|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Pretvorba: fotografija u crtez
Moze li se to izvesti, u kojem programu, sa kojim plug-inom i sl. Trazio sam neki tutorial na netu za Photoshop, ali nisam ga nasao (nisam se ni bas pretgrnuo). Ima ko kakvu ideju, ili jos bolje tutorial? BTW trebalo bi mi isto iza radit "old parchment"-e, ali brijem da za to ima tutorial na netu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
To što ti treba se zove vektorizacija (pretvaranje bitmapne slike u vektorski crtež). To može svaki bolji program za vektorsko crtanje. Canon (ink-jet) printeri imaju sličnu opciju u driveru. Probaj se igrati sa Corel Trace programom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Ako je u pitanju pretvranja slike iz rasterske u vektorsku onda je to Adobe Streamline ili Traceing iz Adobe Illustratora sve ostalo može poslužiti. Ako dakle želiš u vektore bez obzira koliko se puta slika poveća ostaje ista, ne "raspiksla" se jer vektor je uvijek na istom mjestu, sve ovisi samo o mjerilu. Ali mislim da je čovjek mislio na efekt da slika izgleda kao da je crtana rukom ili da je odležala 100 godina na vlažnom tavanu ulokvi kišnice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: Vektorizacija
Citiraj:
|
|
![]() |