|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
tutorijali za izradu web stranice?
evo ako ko ima molio bih da mi da neki link,netrebam bit profic,ali da znam neke fore i da napravim stranicu kak se spada,trebam starome napravit nekaj...pa sad ako mi mozete pomoci?hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
U čemu??? Imaš dreamweaver 8? Neznam nikakvi tutorial na netu, ali znam nekaj ovak. Probaj u dreamweaveru s templatesima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imam ja tutoriale za Macromediu Flash MX 2004, Dreamweawer, HTML, XHTML,... Čekam još neke... Sve su video tutoriali na engleskom i malo su poveći.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
str
imaš u bug-u broj 156 sve o izradi weba i programi za isto |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
:)
Datum registracije: Mar 2005
|
MX 2004 ima dobre tutoriale baš za sve kaj te zanima, i ak već radiš u dw i početnik si onda ti preporučam da sve stavljaš u layere da te nebi neke stvar zbunile oko brojeva i poštelavanja.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
ok,tnx |
![]() |
![]() |
|
|