|
![]() |
#274 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
#275 |
Premium
|
Ufff, očekivao sam borbu između vettela i verstappena i onda ovaj podere gumu u zavoju i vettel ga samo zaobiđe. Baš sam očekivao rat sljedećih 10-ak krugova.
#278 |
Guest
|
alonso ne zna vozit... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#279 |
Premium
|
#280 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Da da. Zato je bio na 7. mjestu dok smeće japansko nije opet crklo. E moj McLaren... mislim da bi Husqvarna napravila bolji motor nego ovi sakati japanci. Moja škoda ide bolje od ovog McLarena... @Morpheus I to je pitanje. Vjerojatno bi crklo nakon sat vremena. |
![]() |
![]() |
#281 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
#282 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma ne. Sjebo ga je na ravnici kad je stisno gas do poda. Onda je smeće crklo. A lijepo su mu u Sakuri rekli "pazi, nježan je to motor, gas na 75% po ravnicama, tu smo da sudjelujemo. Za pobjede ćemo se boriti 2038.". Al dobro, nema sekranja oko F1. Večeras u 21h je prava utrka te se navija za Vinalesa... u biti za sve protiv Marqueza ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 09.04.2017. u 09:28. |
![]() |
![]() |
#283 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
#284 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da se sad sve iskristaliziralo po pitanju brzina - - mercedes i ferrari su definitivno izjednačeni. - Red bull je stabilno na trećem mjestu - Force india i torro rosso su izjednačeni Napokon zanimljiva sezona. Nadam se da će ferrari zadržati kontinuitet i u narednim mjesecima. I gume su dosta stabilne i traju puno dulje nego proteklih sezona.
![]() |
#285 |
Premium
|
Haha, Verstapen kmeči na radio zbog Grosjeana kako ga ne pušta jer Grosjean kasni cijeli krug dok ga Ricciardo pritišče, a ne može mu se približiti dovoljno da ga Grosjean uopće propusti. Koja komedija ![]()
#286 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Verstapenovo plakanje zadnjih par krugova, koji humor... inace zanimljiva utrka, 2-3 DRS prestizanja, sve ostalo borbe po zavojima, bas nice. Fino je vidit da Mercedes napokon ima konkurenciju. Sve u svemu, bit ce dobra sezona cini se ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Guest
|
ovakvo kmecanje bez pokrica vec odavno nije vidjeno... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#289 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Vettel je zajebao prvi boks.. Želim vidjeti borbu na stazi Ham i Vet. Bottas i Kimi užas. Užas!! Honda konstantna. Treba im pustiti da razvijaju motor svaku utrku. Bez ikakvih kazni. Treba nam još jedan dobar motor. Vozač utrke Vet ili Max? |
![]() |
![]() |
#290 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Neka Max kmeči kolko hoce, napravio je vrhunski posao. Podij nakon onakvog početnog mjesta, niz vrhunskih preticanja i na kraju defenzivna vožnja da zadrži podij. Inace, mislim da je mercedes još uvijek ispred ferrarija, ali fetl uspjeva taj zaostatak neutralizirat, za razliku od kimija |
![]() |
![]() |
#291 |
Premium
|
Prvi boks je bio pametan za sve momčadi koje su ga organizirale, ali nitko nije očekivao da će se safety car aktivirati ponovno nakon jedva dvije minute. Kimi je imao problem cijeli vikend s motorom.
#292 |
DD9512
|
|
![]() |
![]() |
#293 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#294 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#296 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#297 |
DD9512
|
Koliko sam ja uspio prevesti jednoj Hondi je dovod goriva bio problem a drugoj turbo. Ali nisam 100% siguran. Sada sve ovisi kako ce se bolidi razvijati kroz godinu. Merc i Ferrari su tu negdje. Cekamo neke kvarove jednih i drugih. Sve mi se cini da bi ferrari mogao spasiti sezonu i utrke uciniti puno zanimljivijima nego prosle godine. |
![]() |
![]() |
#299 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
evo gle. Još sam i kupio taj mclaren hondu! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#300 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Sta se nije Alonso zalio na fuel pressure, koliko sam uspio cut? Uglavnom nakon dugo vremena (jedno 3-4g) sam pogledao trku, ne od pocetka. Citam tu u temi kaj se zbiva sa Formulom tak da sam upucen u zbivanja. Al ovo kaj sam gledao da nije bilo nateravanja ricciarda, raikkonena i vettela onih par krugova i na kraju verstappena i ricciarda bi mi bila dosadna utrka. Isto tak vidio da je najbrzi krug ove godine oko 4.5s brzi nego prosle. |
![]() |
![]() |
|
|