|
![]() |
#5642 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
Evo i ja imam problema sa Twitchem i vidim da nisam sam. Malo sam pronjuskao i sad vidim u cemu je problem kod mene. Sav promet ide preko Hong Konga (IP 45.113.129.99). Ocito neko je shjebao rutu između Twitcha i Bneta. Kad upalim VPN uredno me spoji na EU server. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5643 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Da, taj ip je taj sin01.hls singapore twitch server. Sa vpn-om se nisam zezao jer ga nemam niti znam koji je dobar i free. Nadam se da će "proradit" kroz dan-dva... edit: našao sam addon za firefox, da maskiram svoj IP na drugu geolokaciju, stavio Pariz, sada se spajam na amsterdam twitch server i sve super radi ![]() Zadnje izmijenjeno od: Thiniad. 16.03.2017. u 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5644 | |
OP
Datum registracije: Feb 2013
|
Citiraj:
edit: zvao sam ih i kažu da nemaju ništa prijavljeno oko problema s twitch.tv... Zadnje izmijenjeno od: trebampomoc. 16.03.2017. u 15:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5646 |
Premium
|
@trebampomoc ova dva addona sam probao i rade, sam treba pogodit servere https://addons.mozilla.org/en-US/fir...de-my-ip-free/ https://addons.mozilla.org/en-US/fir...e-click-proxy/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5647 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Već sam dobio odgovor na email: Izvršena je dijagnostika na Vašem modemu od strane Odjela za nadzor mreže. Prilikom dijagnostike nije utvrđeno odstupanje u radu. Predlažemo da se javite u podršku twitch.tv jer Bnet ne utječe preko kojeg servera će se spojiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5648 | ||
OP
|
Citiraj:
Citiraj:
Onda ću njima slati mail.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5650 |
Premium
|
I kod mene je fra02.hls i sve je ok na source. Očito je riješeno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5653 |
OP
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5654 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Jel ima ovdje netko od bnetovaca da ima noviju infrastrukturu? Pritom mislim na one novije vece sive ormarice ispred zgrada i nove koaksijalne kablove provucene kroz stubiste? Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5655 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5656 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5657 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nisu me spojili još ![]() ![]() U utorak je postavljena, jučer puštena "struja", a ponedjeljak/utorak bi trebali doći tehničari spojit to sve skupa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5658 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Imam ja, doduše nije to baš toliko novo. Ping prema van dosta loš, brzina stabilna 99.99% vremena |
![]() |
![]() |
![]() |
#5661 |
Registered User
|
znaci vip/bnet samo treba osigurati dobre linkove prema van i može biti na konju sa hfc infrastrukturom naspram ht-a. Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5662 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Mislim da ovo nema veze. Ja imam vjerovatno najstariju instalaciju u Splitu. Na B-netu ( DCM-u) sam od prvog kabelskog interneta na toj instalaciji i nikada sve ove godine nisam imao problema sa brzinom i stabilnošču neta. Zgrada je od 50 stanova i svi su na B-netu i nikad nije bilo nikakvih padova brzine u večernjim satima i tih stvari. Za ping ne znam toliko ( većinom je oko 15 ms ) ,jer ne igram ige i ne pratim ga, ali za brzinu i stabilnost mogu garantirati. Zadnje izmijenjeno od: Stipest. 17.03.2017. u 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5663 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Uskoro selim na drugu lokaciju di ima samo Bnet, u Splitu isto. Zanima me, ovi njihov sugavi upload od 15Mbit, nemože nikako preko toga? download mi je nebitan,sve priko 20 je ok, ali upload da je tako kriminalno loš ![]() Kad prelaze na taj novi standard koji će omogućit veće brzine uploada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5664 |
Registered User
|
Docsis 3.1 nece bas doprinjeti u uploadu ali neki trenutno testiraju full duplex docsis 3.1 koji bi donesao simetricne brzine na koaksijalcu. https://youtu.be/ys7Zhc0WMTU Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5665 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Mogu oni i sada "pustiti" veće brzine ali kao i svi (kao da ih ima puno ![]() Samo ispravno preračunaj jedinice > https://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS, vidi EuroDOCIS 3.0. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5666 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ja zva sluzbu prije uru vrimena...tija samo dobit detaljnije informacije a na kraju produzija jos 2 g ![]() ukratko, brzina sa 50/10 ide na 70/?? (nije mi zenska znala sigurno rec) cjena sa 270kn misečno ide na 199 dobije se 500kn na nekoj kartici pita san novi prijamnik i novi daljinski jer je stari (daljinski) oša tako da san i to rješija... Takođe san pita dal u osnovnoj tv ponudi daju ijedan hd kanal, odg je bio ne, znaci isto ko i dosada i to im najvise zamjeram. Za usporedbu, Total TV daje 23 hd kanala u osnovnom paketu.....jbg |
![]() |
![]() |
![]() |
#5667 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Iz cijenika za 3D paket: ''Neograničeni internet promet brzine od 49/7 do 70/10 Mbit/s'' Ako se ne varam ovaj upload je bio 15 Mbit/s. Sad je 10 i u 2D i 3D paketu, a 15 od brzine 60 Mbit/s pa naviše. U osnovnom paketu imaš Nov@ HD i Doma HD. Provjereno. Zadnje izmijenjeno od: Stipest. 17.03.2017. u 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5668 |
Banned
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja sam sad uzeo opciju "Turbobrzi 60" u 2D paketu koji je do sad bio 30Mbps, na ugovor od dvije godine.. s tim da sam bio vezan ugovorom jos do 1.2018. To je duplo brze (60/15) nego sto sam imao do sada, za kazu 10kn jeftinije nego sto sad placam.. ![]() Nemam prigovora na uslugu, sve radi godinama bez problema (dobro bude tu i tamo ali jako jako rijetko).. ali imam na to kako se odnose prema starim korisnicima, tj. sto im ne podizu brzine kad podizu brzine u paketima.. Nedajboze da si vezan ugovorom u tom slucaju nemas pravo na povecanje brzine.. dok ne istekne ugovor.. ahaha.. smecarski vip.. Zadnje izmijenjeno od: Shamanix. 17.03.2017. u 18:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5669 |
Registered User
|
sad sam baš mjerio za primjer iskon i isto prema frankfurtu imam oko 39ms ping... tako da nije tak los ni vip Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|