|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
recovered from a SERIOUS error
evo, kako mi je ovo prvi post na ovom forumu nadam se da sam pogodija na koji ću ga thread staviti. Imam problem i to takav, da mi se ponekad komp restarta sam od sebe i kad ponovno digne windowse javi mi da se oporavija od "serious errora". To mi se ne događa često, ali primjetija sam da se to događa kad nešto radim u neru, mislim nigdi drugdi. Evo, to je prvi problem kojeg imam, a sad ću i naposati drugi u isti post da ne otvaram posebno drugi thread. Evo ukratko opis drugog problema. Imam HDD Maxtor 40 GB, podijeljen u dvi particije. Jedna je sistemska, druga je za muziku i sl...E sad, kad upalim komp, pojavi mi se plavi ekran di kaže da za D particiju moram napraviti nešto ka scandisk, znate ono kad piše da "one of your disks may have... pa nešto spominje da triba biti checked for consistency ili tako nekako", ugl, nadam se da znate o čemu se radi. E i kad napravim da on to checkira, digne windowse i sve 5. Kad restartam komp, sve 5. Međutim, kad ga ugasim, pa ponovo upalim, opet mi se pali taj plavi ekran. Svaki makar pokušaj pomoći je više nego dobrodoša...unaprid fala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
1) paste-aj log od tog erora pa ćemo ti znati više reći... 2)druga particija je FAT32? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bacaj sve u NTFS.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|