|
![]() |
#9391 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9393 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Završila Domovina. Nisam baš siguran da će biti još koja sezona obzirom koliko glavnih junaka je završilo svoju karijeru na razne načine.
![]() |
#9394 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
zar nije homeland bio najavljen do 8 sezone? ovdje jos stoji da ide http://www.ismyshowcancelled.com/show/2011/homeland/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9397 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Je, zasad je odličan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9399 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Dakle to je samo druga sezona. Od više ljudi sam čuo "samo 2 sezona valja, nekoliko koplja iznad svega ostalog", skinio, pogledao i OK je. Inače sezone su nepovezane, druge radnje, likovi itd. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9400 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Meni je prva sezona daleko najbolja. Druga je dobra. Onda su 2 smeće (coven i freak show) i onda Hotel mi je opet jako dobra. Sad zadnju nisam gledao. Se isplati uopće? Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9407 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9409 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9411 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#9412 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
#9413 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Falling skies. Nešto kao Walking dead, samo s vanzemaljcima. Serija je inače završila, ima pet sezona, ja sam na početku druge i za sada mi je baš dobro sjela.
![]() |
#9414 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Meni je ta serija stvarno imala dobar ugođaj, i super su mi bili odnosi među likovima, a i sama razrada likova. Odlična mi je bila i racionalizacija određenih postupaka... No sve to se nekekao izgubilo po putu i postalo polu-sapunica :/ IMO jelte ![]()
![]() |
![]() |
#9415 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Potpisujem, prva i druga sezona, nakon toga sapunica i ono wtf izrazi na licu dok gledaš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9416 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Pogledao Domovinu do kraja. Standardno na nivou, ima tu još masu materijala za daljnje sezone... Serija je baš aktualna sa svjetskim zbivanjima, konkretno ove sezone novi predsjednik (iako drugačiji), te fake news fenomen. Što god da se bude događalo u svijetu bit će sigurno ubačeno u budućim sezonama. Uglavnom što se tiče serije slažem se oko većine ovoga što mr. ex. president reče u spoileru BTW kako se pravi spoiler? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9417 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
To i mene fascinira, svaka čast autorima. Inače ova sezona koliko god bila možda i najdosadnija do sada, je nekako dobra (izuzev onoga napisango u spojleru, to joj ruši ocjenu ajme) baš zbog toga šta je aktualna. Pokazujući koliku moć danas ima internet, fakenews i sl. Spojler ti je predzadnja ikonica u tabu uređivanja teksta, ima znak uskličnikca ( ! ) Iduća na redu je vjerojatno Blacklist, taman da sa lika i djela Elizabeth Keane pređem na Elizabeth Keen ![]() A taman će dok to zgotovim izać House of Cards (30.5) ![]()
![]() |
|
|