|
![]() |
#1 |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() mmmm,u nvidii ne sjede prekrizenih ruku.malo je ekipa odlucila pomladit 6600 vulgaris kartice s DDR2 memom i sad 'mala' s klokom radi na GT postavkama! ![]() opet udar na ATI-jeve takmace X1300pro(koji je blato ![]() za sad,samo PCI-E verzija,nadam se da ce i AGP izic,jer koliko sam shvatio XFX-ova ce kostat stotinjak(!?) bucksi? XFX6600DDR2 ![]() Zadnje izmijenjeno od: dautanecII. 28.12.2005. u 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
hm,ddr2 memoriju za koju su rekli da se grije,da su stavili ddr 3. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
el_nino
|
Citiraj:
ma nema veze,bubnes pasivce na te infineone i deri......ali jedina kvaka,postoje indicije da ce bit samo PCI-E verzija ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
el_nino
|
Citiraj:
apsolutno,no legla bi mi dobro na ovo kaj imam u sigu,rijesio sam se 4200,prije nekog vremena i sad sam 'na rezervi' a tu je FEAR,COD2........ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Kartica nece biti bas jeftina. teoretski bi trebala kostati 119/149*cijena 6600GT sto bas nije malo. Ali je dobra jer ako se sjecate testova oc karica na PCE spori ram je jako gusio 8 pipelinea. dakle napredak sa 500 -550 na 800 je znacajan, ali svejedno nedovoljan kod oc, jer je i kod GT 1000MHz nedovoljno brzo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
el_nino
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |