|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
software za održavanje računala
koji software koristite za defragmentaciju, antispyware, anti virus i sl.
![]() |
#2 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
PerfectDisk 7.0 Spybot Search and Destroy NOD 32 Zone Alarm Ad-aware SE (opcionalno) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Perfect Disk ili O&O Defrag BitDefender 8.0 Ad-aware Spybot Kerio Personal Firewall TuneUp Utilities X-Setup Registry Mechanic 5.0 MyUninstaller |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Odvoji koju kunu za adaware pro i isto nebudu dolazili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koristim samo Sygate Personal Firewall Pro, NOD32 i TuneUp Utilities 2006, ostalo je nepotrebno.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
TuneUp 2005 - doista odlican set alata Avast Home edition - besplatan i dobar antivirus SpywareBlaster - vec opisano Spybot - protiv gamadi Ad aware - protiv gamadi O&O defrag - defragmentiranje harda CC cleaner - cisti tragove koristenja i koji put iz znatizelje pokrenem microsoftov antispyware ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Diskeeper pro Registry clean expert Nod 32 Firewall Black Ice Defender Pro Webroot spy sweeper Ps ovi programi tipa Tune up ili norton ti samo jedu sorsove kompa i bez veze ti trose snagu proca i trose ti memoriju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
zašto bi plaćao AdAware kada je ovaj free i radi super?:confused: i da, tune up mi nije non-stop uključen i sve što radim radim ručno (otvoriš prog i biraš) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma svi ti programi u kojima imas set za sve su pushiona. Program treba imati samo jednu funkciju za odredjen dio windoza i to je najbolje. A ovo di sve slaze i popravlja to su bedastoce jer pogotovo onaj opimizer u u tune up-u. Svaki puta kad cisti registry uvijek kad ributas nadje ti iste kljuceve koje je vec brisao. A da ne govorim o onom internet ubrzivacu.Probal sam ga pa znam o cemu pricam.Pozdraf svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
-------
|
Pa naravno da ti to sve ne treba. Meni iz TunUp-a treba samo Disk i Registry Cleaner, te Icon Engineer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
NOD32, Spybot i hardverski router s firewallom. Windoze ionako mjenjam češće nego donji veš i nema potreba za njihovim održavanjem ![]() Dok je na poslu drugačija situacija, isti windozi furaju već skoro 3 godine, bez ikakvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
ne kuzim kak netko voli bit defender...mislim ok program,ali 10 procesa koji se pokrecu sa njim su malo previse....hebo zamisli one sa 256 rama i 10 procesa samo od bit defendera...koma ziva i neziva!neznam,ja koristim samo sygate personal firewall i nemam nikakvih virusa niti spywarea niti nicega a ne gasim komp vec tjednima,tj ne skidam se sa neta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|