|
![]() |
#29041 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kakvo je ubrzanje na njemu? Ja sam vozio Suzuki SX4 2012. godište, 1.4 benzinac, 4x4, taj auto je trošio preko 10 litara na autoputu iznad 160km/h, ubrzanje iznad 12 sekundi do 100... Ja sam bio, blago rečeno, razočaran. Smije se znati cijena, koliko si dao? I još jedno pitanje, zašto novo? Koji je problem kod uvoza godinu-dvije starog auta s malo km? Tablica, original ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29042 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Thaliju sam vozio 8mj Sok je bome cut da se motor ne cuje ![]() Original je tablica, MAJKE MI!! Platio sam 2kkn za nju ![]() Citiraj:
Na testnoj voznji je auto za mene vukao dobro. Vuce od 2k rpm, ispod toga osjetis da se motor muci ako je u brzini vise. Na 130 nema velke buke u kabini i po BCu je potrosnja ~6l. maksimalno sam iso nekih 170 i relativno brzo dodje do te brzine, al nije bas ugodno jer je velka buka. Cijena je kao iz cjenika. Bio sam u svim salonima osim TOŠ-a i svuda je bila ista cijena, nije se mogla ispregovarat niza jer auti idu ko ludi. Jbga ja ne znam direktora ![]() Auti iz uvoza su vecinom dizelasi, za mojih 15kkm 90% gradske voznje (manje od 12km do posla) nisam htio riskirati sa potencijalnim skupim kvarovima. Kaj se tice kilometraze na autima iz uvoza, cuo sam puno horror prica pa je i to bio jedan od minusa zasto ne auto iz uvoza. Benzinci karavani koji su i bili u oglasu, su najjeftiniji paketi opreme i motora i to mi nije pasalo. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29047 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ovo je sa prve godišnjice, ove godine (15.09.) će biti desetogodišnjica i tko zna koliko će se Impreza tada skupiti. https://www.youtube.com/watch?v=7LATNz71h5k |
![]() |
![]() |
![]() |
#29049 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Neki dan pričao s dedom vlasnikom S Crossa, , voli se popeljati, osobno vidio, motor 1.0turbo, prosječna potrošnja na BCu nevjerojatnih 5.4l/100km. Motor se stvarno ne čuje vani dok stojiš do auta. Jel ti motori imaju direktno ubrizgavanje goriva u cilindar, ili klasično u usisnu pred ventile? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29050 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Fala na cestitkama ![]() Tablica je Mad photoshop skillz ![]() Ima ZG MAX rega na zlatnom ML AMG-u Boja je nakraju ispala super jer sam ju vidio dok je auto stajo na parkingu uzasno prljav ![]() Auto sam cekao nekih mjesec dana dok nisam rijesio svu papirologiju. @Magarac Kak si rijesio onaj fail sa tablicom na gepeku? Znaci, u vratima imaju samo rupe za gornji red sarafa i kod svakog prelaska preko neravnina, zatvaranja vrata tablica zavibrira sto me uzasno zivcira. Mogu na nosac postavit jedino nekakvu gumu (mozda onu brtvu za vrata i prozore) EDIT: Direktno je ubrizgavanje goriva u cilindar. Meni isto ova trenutna djeluje nevjerojatno jer mi je thalija 1.4 75ks trosila sad zadnji tank 8l. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29052 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Covece kako je ruzan sprijeda, korak unazad u odnosu na sx4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29053 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Dakle, ona podloška od matične, crvena tanka spužva je rješenje svih tvojih noćnih mora ![]() To staviš ispod tablice, a ako se čuje još lupkanje nosača o lim onda staviš još one spužvice kaj se stavljaju ispod stolaca u kuhinji, otkriješ na kojim mjestima se čuje i tamo zalijepiš. Javi rezultat ![]()
![]() |
![]() |
#29055 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Buljo upravo je to ispod moje tablice ![]() Vidam sad Crossove skoro svaki dan. Nije da ih bas nema samo se bas ne isticu u masi.. Dizlasa jos nisam skuzio ni jednog. Moj se sad razradio i jede malu djecu. Kad sjednem u Megi dci110 nakon Crossa imam dojam da mu nije dobro kad hocu ubrzat u4toj ili 5toj.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 11.05.2017. u 22:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29057 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ne vidim razliku osim prodavanje magle za isti proizvod. Jedino znam da im eurodizeli teško pali zimi. Točim drugdje i nema problema. Gdje to gledaš? Preko HAK aplikacije?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#29059 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Bas neki dan bacio kutiju od stare maticne ![]() Budem danas to slozio jer mi fakat pili zivce. Muzika svira normalno i sam cujem tablicu kak lupa. Ja ih nisam primjecivao do prije par dana i od onda svaki dan barem 2-3. Sent from my FRD-L09 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#29060 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#29062 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#29063 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
https://youtu.be/AECNY0739Ro?t=28m57s Link je za one koji gledaju utrke. F50 F40 GT2 F355 Diablo GT-R u istoj utrci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29064 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29065 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
@zgmmax, a i ostalima kojima lupaju tablice ![]() ![]() Dao si 132k kn za novi auto pa potroši još par kuna na ovako nešto (imaš i pune verzije bez rupe u sredini, ove sa rupom su ok za onaj dio gdje prolaze šarafi kroz nosač tablice): ![]() ![]() ... ubaciš ih na kutove nosača tablice (ako nema rupa, napraviš ih) i na još par mjesta i nema zadržavanja vlage, a ubio si klepetanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29067 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Od kad sam na dizelu (zadnjih 4, 5 god), točim Eurodiesel BS Class, u 90% situacija. Nisam nikad primjetio da loše pali ili nešto slično. Postoje li neke usporedbe i testovi? Ako je neki drugi dizel bolji iz nekog razloga, prebacit ću se na njega. Ako je bitno, motor je JTDm traktor, ne čuje se vibracija registracije od roktanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29069 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja vec dvije zime na najvecim minusima palim dizla iz prve, tak da nemam zamjerke za inu nikakve za sad al me zanima koja je razlika BS Class i BS Class Plus jer BS Class je bio 10 lipa uvijek skuplji od običnog, sad je BS Class Plus 10 lipa skuplji, a BS Class 8 lipa ovi šta na ini toče će skužit kaj pričam ![]()
![]() |
#29070 |
Moderator
|
![]() |
|
|