Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.02.2017., 07:32   #1261
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Šarić 19-15-5. da ovaj Covington nije uzel 11 trica i fulal 9 bilo bi i vise koseva. praktički od svih igrača koji su jučer nastupili u 8 tekmi, samo Butler i Towns imaju bolje brojke.

Zadnje izmijenjeno od: adaksinjo. 26.02.2017. u 07:39.
adaksinjo je offline   Reply With Quote
Staro 26.02.2017., 07:48   #1262
ODO
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2015
Šteta da Wade nije imao još jedan skok, ne pamtim da su u istoj ekipi dvojica igrača imala TD i to bez da se igrao OT.
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
Šarić 19-15-5. da ovaj Covington nije uzel 11 trica i fulal 9 bilo bi i vise koseva. praktički od svih igrača koji su jučer nastupili u 8 tekmi, samo Butler i Towns imaju bolje brojke.
Da, ali mu je i ukupni šut u sezoni na 40% šta je ono za visokog igrača prilično poražavajuće.
ODO je offline   Reply With Quote
Staro 26.02.2017., 10:37   #1263
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Za covjeka bez odraza i eksplozivnosti, nije los postotak

Tako mi ga bude uvjek zao kada popije banane, grdo to izgleda. Ali decko je radnik i ima vjere u sebe. Skidam mu kapu.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 26.02.2017., 13:43   #1264
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Dobro za dvojke ima 45%,s obzirom da je rookie i da dio svojih koševa uzima s mid rangea nije to toliko alarmantno.

Čisto za info,Wiggins je u rookie sezoni sa sličnim ofanzivnim arsenalom imao mrvicu manji postotak uz true shooting % koji je bio značajno manji.

Neki ozbiljan sud ćemo moć davati za 365 dana.
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 26.02.2017., 14:39   #1265
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Upravo tako. Bacite pogled na statistiku rookiea i vidjet cete da je i to kod Daria ok. Svega ih nekoliko ima nesto bolji postotak FG od njega, a opet vecina njih ima znatno manji broj pokusaja po utakmici. Izuzev Embiida.

Sveukupno, Dario igra vrlo dobru rookie sezonu.
Staro 26.02.2017., 15:04   #1266
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Kako bi rekli,let the good times roll. Phila trenutno ovisi o njegovom scoringu što se i vidi iz nekoliko zadnjih utakmica a to je za njegov razvoj odlična stvar. O samopouzdanju koje stiče ne treba pričati.

Okafor je odigrao isto odličnu utakmicu,dečko ima scoring talent ali na drugom dijelu terena ko da ga nema. Biće odličan u Maccabiju ili Olympacosu
Staro 26.02.2017., 15:42   #1267
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Haha

Sixersima opcenito fali jedan obrambeni specijalac, na tom dijelu terena nitko im ne blista.

Twin Towers vs NBA - 0:2
Staro 26.02.2017., 15:51   #1268
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Covington slovi za obrambenog specijalista... "slovi"

Da,kad te mediokrit tipa Dallasa izbuba onda se fakat moraš zapitati kaj je z glavom... samo mi je žao kaj rade jadnom Dirku...odgledao sam par minuta tekme...ničija lopta prema centru,Dirk na metar,Solomon Hill na 3 metra...Dirk ko uhoda na terenu,Hill stiže prvi do lopte i solo prema košu
Staro 27.02.2017., 06:32   #1269
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Twin Towers : NBA - 0:3

Babo solidan u drugom nastupu za Wizzardse, 15 koševa 50% šuta, ali su izgubili od Jazza.
Staro 27.02.2017., 19:13   #1270
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Ove u Phili treba objesit za muda:

Citiraj:
The 76ers have ruled Embiid out indefinitely. He has not played since Jan. 27 after suffering a bruised left knee and has missed 16 of Philadelphia's past 17 games.
Prvo muljanje sa Simmonsom i njegovom ozljedom, pa Embiid kojem je samo natečeno koljeno, pa je ispao malo poderan menisk.

Propustit će 4 utakmice, pa dva tjedna, pa se vraća nakon ASW, pa sad evo ovo... To vrlo vjerojatno znači da ga nema do kraja sezone.

S druge strane, ovo možda otvara Šariću realnu mogućnost za ROY nagradu.

I da, imamo najjakiju supermomčad lige:

Citiraj:
Point guard Deron Williams has reportedly informed the Cavs he plans on signing with the team after clearing waivers. Center Andrew Bogut is expected to do the same if he can negotiate a buyout with the Philadelphia 76ers.
Staro 28.02.2017., 10:46   #1271
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Javio se Vlade

A šta je Phila kriva.Nisu zdravi i bok.Šarić odličan
Staro 28.02.2017., 15:29   #1272
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Šarić je jučer izdominirao i Duranta i Draymonda u par navrata(čitaj: prošao ih nekako i zagrađenim layupom poentirao).

Nije ni čudo da ga igrači iz posljednje 76ers eneracije Phile uspoređuju sa Birdom...igra na IQ. Šteta šta gradi ciglanu sa trojke

Glede ozljede Embida....Jahlil Okafor right now.

EDIT,jel ko skužio da je mlađi Curry,Seth,u boljoj formi od Stepha?

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 28.02.2017. u 16:02.
Staro 28.02.2017., 23:48   #1273
vorda22
Guest

indijanac sutirao 0-11...u zivotu nisam sutirao 0-11...
  Reply With Quote
Staro 01.03.2017., 08:43   #1274
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Durant ozlijeđen, Warriorsi popušili od Wizzardsa.

Babo solidan, naštimao šut. 16 koševa, 5/12 šut, 3/6 trica.

Noćas derbiji na vrhu istoka:
Washington @ Toronto
Cleveland @ Boston

Na dnu:
Philadelphia @ Miami

Ne znam hoće li sixersi tankati, po meni bi trebali, nemaju više neke realne izglede za PO.

@flood, nije stvar toga da nisu zdravi nego se konstantno mulja.
Simmonsova ozljeda je bio tip ozljede koja se riješi za mjesec dana. Slična je priča bila s Embiidom. Prvo nateknuće, pa je ispao poderan menisk, pa sad ga vjerojatno neće biti do kraja sezone. Ili su nesposobni liječnici ili lažu.
Staro 01.03.2017., 08:53   #1275
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Shaq: From now on I won't mess with Bogdanovic anymore

adaksinjo je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2017., 08:55   #1276
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

@Roberto
Pa čuvaju ih za iduću sezonu,tankiraju...čemu siliti kad možeš samo popušiti.Ne vjerujem da njihovi doktori neznaju razliku između istegnuća nekog i problema sa meniskusom.
Staro 01.03.2017., 11:19   #1277
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Izgleda da je Durant out do kraja sezone...

Odgledao jučer Bulletse,daleko je to od ozbiljne momčadi,čim voda dođe do cice ova dva se ponašaju ko da su dva Westrbruka...kakva dodavanja,akcije,post....iso i pull-upovi do besvjesti

EDIT: izgleda da je out za komplet sezonu i dalje po pričama koje kruže...

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 01.03.2017. u 17:35.
Staro 01.03.2017., 20:47   #1278
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Na ringeru kažu da treba obratit pozornost na Šarića

Citiraj:
With Joel Embiid sidelined because of a knee injury, Saric is making a run at Rookie of the Year. Over his past seven games, the forward is filling the box score by averaging 20.3 points, nine rebounds, and 2.9 assists. If you have concerns about Embiid’s health, Saric is starting to look like the surest thing from the Sam Hinkie era.

Tune into almost any Sixers game and you’ll witness Saric’s filthy behind-the-back passes, fiery effort, and feisty rebounds. With timely blocks and steals that lead to transition offense, Saric is showing the same promise he did while playing in his native Croatia and in Turkey, where he was a superstar forward; over the past seven games, the Sixers are 25.8 points per 100 possessions better when he’s on the floor, per NBA .com. Saric competes hard on defense and has high potential as a shooter; there’s an argument to be made that he’s a better prospect than Ben Simmons, whose absence could be a blessing in disguise for Saric’s progression. If Saric continues to shine, the onus will be on Simmons to learn how to play with Saric, rather than the other way around.

The question should not be how Saric will fit with Simmons and Embiid, but rather how Simmons will fit with Saric and Embiid. The pairing of Saric with Embiid is not an issue; though Saric is shooting just 31.9 percent from 3 this season, he steadily improved each year playing in Europe as he adjusted to the line and revised his mechanics. That type of progression is projectable for Saric in the NBA, too. Over recent weeks we’ve seen signs of what he could be. Saric won multiple championships and MVPs playing overseas, and if the season ended today he might just add another award to his trophy case: 2016–17 NBA Rookie of the Year.
Članak the ringer.com

Durant...Nadam se da će se ipak vratiti zdrav za playoff. Ne lajkam njegov odlazak u GSW, ali ajde nek svi budu zdravi za obračun
Staro 01.03.2017., 21:06   #1279
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Ma čim je on nastavio igrati,to je kamilica od ozljede...
Staro 01.03.2017., 21:46   #1280
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Jako zanimljiv poduži članak o Draženu Petroviću. Izgleda dosta detaljan i analitičan, pa ako je to realno...

http://ispodobruca.com/?p=6355
listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2017., 22:53   #1281
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
bas citam, i mogu rec da je moj stav o petrovicu ko igracu ovde uistinu argumentiran konkretnim brojevima.

nastranu uobicajena povecana doza emocija koju rekapitulicija njegove naprasno prekinute karijere izaziva, s cisto igrackog aspekta petrovic je bia besprijekorno ispoliran konfekcijski igrac i nikad nije ima sta trazit u istoj recenici s istinskim kosarkaskim ''revolucionarima'' kakvi su bili cosic i kukoc.

znaci, ponavljam, zanima me samo kosarka, ne nikakvi drugi aspekti.
flyer1 je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2017., 22:56   #1282
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Sasvim realno.
Staro 01.03.2017., 23:22   #1283
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Šta je to Kukoč revolucionarno donio u košarku? I koliko Flyer ti imaš godina kada si gledao Čosića u naponu karijere? STO?

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 01.03.2017. u 23:33.
Staro 01.03.2017., 23:44   #1284
vorda22
Guest

"Najbolji hrvatski košarkaš? Ne, ima boljih, a jedan od njih je i Kukoč. Najbolji europski košarkaš? Ni u ludilu, ali zato svakako jedan od najznačajnijih zbog povijesno-kulturološkog utjecaja. Europski Jordan? Budite ozbiljni, talenti u rangu Jordana ili Jamesa ili Duranta ne sjede na klupi iza Terrya Portera, bez obzira na to tko bio trener i koliko nepovoljan kontekst bio."

hahaha kakav je ovo klaun...
  Reply With Quote
Staro 01.03.2017., 23:53   #1285
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Da,fascinantno je njegovo ne snalaženje u vremenu i prostoru...samo se treba zapitati dali bi James,da je recimo bijel i iz Luxemburga,grijao klupu nekakvom Horaceu Grantu ili ne...u to vrijeme gospodnje 1990'.

Kaže imo je veliki broj turnovera a nije asistirao baš.....pogledam brojke a one ni više ni manje od jednog Reggie Millera. Manje od 3 TO per game na nekakve 3 asistencije. Pokušavam se sjetiti još onak,čistih bekova šutera koji su bili high volume utovarivači kroz obruč i padne mi na pamet Mitch Richmond...kad ono kataklizma od TO kroz cijelu karijeru.

Potom ajmo uzet jedinu all star godinu Herseya Hawkinsa...isto ko i Dražen. Byron Scott u najboljim danima,neznatno manje.

Idiotno je sve svoditi na crno i bijelo sa 30 godina razlike. Pitali kakve su razlike košarke danas i kada je on igrao...odvrtio očima čovjek samo.

Također se zanemaruje i učinak u Europskoj košarci...u istoj onoj košarci gdje je Dominique Wilkins,ni 12 mjeseci nakon ostvarnenog prosjeka od 30 poena po tekmi,nije mogao imati više od 14koševa po tekmi u Euroligi(uz šut ubi bože). Pa se ljudi čudili da koji ovoK....dali mu malo da ispucava 10 trica po tekmi u grškom prvenstvu.

Potom Orlando Woolridge koji je 5-6 sezona boravio na 25 poena u NBA,ustvrdio da je u Europi duplo teže doći do poena nego u NBA.

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 02.03.2017. u 00:15.
Staro 02.03.2017., 06:42   #1286
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Majko mila, svašta internet trpi

Nego, Babo ubio Toronto. 27 koševa, 9/12, 6/7 trica

Cavsi izgubili od Bostona

Citiraj:
Reporter: "[Cavs] kinda held you in check… " Isaiah Thomas [interrupting]: "Nobody holds me in check. … I made plays. I average 30 points for a reason."
Staro 02.03.2017., 06:56   #1287
vorda22
Guest

ono kad se lozis na regular season pobjedu

Sent from my MI MAX using Tapatalk
  Reply With Quote
Staro 02.03.2017., 10:21   #1288
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Ono kad dolaziš komentirat regular sezonu, a ne zanima te

Zanimljiva statistika koju nisam znao:
Citiraj:
One of the keys for Bogdanovic was that he was able to shoot from his most comfortable spots. He was 3-of-3 on 3-pointers from the right sideline extending out to the right wing. He’s 40-of-81 on shots from that area this season (32 percent on all other 3s)
Staro 02.03.2017., 10:45   #1289
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Ono kad dolaziš komentirat regular sezonu, a ne zanima te

Zanimljiva statistika koju nisam znao:
drago mi je da ima tvojih istomsiljenika koji su krenuli sa pitanjima da li boston moze ugroziti cavse u playoff seriji. lolcina samo takva

e sad jedino ako onaj dugokosi debil ponovno namjerno nekog proba ozlijediti, pa uspije jamesa...onda imaju...

a ovo za bogdanovica je samo njemu hendikep i lakse ga je cuvat...ne kuzim kak toliko varira. bit ce da je do pripreme za sut...
  Reply With Quote
Staro 02.03.2017., 13:08   #1290
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Darušafaka ga čeka

Iskreno mislio sma da se ovakve stvari u NBA ne događaju...

Babu sam gledao,pobjesnio lik...i to najviše utrpao sa drugim unitom.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na