|
![]() |
#20521 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Allied - dobar, ratna drama sa elementima ljubavi... Odd Thomas - dobar, lagani mix komedije, akcije, horora Logan - Ok, malo mračniji pogled na Xmen svijet Ghost in a shell - katastrofa od filma, bez obzira kužite li se u Manga verziju i priču |
![]() |
![]() |
![]() |
#20525 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ja pogledao čuvare prekjučer, ako se dobro sjećam misljenja o prvom dijelu, tu negdje su, mozda cak i malo bolji drugi dio, opcenito nista specijalno, neki lik iza mene od cca 50 godina se nije prestajao smijati od prve scene pa je curi i meni to bilo najsmjesnije ![]() @Mommistake , na koju alien pretpremijeru mislis?, ja sa u cinestar novi zagreb uzeo 18.5. u 20:00, ima sta prije ili? Zadnje izmijenjeno od: Princ288. 09.05.2017. u 10:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20527 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Pogledao The man from earth Od mene 8.87/10 Neću linkat imdb jer je najbolje bez ikakve premise gledat. Film je lo budget pa je i gluma nekad malo ispod razine, ali sve u svemu jako zanimljiv koncept i držao me sat ipo u komadu zaljepljenim za kauč iako se radnja odvija maltene samo u jednoj prostoriji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20530 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Blade Runner 2049 - teško da će postati legenda kao original, ali ima potencijala da bude solidan film https://www.youtube.com/watch?v=gCcx85zbxz4
![]() |
#20531 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja ne znam, ali čim vidim tog Goslinga, film mi ima neki potencijal zadnjih par godina. Prije 3-4 godine ga nisam mogao gledati, sad se fakat pretvorio u odličnog glumca. I La la land mi je ok, Nice Guys mi je super, The Place Beyond the Pines brutalan, The Ides of March dobar, Drive mi je isto super. Mislim da će i blade runner biti ok, iskreno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20534 |
Premium
|
Pogledao Guardians of the Galaxy Vol. 2, moram priznati da sam se zabavio ko nikad. Išao na kraju gledati 2D, 2 sata čiste zabave, smijeha, akcije, dobrog CGI-a i svega. Ja oduševljen. Radnja je tipična marvelovska, loši ljudi žele uništiti svijet, bla bla bla, ali zanemarivo za takav film. Zabava zagarantirana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20535 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Slažem se s postom iznad, film je zabavan i to je to. Ne treba očekivati išta drugo osim dobre zabave.
![]() |
#20537 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20538 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20539 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20540 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20541 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Split - dobar film makar cure se previše ležerne sa situacijom u kojoj se nalaze As Good as It Gets - klasika romantike drame The Founder - film je solidan makar nisam fan Michael Keaton ali film ima par poruka koje šalje uz biznis Hidden Figures - dobar film sa problematikom afroamerikanca, makar film više komedija nego nešto drugo jer uz Octavia Spencer ne znam što bi moglo biti smiješna žena dobar film Live by Night - film ništa posebno Ben polako sigurno propada Fantastic Four 2015 - film imalo neki potencijal za pogledati ispalo smeće American Pastoral - nema glave repa Ewan možda jedini je na nekakvom razini, više dosadan film nego zanimljiv. Citiraj:
Split - dobar film makar cure se previše ležerne sa situacijom u kojoj se nalaze As Good as It Gets - klasika romantike drame The Founder - film je solidan makar nisam fan Michael Keaton ali film ima par poruka koje šalje uz biznis Hidden Figures - dobar film sa problematikom afroamerikanca, makar film više komedija nego nešto drugo jer uz Octavia Spencer ne znam što bi moglo biti smiješna žena dobar film Live by Night - film ništa posebno Ben polako sigurno propada Fantastic Four 2015 - film imalo neki potencijal za pogledati ispalo smeće American Pastoral - nema glave repa Ewan možda jedini je na nekakvom razini, više dosadan film nego zanimljiv. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20542 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Pogledao "get out". Meni je film nista posebno. Pocetak pa do sredine je jos.negdje ok, ali sve iza tog sam vec mogao predvidjet radnju. Jebem ti film kojem scenarij mogu pogodit unaprijed. Nisam inace ljubitelj horora, nit to pratim, al ocekivao sam puno vise od filma, da ce me isprepadat na mrtvo. Kad ono, totalno suprotno. U vezi kraja se slazem s gabreom, tipicno sranje. Moja ocjena je 5/10. Pogledati ako bas ne mozete doci do niti jednog drugog filma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20544 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
prvo sam mislio da je tipični crnački film povezani teški rasnim pitanja barem po imdb ocjeni od 7.9 i dosta velikim brojem ljudi koji su ocijenili. Dok film kao što si napisao poslije kada dođu u kuću sve se zna. The Great Wall - dosadan film, loša lokacija snimanja, glupo dizajnirana stvorenja, dobra glazba pogotovo tonski odrađeni ratni bubnjevi, kostimografija tipičan azijski film ne znam kako se tamo našao Matt Damon Billy Lynn's Long Halftime Walk - Vin Diesel i njegovi duhovni govori ![]() Nocturnal Animals - ne vidim u ovom filmu ništa da bi bio nešto posebno makar dobra gluma Michael Shannon, dok Jake Gyllenhaal klasični |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20546 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Warcraft: The Beginning 3D Očekivao sam puno veći šund, na kraju ispala dobra zabava bez zamaranja moždanih stanica. Jedino sam imao problema prožvakati Travis Fimmela, stalno fleševi na seriju Vikings. Ghost in the Shell pogledao u kinu i meni to nije loše. Mom frendu nije legao, šogoru dobar... Izgleda da je to onaj tip filma il ti legne ili ne, nema između ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20547 |
Guest
|
hitno javljajte jel valja alien, i kakav je u usporedbi sa prijasnjim |
![]() |
![]() |
#20550 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Alien Covenant 5/10 Film je predvidljiv, u početku dosadna radnja, kraj mi je bezveze itd... Očekivao sam više od Ridley-a Scotta-a. Neke stvari u filmu mi nisu baš logične i cijeli film mi je pao u očima zbog toga. Neću spolati, uvjerite se sami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|