|
![]() |
#9602 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Odgledao Californication do kraja. Što reći? Pogledati prve 3-4 sezone, ostalo zaboraviti i ne gledati. Prvih 3-4 sezone su mi odlične, prve dvije brutalne, kasnije pada i pada, dok je zadnja sezona odron nad odronima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9605 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Počeo gledat El Chapo (2017) i sviđa mi se, nije dosadna, ajmo reć u neku ruku kopija Narcosa, no i dalje gledljivo i zanimljivo, svakako preporuka ko brije na te krimi serije da pogleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9606 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9608 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
![]() Louie je isto dobar, sličan Curbu, ali više ide na jad i čemer humor ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9610 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Super, meni je baš sjela, ali sad treba pričekati da "krene"...
![]() |
![]() |
#9614 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
OK prva epizoda GoT... no:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9621 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
poceli gledat person of interest. jel to postane sta bolje/kvalitetnije ili je sve na razini 1. i 2. epizode? ocekivo sam puno vise iskreno. nakon kvalitete od black sails-a, the night of pa cak i aquarius-a ovo je prelose... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9625 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
PoI je sve slabiji kako sezone odmiču (klasika za sve serije). Srećom, netko je bio dovoljno pametan da završi seriju u S05 dok su još imali gledatelje.
![]() |
#9627 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Onda prestani odma, jer je razina Nikite, kvalitetnija malo, al nije rang top-serije, on je super junak koji riješava sve, oko sebe ima još 2-3 "hakera" i to je to. Iako san je ja recimo s gušton pogleda do kraja. Pali jesu malo i pogubili se kako je vrijeme odmicalo, al nije se razvodnilo baš do kraja da bude negledljivo...
![]() |
#9629 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Velika preporuka za The Ozarks!! Breaking Bad za zahtjevniju,zreliju ekipu, jako realna socijal krimi drama, na trenutke tesko za gledat ak ste roditelj, isto, Jason Bateman je zapravo genijalan glumac,makar opet glumi obiteljskog tipa,bas mu pase ozbiljna uloga. Prvih 10 epizoda na Netflixu izaslo,po meni trenutno najbolji novi show . Od trenutno gledljivih showova pratim GOT,Ozarks,The Mist i ~Blood Drive(ono,tak,tak). Ima mozda jos koji novi show, a da valja?? ![]() Sent from my VX8 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9630 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Poceo jucer gledat kad je i izasla na Netflixu, sad sam na petoj epizodi, fantasticna mi je serija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|