|
![]() |
#3871 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
uslikano je sa nekim lg optimus p700...smece, ali kupio sam ga rabljenog za 200 naku, tek toliko da mogu poslikat i posnimit, nisam ni ocekivao neke vrhove vrhova od kvalitete...spuzva je tu jer sam je nasibao nekim srectvom i proso cili stol s njon...i odlucija san maknit sve vezano za duhan sa stola, da ne sporkivan...uvik mi se tipkovnica nakrca duhana i pepela i bude ga za smotat par cigareta po stolu, sa san sve maka ca... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3873 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Si ti u bajbuku u Phuketu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3876 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
moja sugestija bi bila uzmi kantu jupola, ofarbaj sobu u bijelo, stavi jaču žarulju, pobrusi i prelakiraj taj stol u bijelu, i nadji neku stolicu za 100 kn, imas uvijek na akcijama po konzumu, plodinama itd, pobogu ta se raspala, pa kako mozes dat za kuciste i napajanje 200€ a sjedit na tome |
![]() |
![]() |
![]() |
#3878 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Stvarno, yebite se, da sam ja prvi komentira Igneos bi diga nosinu -.- I meni je prva asocijacija također bila - zatvor ![]() NHF, i moja soba bi tako izgledala (doduše s prozorom i veća) da mi nema žene, dakle bez tapeta, zavjesa, minimalno elemenata po stolu, čiste linije, ali bi bila dobra stolica i stol ![]()
![]() |
#3881 |
običan user
|
ae, sidalica je poklon od bivse...plus sto je zbilja cvrsta, a moj pokusaj zamjene doticne sa nekom iz yska je neslavno propao...ako nadjem igdje neku sidalicu sa masivnim celicnim postoljem i visokom nosivoscu, budem uzeo... sto se stola tice, nema nis od lakiranja, tako je kako je, a zarulja mislim da nema vise jacih od 100W, a ova je ta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3882 |
običan user
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3883 |
Split resist itself!
|
![]() |
#3885 |
Split resist itself!
|
![]() |
#3891 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3896 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
netko je dobro napisao, jel se tu snimao film the room? ![]() yebemti nelagodno mi bude samo gledat u fotku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3898 |
Master of PC
Datum registracije: Mar 2012
|
Evo i mog deska s bivšim TT Core X9 koji je velik kao cocin bubanj haha :P Uživo ni približno ne svijetli kao na slici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|