|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Koji je player najbolji za DivX na PC-u?
Koji da player instaliram na moj komp za gledanje DivX-a. Komp je AMD64 1 GB DDR-a sa WinXP Pro SP2. Do sad sam probao svašta i trenutno sam na MV2Playeru. Ali on je relativno star (2004). Dali je izašlo u međuvremenu što novoga i boljega (osim BS Playera) Thanks na odgovorima Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: May 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Mislio sam na neki ozbiljniji player
Citiraj:
Kad sam rekao neki DivX player mislio sam na neki ozbiljniji player: Da sam uzima automatski titlove bez dodatnih instalacija vobsuba ili sličnih s**nja, da ima na kotačiću miša podešavanje zuma i osvjetljenja slike itd.. takve neke napredne stvari. Znači da je sve u playeru, a ne da moram to posebno instalirati. Zato sam trenutno na MV2Playeru jer u filmovima najčešće koristim osvjetljenje slike u letu (Shift + kotačić na mišu). Pokazalo se u puno filmova da su pretamni te mi je ta funkcija jako bitna, a neda mi se za svaki film čačkati po komandama monitora. Naravno MV2Player uvlači sam fontove, a sa mišom ih odvlačim na poziciju gdje želim. Itd... Media Player Clasic je dobar player, ali to je ipak klasa playera koji pružaju samo najosnovniji minimum (znači nema komoditeta). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
onda probaj sa bs playerom ima shortcute na tastaturi za gotovo sve opcije, a mogu se i proizvoljno podesavat automatski ubacije titlove i ima jos masu toga
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
neki jos hvale RadLight ali meni se bas i ne svidja... bs player mi je ipak stabilniji... ako ti se da, probaj i reci kako ti se cini...
![]() |
#7 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
BSplayer je najjači
![]() |
#8 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ja koristim BSPlayer još od verije 0.8 i sasvim mi je dobar. Svako malo izlaze nove verzije. Preporučujem ga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ja imam stari BSplayer 0.8 i odlican je:clap: Preporucam ga svima |
![]() |
![]() |
|
|