|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
(riješeno) i.ONIK P101 Broadcom WiFi driver za Windows 10
Priuštio sam si jedan zgodan mali uređaj , I.ONIK P101 i sve radi ko podmazano nakon reinstalacije Windoza osim jedne stvari...WIFI. Drivere je 10-tka (32bit) normalno povukla preko Win Update-a ali javlja Error Code 10: The Device cannot start. Već tjedan dana se gnjavim s tim čudom i stvar postaje iritantna. Link na i.onik sajtu je u banani: http://i-onik.de/en/node/194 HW ID-ovi uređaja su: SD\VID_02d0&PID_a9a6&FN_1 SD\VID_02d0&PID_a9a6 SD\VID_02d0&PID_a9a6&FN_2 SD\VID_02d0&PID_a9a6 Kontaktirao sam support no ni nakon tjedan dana nemam odgovora. Htio sam probat gore puknut Linux ali bezuspješno (UEFI 32bit loader je problem kolko sam skužio). Bilo kakav komentar i pomoć je dobrodošla jer meni ponestaje ideja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Kako si i zašto "reinstalirao Windowz"? Jer trebao je sa skrivene particije samo povući spremljene drivere. A trebao si i sam napraviti backup drivera na neki medij da ti se ovo ne dogodi. I.onik je završio u stečaju pa nema podrške, još neki ljudi rade u krovnoj tvrtci (ACTIONIT) te mi je ovaj čovjek odgovorio u ožujku za nešto drugo ali mi više ne odgovara na upit o driverima za W1051 tablet. Tobias.Alfermann@actionit.de Ako netko ima rođaka u DE neka ga proba nazvati, ostavio je i broj telefona ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ili zamoli nekoga tko ima ovaj uređaj da si stavi Double Driver, napravi backup drivera i tebi pošalje te koji rade za wifi. Btw kada se gugla, brojni imaju probleme za taj SD\VID_02d0&PID_a9a6&FN_1 od korisnika Acera, Toshibe itd no na forumima su stavljeni linkovi za DL drivera pa probaj.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
![]() |
#6 |
Guest
|
Po meni kako se čini sam uređaj je napravljen cjelokupno od intel-ovih djelova , ako ne ide ovo iznad rješenje, otići na službene stranice intel i probati automatski instalirati uz prepoznavanje wifi-ja ili manualno... http://www.intel.com/content/www/us/...000005600.html |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Mah, prvi link na Google spominje W10 compatibility problem za isti / slični Hw ID ![]() Po info sa Google to bi trebala biti neka (nova) Broadcom Broadcom 802.11abgn Wireless SDIO Aadapter. Rekao si W10 x86 & ID - ovi iz uvodnog posla, probaj ovo > http://global-download.acer.com/GDFi...0_W10x86_A.zip (Ver=1.596.10.0, Date=2016-06-26, Size=1.54 MB, W8/10 x32/x64) EDIT: Sudeći po sličnom problemu za Asus X205T, provjeri da imaš instaliran i aktivan Chipset i Wireless Radio Control (Hotkey), ovo potonje je bitno da možeš upaliti WiFi karticu. EDIT2: Evo još jedna varijanta po imenu pa nisam siguro da paše Hw ID > http://drivers.softpedia.com/get/NET...ndows-10.shtml Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 18.04.2017. u 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Nažalost i dalje ništa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
UPDATE: riješio. Dobio na posudbu drugi IONIK , iščupao drivere s njega i kopirao na svoj - radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Jesi uspoređivao verzije ? Sad ih spremi da ne bude opet potrage. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |