|
![]() |
#29821 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29822 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29823 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29824 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Ovo je ključno. Prilagodba. Tako je i najsigurnije. Nema smisla vozit po propisu u situaciju gdje ugrožavaš cijelu kolonu onda....E sad....jasno, propisi su s razlogom ali nekad u specifičnoj situaciji nemaju smisla odn. sigurnija je prilagodba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29825 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#29827 |
Premium
|
Upravo to se dogodilo u subotu na "staroj" Zagorskoj kod West Gate-a. Golf 2 KR rege prestizao u nekom blagoj zavoju, jedna osoba poginula, 2 teže ozljeđene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29830 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Nije to samo do KR tablica, ima takvih vizionara i u obalnim krajevima. Sa starom Mazdom3 sam prošle godine kod Gospića skoro imao takav sudar. A s novom 3com prvi put van Zagreba mi je kreten bez da je ikoga prestizao s pol kotača bio u mojoj traci - blagi zavoj, nije da sam mu bio iznenađenje ili je nešto dobio sječom zavoja. Ja u koloni koja vozi solidnih 90-100 km/h, negdje na putu prema Plitvicama. Zamalo je pobrao i mene i još 3-4 auta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29831 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Automobili
Dajte mi recite sta moze bit. Upalim klimu sve okej nista ne smrdi. Ugasim kompresor smrdi po trulim lisicama i kunama. Uvijek pazim da ju gasim par minuta prije doma itd i sad odjednom pocela smrdit, tj smrdi samo ventilacija kad ne radi kompresor. Klima je automatska Auto je star 11mj cca i u ponedjeljak idem na servis. Oce zamjena filtera rijesit sve ili da mi jos i dezinfekciju nabace ? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
![]() |
#29834 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
1. Promjena filtera klime (ovo ionak radim svako proljeće) ako i dalje smrdi onda: 2. Sprej za čišćenje klime (Sonax itd.)..to je onaj koji se pusti u kabini da šprica dok radi klima sa unutranjom cirkulacijom..oko 10ak min... ako i dalje smrdi onda: 3. Odlazak na klima servis...pražnjenje sustava, vakumizacija, provjera nepropusnosti, dezinfekcija, izmjena ulja, i ponovno punjenje plinom do kraja. (ovo se nađe na popustima, ponuda dana itd. za nekih 150kn..inače je 300+ kn)... Inače čak i kada je klima ok može se javiti kratkotrajni manji smrad (ali jedva primjetan) nakon što se klima ugasi a ventilacija i dalje radi..to je normalno.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29835 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Možeš sve očistiti i zamijeniti, ali ako ne istjeraš taj hladan zrak iz cijevi svaki put, opet ćeš dobiti smrad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29837 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
na leonu mi smrdilo, sada na audiju nista... obje automatske klime, i stalno jednako na auto modu upaljene... najbolje jos da idem gasit klimu kod svake voznje prije nego cu parkirati.. pa onda opet moras palit rucno kad krenes voziti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29839 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
pozdrav,... imao sam i ja takav problem (samo ja nisam radio spur). Gume nisu bile dobro balansirane ![]() ![]() pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29840 |
Premium
|
Provjerio sam tlakove u gumama. Prednje su bile na 2.3, a zadnje na 2.2. To bi značilo da tlakovi nisu problem... Poludit ću |
![]() |
![]() |
![]() |
#29843 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Posto kod mene na 140 trosi ispod 5l (na ravnom, naravno, i varira od 4.6 do 5.2), puno mi djeluje to tvoje. ![]() Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29846 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Audi A8L W12 kakva limuzina ![]() ![]() ![]() HOMTOM HT17 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#29849 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#29850 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() Da nema DPF filtera brijem da bi prosječna potrošnja išla još dobro dolje. Zna se desiti da ECU pali aktivnu regeneraciju taman kad sam na obilaznici. Pošto to traje desetak minuta dok ja nabijem kilometražu prosječna potrošnja ide osjetno gore... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|