će se vrariti, znalo se u rujnu 2014. 2012 u rujnu je Ham najavio odlazak iz McLarena. Htio je otići. Momčad ga nikako nije mogla zadržati. Kao ni Raikkonena. Kao ni mene bilo koji ex poslodavac. Sve drugo su priče za malu djecu "ostao bi da su mi...".

Prešaltao si se na njega jer si morao navijati za nekoga tko pobjeđuje. McLaren više ne pobjeđuje, Vettela ne voliš pa ti se 2014 konačno poklopilo. I nadalje je povijest koju ovaj forum pamti

Ti si za McLaren? Ne znam kako bi to itko mogao zaključiti po postovima od 2013 na ovamo

Iskreno, neka svatko misli što hoće. Postoje argumenti kojima možeš dokazati suprotno. A ti argumenti nisu rasizam, hejterstvo, fanbojizam i tako u nedogled.

Što se Šumahera i Alonsa tiče, naletio si na ekipu koja o njima misli isto što i ti o Hamiltonu. Eto vidiš kako je to onda kad ideš dokazat nešto nedokazivima.
Onda dođeš nama koji smo otvoreni za raspravu bez predrasuda i idolopoklonstva te koji nemamo naočale u bojama momčadi

2011. Tada su ga poklopili svi sa grida i šefovi momčadi da igra na jeftinu kartu rasizma. Krajnje licemjerno jer se u F1 jako jako pazi da se nekoga ne uvrijedi po tom pitanju.
Kasnije se pravdao da je to iz Ali G filma ili tak neš... nebitno, svima je jasno na koju kartu je igrao. Nije prošlo.

Cinjenica da je Rosbergu i Bottasu dozvoljeno utrkivanje, pobija svaku tvoju tvrdnju. Timskim kolegama Schumija i Alonsa to nije bilo dozvoljeno. Njihove karijere nemaju veze sa Hamiltonovom kada se usporedjuju sezone dok su bili na vrhu. Jadnom Irvineu su zaboravili gumu lol, da slucajno on ne bi bio taj koji je vratio Ferrari na prvo mjesto, tako da nemoj brkati (hehe) kruske i jabuke.

A ovo da moram navijati za nekoga tko pobjedjuje, sigurno ima vise smisla od vaseg pljuvanja po nekome tko pobjedjuje

Staro 14.07.2017., 15:14   #1105
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Team Ordersi u tada Renaultu i Ferrariju su bili jasna stvar, naprijed dogovorena. Ugovorima potpisana.
Šumaher je bio čozen-van za Ferrari. Kad je Šumaher 1999 slomio nogu, Ferrari je prekrižio naslov 1999 i počeo radit auto za 2000.
Kasnije taj Irvinac koristi šeprtljavost Mike i McLarena i dolazi slučajno u poziciju di može osvojit naslov.
Ok, postoje jake indicije da ga je Ferrari škartao, ne dvojim. Ali ni oni nisu mislili da će Hakkinen prosut sezonu kao što je skoro i prosuo.

Fisichella ista stvar. Vječiti talent koji je na tome i ostao. Jasno mu je dano do znanja oćeš nećeš.

Znači, priznaješ da si bandwagoner? Fala bogu više... svaka čast.

S druge strane McLaren je davao otvorene ruke oba vozača, pa je to koštalo ili utjecalo na neosvajanje naslova 2005, 2007, 2010 i 2012.

Sve je tu normalno, samo su reakcije i mišljenja o tome oprečna.

Brko je offline  
Staro 14.07.2017., 16:40   #1106
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Nego da se vratimo na VN VB. Bottas looking good. Sutra na qualy ćemo vidjeti pravo stanje, ali Mercedesi za sada izgledaju nadmoćno.

Brko je offline  
Staro 14.07.2017., 16:52   #1107
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

bude sutra "give me all u got" i rijeseno, merc 1-2 Merc ce razvaliti ovaj vikend uvjeren sam.

honda ce me iznenaditi ako krenu uopce, spec3 motor, zanima me koliko bude krugova izdrzao.
Gabre je offline  
Staro 14.07.2017., 17:02   #1108
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Mercedes će sada moći NAVODNO jako puno krugova voziti na onom Boost modu. Bit će strašno za gledati u nedjelju..

Čini mi se da se Hamiltonu crno piše. Bottas je prebrz da neće i druga titula pobjeći timskom kolegi.

Zadnje izmijenjeno od: dean225. 14.07.2017. u 17:13.
dean225 je offline  
Staro 14.07.2017., 17:18   #1109
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Imam neku nadu da Ferrari koristi stare motore za treninge i da će moć ugrozit Mercedes sutra i prekosutra sa novim, inače mislim da će biti dosadan kraj sezone.
draksa je offline  
Staro 14.07.2017., 17:28   #1110
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

https://www.youtube.com/watch?v=oPAe...uRFktAiwz-XRhN

koji car Riciardo "there was an invite for Torpedo, thats how Seb calls him (kvyat)
Gabre je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na