|
![]() |
#40051 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Analog je uvijek bio negdje oko 4800-5000kn iz trgovine jos od 2013. godine kad sam kupio svog. Ovo bi mogle biti specifikacije tvog: http://www.chainreactioncycles.com/m.../rp-prod125732 Ne znam se bas u cijene, ali bi rekao da mozes proci jeftinije ako gledas da je taj bajk dugo stajao (jako malo km ima) pa je pitanje kako je skladisten (neki drze bajkove na balkonu, pa pitanje slanosti zraka ako vlasnik zivi na moru, mogucnost hrdje itd.), je li vilica servisirana, kocnice odzracene. Osobno bi mi bilo draze kupiti bajk od nekog tko ga je vozio malo vise jer onda vidim je li ga odrzavao i kako. Bajk nakon 600km bi trebao raditi kao iz trgovine, ako izuzmemo estetiku i ogrebotine sto je nebitno.
![]() |
![]() |
#40052 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40053 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
Ako je dobar deal, racunaj neke troskove popravka/servisa i alo ispadne ok, uzmi. Tappatalka s mobiletelnog zavijala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40054 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
daj link na oglas ili direkt link na bicikl pa ćemo dat procjenu |
![]() |
![]() |
![]() |
#40055 |
®
|
Nema oglasa on bi ga meni prodao a nezna ni sam cijenu.. haha |
![]() |
![]() |
![]() |
#40056 | |
®
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40057 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ready for race. ![]() Moja Cube Acid, promjenio sam sljedece: - gume ( Maxxis Ardent ) - pedale ( VP ) - diskove ( Shimano XT ) - kocnice ( Shimano XT M8000 ) - pakne kocnica ( Shimano Shimano J04C Metal ) Jos pogon i shiftere i bit ce full XT. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40058 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
joj, joj, joj... bic je fino složen ali molim te skrati bužir za lokcout jer ces negdi zakacit i ostat ces bez remotea ili mozda strgat lock na vilici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40059 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() smart sam uopce nije najjeftnija niti najgora guma, ne znam samo od kuda ti to? a kolega ako hoces jos brzu gumu na asfaltu od sama uzmi hurricane, na nizem tlaku poprilicno sposobna off road, ali ne u jako mokrom ![]()
![]() |
![]() |
#40060 | |||
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
A Smart Sam sam imao na drugoj bicikli. Nakon mjesec dana po asfaltu nestalo je pola mesa s nje. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#40061 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ne možeš imati istu gumu za kamen/korijen/blato i za asfalt. to je nemoguće. mislim možeš, ali na jednom od ta dva terena ili čak na oba jedan će imat performanse na nuli. smart sam je jedna od najboljih allround guma, ali baš zbog toga ne rastura niti na jednom polju. za ekipu koja se vozi asfaltom pa jednako po utabanom šumskom puteljku i recimo makadamu kakav je u dalmaciji (tvrda zemlja sa kamenjem koje strši van) ta guma će na svim terenima dat dobre performanse. čak i na mokrom. međutim blato, kamen ili top brzina na asfaltu - ništa od toga. bolje imat dva seta kotača ili dva seta guma nego nezadovoljstvo izvedbom koliko god ona rekreativna bila. napomena: gume koje imaju odlična svojstva u šumskom okruženju nisu za asfalt. osim što su traktorski spore, nestat će ko sladoled na suncu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40064 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Danas više nitko ne bi došao u trenirci već full-pro-enduro obleki, a bogami bi i puno manje HT bajkova bilo ![]() Više vozača bilo ovdje nego na dropbike-u ![]() P.S. Da ne velim da smo u tim vremenima bili najpopularniji topik na forumu o računalima ![]()
![]() |
#40069 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
A nec ![]() Stajao je 2-3 godine u garaži, radi dobro, valjalo bi mu promijenit ulje. Sad je Prophet u djelovima, vrisnuo opet Fox shock, nema rebounda pa je pogo. Moram ga poslat Zmiji ili nekome da vidi da li se popravit ili mi treba novi |
![]() |
![]() |
![]() |
#40070 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Da, da vrijeme leti, to najbolje kuze oni koji su postali roditelji ![]() Pol ekipe sa snimke se vise prakticno i ne vozi, neke nisam vidio ima i vise od godinu dana. U svakom slucaju svi imamo bolje bicikle nego tada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40072 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma poslužit će, ovo je vozilo za po gradu, vidiš da ima sajlu za zavezat i svjetleće žabice ![]() Nisam ni ja dugo bio na pravu brdsku vožnju ali se vraćam, bili smo u subotu na Kozjak, sljedeći vikend planiramo na Mosor, nadam se da ćemo ustrajat ![]() Setup je kao na početku karijere, Voltage sa Table top gumama |
![]() |
![]() |
![]() |
#40074 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Nostalgija. Tenks Murina. Taj dan sam se izvukao uz izliku da mi nije dobro dolje na tunelu. Pa sam propustio daljnje avanture. Tko zna, možda i dogodi se čudo ![]() ![]() Pozz.
![]() |
#40076 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Koliko je isplativo kupiti novi volan ? Trenutni mi je preuzak ali ne znam je li bi poremetio geometriju. Wheeler pro 29 2010.god Ovak izgleda slično, slika je sa neta: http://st2.static.bikestats.pl/10/b2...jpg?1470654512
![]() |
#40077 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
|
|