|
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
a treba mi windows radi team viewera i zalosnog wifija jer nemam kabal dole gdje bi stavio...no zanimljiva stvar, na smOS je sad radio dobro, svih 6 sa tim postavkama, vratim se u windowse i odma smrzava bez da uopce ista pokrenem, valjda zato sto iz nekog razoga pamte zadnje postavke umjesto da se vrate na tvornicke dok ne pokrenem miner, no mimo toga to su iste postavke pod kojima je radio 6 sati bez problema, moje misljenje je da driveri tu stvaraju problem, drugo ne znam sto |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2016
|
Citiraj:
Zato ja koristim tplink ruter (160kn brijem) koji se bezicno spoji s modemom i stavis ga uz rig i povezes mreznim kabelom Zadnje izmijenjeno od: Getriba94. 13.05.2017. u 14:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Premium
|
tako ce onda i biti, isprobavati cu jos preko vikenda jer tak i tak nemam gdje kupiti pa ako ne ide u ponedjeljak uzet ap i dobro inace na istoj frekvenciji 1925MHz u windowsu dobijem 168.9MH/s dok na smOS dobije 166MH/s...any ideas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2016
|
Citiraj:
ja imam 167 Sent from my D6603 using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: Getriba94. 13.05.2017. u 14:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Premium
|
evo ovo mi nije jasno nikako, obrisem sve drivere, nanovo instaliram, patcham, sve na stock, pokrenem, radi, ugasim, stavim onaj hdmi vga converter, upalim, spojim se sa TW, dvije grafe se uopce ne vide u windowsu, restartam sa spojenim monitorom, nema ih ni dalje ne znam vise sto, jedan tren radi sve, drugi svira k*rcu...da li su riseri mozda nekompatibilni, uzeo sam v003 ili je do ploce ili stvarno do uzemljenja edit: okrenuti prekidac, cekati da se ugase lampice na maticnoj, paliti i onda se vrate sve grafe...aliii bio clockan ili na stock sve, ista stvar se desava kad nije monitor spojen, izgleda nece ici bez dummy pluga na windowsu Zadnje izmijenjeno od: vacs. 13.05.2017. u 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Citiraj:
Poslano sa mog MI 4LTE koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Premium
|
Citiraj:
evo recimo sad vec 3 sata na simple mining OS radi bez problema tako da sto se mene tice odustajem od windowsa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Citiraj:
Poslano sa mog MI 4LTE koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
u biosu ove postavke: 4g encoding. integrated gpu as default disable audio pci-gen to auto info radi u istom solo set up-u: power level 2 - 913w power level 3 - 935w power level 4 - 990w |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
Datum registracije: Nov 2016
|
Nakon 2 dana prtljanja i petljanja uspio sam navuc stabilnih 28 mhz ali graficka na kojoj je monitor radi par min na 27 pa padne i drzi se 24. ako joj dignem clock na vise onda pada jos nize. zasto ta graficka zeza? rijec je o asus rx 570 4 kom (jos jedna ceka risere) tri su spojene riserima a jedna direkt na maticnoj, bios je modan standardnom metodom copy/paste. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Premium
Datum registracije: Nov 2016
|
ma nista ne pomaze znaci ova slika je za 3 kartice koje su na istim postavakma i drze 28 stalno ![]() a ovo je ta koja je na monitoru i riserom je spojena na pcie0 16x, na njoj moram smanjit memory clock jer na vecem radi minutu ili dvije 27mhz pa pada na 24mhz. ![]() na ovim postavkama daje preko 26 uglavnom, tako da cu se morat zadovoljit time dok ne dodju riseri, pa cu to malo premjestit i vidjet kak ce onda bit. ili da joj vratim original bios? a kaj sam onda dobio... na njemu ide katastrofalnih 22mhz uz 75C temp |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Probajte sa TightVNC-om ak vam Teamviewer ili RDC rade probleme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Premium
|
novi dan novi problem..dosli su mi m.2 -> pci-e adapteri, spojim dvi grafe na njih, radi, hash ide, sve super ali mi odjednom na dvije od ovih 4 koje su na pci-e rukne cooler u iber, bude tako minutu pa se smiri i za koju minutu opet, dok kad su sve preko pci-e portova se to nikad ne dogada u smOS, stavljeno da drzi 68 stupnjeva Zadnje izmijenjeno od: vacs. 15.05.2017. u 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Banned
Datum registracije: Jun 2006
|
znaci ovako.. radi se o ASUS H270-PLUS ploci... jebo sam joj maku 5 sati se jebem s plocom i nikako ne mogu dobit da rade vise od 3 grafe na ploci.. i kad dobijem da rade 3 onda rade s 4MH/s... Sve moguce opcije u biosu sam isprobao i nista... ima tko kakvu ideju??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Nisam probao asusove ploče do sad. Al vidim u opisu da imaš neku Gigu z68.. na njoj ti radi 5 grafi uredno ![]() edit probaj ovo https://www.youtube.com/watch?v=Z1FnEYI25z0 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|