Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.06.2017., 08:43   #271
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Roy Pregled postova
Pogledaj link koji sam stavio na prethodnoj stranici, Concept u zavojima ima problema i sa NSXom a bez obzira na ubrzavanje Aventador je daleko ispred.

EVO magazine, test:

At the best part of Ł1m after taxes the Concept One sits squarely in the same hypercar category as the McLaren P1 and Porsche 918 Spyder. It has the straight line performance to live with that company – in fact Rimac has released a video of the Concept One out-dragging a LaFerraribut it’s unlikely to match those more conventional hypercars for lap time because it lacks downforce and outright mechanical grip.

To je u osnovi ostao drag race auto bez obzira na šminku. A osim toga ovo nije prvo izlijetanje sa staze.
Auto ima blizu 2tone, dobro se i drzi u zavojima za kilazu koju kroz iste nosi

Stvarno si jako negativno nastrojen prema c 1/rimcu

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 29.06.2017. u 08:50.
Gigi1 je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2017., 10:33   #272
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Ove linkove koje si stavio gore sam proučio, ne moraš mi dodatno pojašnjavati. Vrlo je izgledno da je to baš on kopao po forumima. Voditi se jednom slikom da je napravio samo 5 vozila (ili šasija, kako god želiš) je bespredmetno ako nemaš dokaza za suprotno, odnosno da ih nije bilo 8.
Možda nisam bio dovoljno jasan, tvrdnja se odnosila na broj prodanih vozila - jedno a šasija C_1 je napravljena na osnovu FF car kita.

Citiraj:
Njihov glavni proizvod su ionako baterije. Nalaze se u Koenigsegg-u, a uskoro i u Aston Martinu.
Ne baš. U smislu proizvodnje jesu ali recimo regera će biti proizvedeno 80, za sada je i toliko baterijskih packova prodano a to i nije neki impresivan broj. Kad pogledaš profil zapošljavanja kod Rimca vidiš da imaju najviše programera i to je ono od čega firma živi, OEM poslovi programiranja za druge auto firme.

A sočna je priča kako su prodane baterije Koeniseggu, onda bi tek vidio što su tračevi ali bar za sada stavljam samo ono za što mogu staviti link.

Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
Auto ima blizu 2tone, dobro se i drzi u zavojima za kilazu koju kroz iste nosi

Stvarno si jako negativno nastrojen prema c 1/rimcu
Jes, i uspio sam tu negativnost prenijeti na testere EVO magazina. Bravo ja*.

*jel baš moram sarcasm on/off?
Roy je online   Reply With Quote
Staro 29.06.2017., 10:48   #273
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Možda nisam bio dovoljno jasan, tvrdnja se odnosila na broj prodanih vozila - jedno a šasija C_1 je napravljena na osnovu FF car kita.
Problem je gdje točno? Izuzev načina na koji je uzeo šasiju od njih i navodno je preradio / doradio / poboljšao?

Po novinama se povlači da je auto samo jedan, prefarban ili što već. Dal ih je prodano 8 ili samo 1 je apsolutno nebitno jer je to koncept ovako i onako.

Citiraj:
Ne baš. U smislu proizvodnje jesu ali recimo regera će biti proizvedeno 80, za sada je i toliko baterijskih packova prodano a to i nije neki impresivan broj. Kad pogledaš profil zapošljavanja kod Rimca vidiš da imaju najviše programera i to je ono od čega firma živi, OEM poslovi programiranja za druge auto firme.
Molim te definiraj "impresivan broj". Žive od outsourcinga, i sa time razvijaju dalje auto. Problem je gdje točno opet?

Citiraj:
A sočna je priča kako su prodane baterije Koeniseggu, onda bi tek vidio što su tračevi ali bar za sada stavljam samo ono za što mogu staviti link.
Jesu ili nisu prodane? Dal je dao guze kod prodaje ili nešto treće, ne tiče me se.

Citiraj:
Jes, i uspio sam tu negativnost prenijeti na testere EVO magazina. Bravo ja*.

*jel baš moram sarcasm on/off?
Gdje je točno ta negativnost kod recenzije eRunner-a koju sam priložio ranije? Nije ga vozio bilo tko.

Što je auto po tebi trebao postići - biti najbolji ikada? Sama činjenica da uopće konkurira je doseg sam po sebi.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2017., 11:15   #274
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Meni nije jasna ta pljuvačina po Rimcu...A kaj mi to proizvodimo u autoindustriji osim akumulatora i slovenci plastične branike za clio? Di smo na svjetskoj auto sceni?...Nemojte me zaj....
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2017., 11:27   #275
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Da se razumijemo ni meni lik nije simpatičan, ali Royu kao da je stao osobno na žulj.

Od autoindustrije u HR, from the top of my head:

http://www.adplastik.hr/hr/

https://www.yazaki-europe.com/index.html

http://www.dok-ing.hr/

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 29.06.2017. u 11:38.
Staro 29.06.2017., 11:33   #276
cdhr
Premium

cdhr's Avatar

Datum registracije: Jul 2016
Ono kad Hrvati pljuju po Rimcu
Fascinira me kako uspoređujete auto sa drugim autima kao što su lambo, rarri, gtr, očigledno ste svi vozili dotične aute i prešli taj zavoj sa dotičnim autima 20 puta minimalno pa znate, ispričavam se svima ja nisam nikad vozio takav auto a nisam vozio ni Rimčev auto ( vidim da većina ovdje ga je vozila pa isprike i njima ) pa neznam kako je to iz prve ruke.
Sve u svemu sad ušao u ovaj topic i doista mi je jasna Hr situacija malo više

A gospodinu Rimcu savjetujem da što prije pokupi sve te vrijedne inteligentne ljude i preseli si firmu u neku normalnu državu kao Švicarska ili zapravo bilo koja država a da nije Hr.

cdhr je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2017., 11:45   #277
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Da se razumijemo ni meni lik nije simpatičan, ali Royu kao da je stao osobno na žulj.

Od autoindustrije u HR, from the top of my head:

http://www.adplastik.hr/hr/

https://www.yazaki-europe.com/index.html

http://www.dok-ing.hr/
http://www.lipikglas.com/
Pupo je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2017., 11:50   #278
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Citiraj:
Problem je gdje točno? Izuzev načina na koji je uzeo šasiju od njih i navodno je preradio / doradio / poboljšao?
To što je komercijalno iskoristio tuđe intelektualno vlasništvo.

Citiraj:
Po novinama se povlači da je auto samo jedan, prefarban ili što već. Dal ih je prodano 8 ili samo 1 je apsolutno nebitno jer je to koncept ovako i onako.
Ne provlači se a i da tako pišu kakve ja veze imam sa time?

Citiraj:
Žive od outsourcinga, i sa time razvijaju dalje auto. Problem je gdje točno opet?
Gdje sam napisao ili iz čega si shvatio da ja to vidim kao problem?

Citiraj:
Jesu ili nisu prodane? Dal je dao guze kod prodaje ili nešto treće, ne tiče me se.
Onda zašto uopće to pitaš? Postoji priča, s obzirom da je priča koju ne mogu potvrditi nisam spominjao detalje.

Citiraj:
Gdje je točno ta negativnost kod recenzije eRunner-a koju sam priložio ranije? Nije ga vozio bilo tko.
Boring. Rimac je odradio AWTV, Kvočić kao kooperant prijenos, jesam to napisao ili što?

Citiraj:
Što je auto po tebi trebao postići - biti najbolji ikada? Sama činjenica da uopće konkurira je doseg sam po sebi.
Pa recimo da uspije prodati više od jednog.
Citiraj:
Da se razumijemo meni lik nije simpatičan, ali Royu kao da je stao osobno na žulj.
Za sve sam stavio linkove a to ću raditi i ubuduće, ako ti smeta postoji ignore opcija. Vrijedi i za ostale.
Staro 29.06.2017., 11:58   #279
Lak
Premium

Lak's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Ili si dobio odbijenicu prilikom prijave za posao u Rimčevoj firmi ili si jednostavno ljut i ljubomoran na tuđi uspjeh.
Što drugo može biti kada si se toliko zakačio na jednu od tisuće firmi u Hrvatskoj.

Čovjek je završio u The Grand Tour epizodi, ako to nije dovoljno za neki respekt, onda samo deri dalje.
Zašto bi išao na ignore kad je zabavno čitati kako se pjeniš na Rimca
Lak je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2017., 12:05   #280
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Citiraj:
Autor Lak Pregled postova
Ili si dobio odbijenicu prilikom prijave za posao u Rimčevoj firmi ili si jednostavno ljut i ljubomoran na tuđi uspjeh.
Što drugo može biti kada si se toliko zakačio na jednu od tisuće firmi u Hrvatskoj.
Nesumnjivo.
Citiraj:
Čovjek je završio u The Grand Tour epizodi, ako to nije dovoljno za neki respekt, onda samo deri dalje.
Zašto bi išao na ignore kad je zabavno čitati kako se pjeniš na Rimca
Završio je prije toga u novom Top Gearu gdje je gost bio McAvoy jesi znao za to?
Staro 29.06.2017., 12:20   #281
Lak
Premium

Lak's Avatar

Citiraj:
Završio je prije toga u novom Top Gearu gdje je gost bio McAvoy jesi znao za to?
Da, znao i gledao.
Tamo je samo bio parkiran u studiju.

U The Grand Tour ćemo vidjeti kakav je u odnosu na etablirane marke u direktnom dvoboju.
A onda će se svi jalni gristi i s nelagodom to gledati.
Staro 29.06.2017., 12:26   #282
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Citiraj:
Da, znao i gledao.
Tamo je samo bio parkiran u studiju.
Nije, vidi YT, dvajstprva sekunda. Inače, netko je platio prijevoz u VB i natrag da se C_1 samo izloži u studiju a da ga nisu htjeli testirati, imaš neko objašnjenje?
Citiraj:
U The Grand Tour ćemo vidjeti kakav je u odnosu na etablirane marke u direktnom dvoboju.
Netko hoće.
Staro 29.06.2017., 12:28   #283
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Za sve sam stavio linkove a to ću raditi i ubuduće, ako ti smeta postoji ignore opcija. Vrijedi i za ostale.
Što si točno htio postići sa onim linkom od 24sata gdje mu je trebala šlep služba?

Izuzev nekog osobnog uživanja u tuđim problemima ne vidim svrhu. Ako se jedan Ferrari može sam od sebe zapaliti i kompletno izgoriti, to što je C_1 malo stao kraj ceste nije ništa posebno. Svi ti superauti nisu za svakodnevnu upotrebu i oduvijek ih prate mušice.

Citiraj:
Točno to.

Staro 29.06.2017., 12:44   #284
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Citiraj:
Što si točno htio postići sa onim linkom od 24sata gdje mu je trebala šlep služba?

Izuzev nekog osobnog uživanja u tuđim problemima ne vidim svrhu. Ako se jedan Ferrari može sam od sebe zapaliti i kompletno izgoriti, to što je C_1 malo stao kraj ceste nije ništa posebno. Svi ti superauti nisu za svakodnevnu upotrebu i oduvijek ih prate mušice.
Tvoje je da misliš o razlozima kakvi god da jesu, nego reci mi, da platiš neki auto milju eura da li bi od njega očekivao da mu normalno rade kvake na vratima ili i to spada u tolerirane mušice?
Staro 29.06.2017., 12:57   #285
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Znam osobno lika koji je silom prilika htio tamo raditi (kolega s faxa), ne samo da je dobio odbijenicu nego se i pokačio s Rimcem osobno pa mogu reći da me ovo podsjeća na njegove reakcije gdje ništa što Rimac danas napravi nije dobro.

Citiraj:
Tvoje je da misliš o razlozima kakvi god da jesu, nego reci mi, da platiš neki auto milju eura da li bi od njega očekivao da mu normalno rade kvake na vratima ili i to spada u tolerirane mušice?
Taj link sa 24sata gdje je naslov "stao C_1, velika sramota" ili što već je dno dna našeg novinarstva.

Za auto koji bi platio toliko, s obzirom koliko ih je navodno proizvedeno - vrlo vjerojatno bih držao negdje zaključan da mu s godinama raste cijena.

Sve je to nova tehnologija i velikim dijelom software na kotačima, čudilo bi me iskreno da im sve radi bez greške.

Staro 29.06.2017., 13:02   #286
Lak
Premium

Lak's Avatar

Citiraj:
Nije, vidi YT, dvajstprva sekunda. Inače, netko je platio prijevoz u VB i natrag da se C_1 samo izloži u studiju a da ga nisu htjeli testirati, imaš neko objašnjenje?
Vidim 21. sekundu, što bi to trebalo značiti...auto je prije ulaska u studio fizički morao biti izvan studija.

Možda se i pokvario ako impliciraš na to, pa ga nisu mogli provozati i testirati.

Ali zato ćemo vidjeti puni troboj u Grand Tour epizodi. Koliko sam shvatio izlijetanje se dogodilo nakon što su snimili sav materijal za epizodu, a to znači da su i gotovi sa svim mišljenjima o performansama u vožnji, pričekajmo i vidjet ćemo od nezavisnih voditelja koji ne štede ništa što misle i kakve rezultate je auto ostvario.

Meni je odlično da imamo firmu koja radi takav jedan auto, dao Bog da to postane jednog dana nešto još više i da možda počne proizvoditi aute za prosječnog čovjeka iako trenutno nema šanse za takvo nešto s obzirom na koju nišu se Rimac opredjelio.
Staro 29.06.2017., 13:03   #287
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:

Netko hoće.
Molim potvrdu tvrdnje da ga TG nije htio testirati.

Jer bez toga ovo zbilja ide u polako u sferu teorija zavjere

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je online   Reply With Quote
Staro 29.06.2017., 13:07   #288
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Citiraj:
Taj link sa 24sata gdje je naslov "stao C_1, velika sramota" ili što već je dno dna našeg novinarstva.
Sorry ali ja tebe fakat ne kužim da mene smatraš odgovornim za naslov članka.

Inače, u novoj seriji Top Geara C_1 se nije proslavio tako da nije došao dalje od flyovera na početku. Kad se Hammond razbio jedan od komentara na FBu je bio ovaj niže a slično ima i na blogovima live gledatelja serije

Same car they had in the studio on episode 1 on the latest Top gear, it wasn't aired that episode as the doors wouldn't even work properly when Rory and James Mcavoy tried to use it, cut his hand on it too just getting in and called it shit off camera, you can see it in the audience on the intro fly over then it doesn't appear again

Ali ekšli nije auto tako loš ako se ubije glasnika.

edit: inače gospodo, imate internet kao i ja, google vam je frend kao i meni i ne očekujem da uzimate ništa zdravo za gotovo. Googlajte pa ako sam negdje u krivu ja ću to priznati.

Zadnje izmijenjeno od: Roy. 29.06.2017. u 13:16.
Staro 29.06.2017., 13:13   #289
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Stvarno Roy nebi ti skodilo malo vise pozitivnog razmisljanja, a sto se tice kvalitete i ostalih svari vidjet cemo sto ce reci u GT-u, i da ga skroz popljuju nece biti ni prvi ni zadnji super/hyper car koji ce tako zavrsiti u njihovom rivju. Tko je gledao stare epozode TG zna o cemu pricam(hint tvr, lotus, noble itd, prakticki svake sezone su dva tri fino prizemljili)

Kad si se vec namjerio na rimca vjerojatno bi ti bolje bilo da si isao putem njegovog starog i hdza
Staro 29.06.2017., 13:16   #290
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

NHF.
-->
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Molim potvrdu tvrdnje da ga TG nije htio testirati.

Jer bez toga ovo zbilja ide u polako u sferu teorija zavjere
I ja bih isto potvrdu. Prosim lepo.

Citiraj:
Sorry ali ja tebe fakat ne kužim da mene smatraš odgovornim za naslov članka.
Odgovornim jer ti je to argument. Po meni mlaćenje prazne slame.

Otvoren sam za sve opcije, da je auto fail ili da je stvarno tako super. Ali nemoj se ljutiti što te ne shvaćam ozbiljno - stavljaj ti linkove koliko ti srce želi, citati izvađeni iz konteksta itd. Do tada:

NHF.

Staro 29.06.2017., 13:44   #291
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Citiraj:
I ja bih isto potvrdu. Prosim lepo.
TG je doveo C_1 u studio da bi samo snimio jedan flyover i onda ga izbacio sa daljnjeg snimanja ali to sam ja stavio u pogrešan kontekst. Yea, ima logike
Citiraj:
Odgovornim jer ti je to argument. Po meni mlaćenje prazne slame.
Argument je da je auto ostao u kvaru, ne naslov članka.
Citiraj:
Otvoren sam za sve opcije, da je auto fail ili da je stvarno tako super. Ali nemoj se ljutiti što te ne shvaćam ozbiljno - stavljaj ti linkove koliko ti srce želi, citati izvađeni iz konteksta itd.
Budi slobodan dati kontekst koji god želiš, kreni od TGa. Nadam se da opet neće biti nešto u stilu novine su pisale pa svašta nešto a i da ćeš naći nešto bolje od slikice.
Staro 29.06.2017., 13:50   #292
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
TG je doveo C_1 u studio da bi samo snimio jedan flyover i onda ga izbacio sa daljnjeg snimanja ali to sam ja stavio u pogrešan kontekst. Yea, ima logike
Ni prvi ni zadnji u TG-u koji je samo pokazan, ne vožen. Možda Gigi može iskopati konkretne modele jer se bolje sjeća od mene očito.

Citiraj:
Argument je da je auto ostao u kvaru, ne naslov članka.
Point being? Stao je na cesti. Stale su i S klase i Astoni i razno razni drugi super skupi auti. S obzirom kako je ovaj još defakto u fazi razvoja, niš čudno osim što je nekima uljepšalo dan.

Možemo mi ovako unedogled. Ja svoje rezervacije prema Rimcu imam. Ali nisam ni pretjerano objektivan a bome ni negativan kao ti prema njemu.

Staro 29.06.2017., 13:55   #293
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
KAd sam spominjao autoindustriju u hrvata mislio sam na nešto konkretnije a ne na strojeve za obradu zemlje, branike i slične pizdarije. Dakle koji mi to auto proizvodimo? A da nije po licenci modificirani tenk T84 u Đakoviću.....Dakle mi jesmo premali, nismo francuska da imamo 3-4 jake marke i proizvodni pogon ali kad netko kao Rimac krene u nešto što se prepozna i vani onda krene pljuvačina. Njegova najveća greška je kaj je odlučio ostati ovdje i komunicirati s našim ljudima i medijima...ne treba mu to...U principu bilo kakav uspjeh van granica, u ovoj zadojenoj i pokradenoj vukojebini je hvalevrijedan....
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2017., 14:09   #294
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Citiraj:
Ni prvi ni zadnji u TG-u koji je samo pokazan, ne vožen. Možda Gigi može iskopati konkretne modele jer se bolje sjeća od mene očito.
Ja bih rekao da je jedini koji je doveden u studio radi jednog flyovera.
Citiraj:
Point being?
Point je da naslov članka pripisuješ meni kao stav.
Citiraj:
Stao je na cesti. Stale su i S klase i Astoni i razno razni drugi super skupi auti. S obzirom kako je ovaj još defakto u fazi razvoja, niš čudno osim što je nekima uljepšalo dan.
Pa, de facto u razvoju jest ali to je automobil koji se ekšli prodaje. Netko može sutra doći Rimcu iskeširati milju eura i dobije što, auto u razvoju, sjajna reklama.
Citiraj:
Možemo mi ovako unedogled. Ja svoje rezervacije prema Rimcu imam. Ali nisam ni pretjerano objektivan a bome ni negativan kao ti prema njemu.
Za sve sam stavio linkove (a ima toga još) da bi kao demanti dobio neodređeno lamentiranje o izvađenom kontekstu. I slikica, to vrijedi tisuću riječi. Ali OK, nije problem, čekajmo GT.
Staro 29.06.2017., 14:13   #295
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

S obzirom na ostalo što si stavio, kako da ne pomislimo da to defacto i je tvoj stav?

Citiraj:
Ali OK, nije problem, čekajmo GT.
To bi bilo najpametnije.

Staro 29.06.2017., 14:17   #296
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
pa da se samozapalio u studiju i pritom ubio 100 ljudi je i dalje najbolja reklama što je mogao dobiti, a i mi kao zemlja... sad tu naša domaća prepucavanja na stranu.

međutim ne da se to nije desilo, nego je proglašen čudom maltene.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2017., 14:18   #297
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
KAd sam spominjao autoindustriju u hrvata mislio sam na nešto konkretnije a ne na strojeve za obradu zemlje, branike i slične pizdarije. Dakle koji mi to auto proizvodimo? A da nije po licenci modificirani tenk T84 u Đakoviću.....Dakle mi jesmo premali, nismo francuska da imamo 3-4 jake marke i proizvodni pogon ali kad netko kao Rimac krene u nešto što se prepozna i vani onda krene pljuvačina. Njegova najveća greška je kaj je odlučio ostati ovdje i komunicirati s našim ljudima i medijima...ne treba mu to...U principu bilo kakav uspjeh van granica, u ovoj zadojenoj i pokradenoj vukojebini je hvalevrijedan....
Ekšli Rimac automobili pokriva dva područja, jedan je OEM razvoj softwarea i komponenti i tu im ide vrlo dobro, firma ima između 150 i 180 zaposlenih i dobre prihode. Drugo je proizvodnja automobila gdje ima odličan marketing i jedan prodani automobil pod imenom Applus Idiada Volar E.
Staro 29.06.2017., 14:20   #298
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Citiraj:
S obzirom na ostalo što si stavio, kako da ne pomislimo da to defacto i je tvoj stav?
Ima i tvojih pisanija koje sam mogao drugačije komentirati pa nisam.
Staro 29.06.2017., 14:50   #299
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Zanimljiv mi je taj Rimac, definitvno. Što si više razmisljam o njemu, definitvno mi spada u kategoriju fenomena. Niti hejtam niti sam fanboy...ali onako razmisljam naglas..
Da zelim hejtat neznam s kakvim konkretnim hejterskim argumentima bih isao....isto tako da ga hocu uzdizati u nebesa opet neznam s kojim arguementima bih to radio..jednostavno nisam vidio niti jedan konkretan test njegovog concepta da bih bilo sto mogao reci....

S obzirom da sam blizi skepsi jer kao sto sam gore naveo nevjerujem dok ne vidim i ne donosim zakljucke dok ne izvažem pluseve i minuse, pitanje za sve koji vide Boga u njemu a vidim da vas tu ima puno, da li mi mozete argumentirati vase stavove?

Odmah napominjem da me "argumenti" tipa ti si hejter/trol ne zanimaju.

P.S Ovo nije provokacija niti se svrstavam na stranu hejtera/fanboya, vjerujem da mozemo koliko toliko se normlano/kulturno raspravljati. Vjerujem u vas

Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 29.06.2017. u 15:02.
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2017., 15:02   #300
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
..jednostavno nisam vidio niti jedan konkretan test njegovog concepta da bih bilo sto mogao reci....
Zato i željno iščekujemo GT reportažu. Sve ostalo što je dostupno na YT spada ili pod njihov PR ili pod neke random likove koji imaju svoje YT kanale.

Kao što Gigi veli, ako je smeće biti će popljuvan ili marginaliziran u najboljem slučaju.

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno