|
![]() |
#3991 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Počelo je sa "boxovi sa kodijem - zatvor" ![]()
![]() |
#3992 | |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
mozda je stetno da radi stalno po ljeti recimo sad sumnjam.. vidit cemo ako crkne lako se uzme drugi.. ![]() from my Le X720 on TT
![]() |
![]() |
#3993 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
sent from G2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3995 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Kodi je "alat" slično kao i PC (na Windowsima npr.). Oba su legalna a sad što ljudi s njima rade i na koji način, to je drugi par rukava ![]() Nismo vlasnici addona, ne skidamo sadržaj i ne prodajemo boxove ![]() Zadnje izmijenjeno od: Black_Dragon. 10.02.2017. u 15:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3996 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3997 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Nejasno da tako nešto ne mogu sredit. Baš me zanima jeli postoji kakva mogućnost da se nekakva kratica do toga test file-a napravi na pocetnom ekranu tako da se ne treba ici u file manager itd. Jedno glupo pitanje, preko eksternog hdd-a gledam filmove na Kodiju i poredao ih je po abecedi, ali "The" ne postoji. npr. The Dark Knight je stavio pod D slovo, moze se to kako podesit? Na Kryptonu sam..
![]() |
![]() |
#3998 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Moguće glup prijedlog jerbo nemam uređaj. Ako se ne diže direktno Kodi,a na Androidu je, zašto ne napravite u Taskeru profil uz pomoć Auto input plugina , da nakon boot-a automatski digne i pokrene kalibraciju ? Onda se može i gasiti ako netko želi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3999 | |
Mindfreak
|
Citiraj:
![]() from my Le X720 on TT
![]() |
![]() |
#4000 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
sent from G2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4002 |
Mindfreak
|
![]() |
#4003 | |
Premium
|
Citiraj:
otvori lijevi izbornik/sort by: name (ignorira "the") /sort by: file (slaze kako je) Ako koristis library view: Otvori lijevi izbornik/sort by title (ignorira "the") Sent from my Redmi note 3 pro
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 11.02.2017. u 10:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4004 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Prebacio na file i sad je ok. Citiraj:
![]() |
![]() |
#4005 |
Guest
|
slozio sam na kompu kodi17+ dsplayer, ovo se ostalo moze sve sakrit po kvaliteti slike. nakon madvra, sve drugo izgleda blijedo i ispijeno... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#4006 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#4007 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
napiso si plex ne plexus?? https://www.youtube.com/watch?v=nTKV2Girfn0 Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 11.02.2017. u 17:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4008 | |
Premium
|
Citiraj:
Inače skontao sam da je kvaliteta streama (kad je 720p u pitanju) najčešće 2000kbps što i nije neka sreća ali može poslužiti. Danas sam malo više istraživao "SportsDevil" i naišao na brdo streamova u rasponu od 1000-9000kbps. E to je već prava stvar. Stream na 9000kbps (1080p) bez kockanja i trzanja slike (ruski stream). Onaj na 5000kbps je isto odličan (ako nemate doma optiku i veće brzine) ili odaberete onaj koji je vama najstabiliniji. Sve to također ide preko ace stream i plexusa. Zadnje izmijenjeno od: Black_Dragon. 11.02.2017. u 18:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4009 |
Premium
|
dosta je i 3500 bar je preko kompa bilo,gledo i ja sad sports devil,livetv.ru ali neki kilavi sd streaminti,ja sam preko kompa uvjek gledo sopcast jer piše brzina pored ace stream ne piše ništa,koji si poddio sportsdevila gledo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4010 |
Premium
|
3000-3500kbps preko pc-a je i više nego dovoljno ali ako gledaš na 50" tv-u treba ti nešto kvalitetniji stream (u mom slučaju). Na mobitelu mi je sve izgledalo predobro ali onda na tv-u tolike veličine, sasvim druga priča (5000kbps je meni optimalno). SportsDevil-> Live Sports: - livefootball.ws - livefootballvideo.com - livesportstreams.tv Ostale sam pregledao ali ovo su tri najbolja izvora. Nisam na te stranice pristupao preko pc-a, samo preko android playera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4011 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Gdje kvalitetno ( po mogućnosti s titlovima ) gledati dokumentarce uključivši i Davinci learning ?
![]() |
#4012 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Lambda digao sidro. Buducnost Exodusa neizvjesna... 😕 Gesendet von iPhone mit Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4013 |
Premium
|
@panoramix Probaj sa Evolve, Sanctuary i UK Turk Playlists. Addoni koji imaju svega pomalo uključujući i dokumentarce. Titlove ćeš već teže pronaći ali pokušaj. Ne gledam često dokumentarce ali znam da ih ovdje možeš naći poprilično. Alternativa je youtube. @WraGG Već stara vijest ali kad spominješ... ako kojim slučajem Exodus propadne ostaju ZEN i Specto koji ni malo ne zaostaju za njim. Sinoć sam probao "NJM-Soccer", odličan addon za live prijenose. Možete ga dobiti preko Ares wizarda (browse addons->video addons-> njm soccer). Samo da napomenem, kad sam ga jutros instalirao, nije mi se prikazivao. Tek kad sam pošao na settings->addons->all addons vidio sam da piše disabled! Kliknuo na addon, stavio enabled i sad je sve ok. Inače Ares wizard je jedan od starijih i pouzdanijih wizarda, samo što i dalje izbacuje poruku kad ga se instalira da "koristite nestabilnu verziju kodi-a". Možda još do kraja nije optimiziran za Krypton ali vjerujem da će to ekipa brzo riješit. Zadnje izmijenjeno od: Black_Dragon. 12.02.2017. u 15:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4014 |
Premium
|
Glede libreeleca Da li netko zna neki brzinski postupak da moj iskonfigurirani libreelek koji je na 64gb sd kartici prebacim na 32gb sd card? nasao sam neke tutorijale i probao odraditi sa win32DiskManagerom koji napravi image paticija. Nakon pokusaja zapisivanja particija, program izbacuje poruku da nedostaje prostora (zbog razlike u velicini kartica) i ne zeli odraditi zapisivanje particija ... sto sam i ocekivao ![]() U biti trebam nekako onih libreelecovih 512mb iskopirati, a ostatak koji cini storage šrinkati
![]() |
#4015 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4016 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4017 |
Premium
|
@demetrius Obavezno probaj i "NJM Soccer", kojeg sam spomenuo ranije danas. Ni meni ne rade sopcast streamovi, vjerovatno za njih treba nešto dodatno napravit. Za sada nemam primjedbe, ace stream + plexus dobitna kombinacija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4018 |
Premium
|
imam par dana box,dosta je sve konfuzno složeno nešto se tu vidi nešto tamo,mislim reć da sad ne instaliram recimo 10 addona za istu stvar recimo filmove dosta mi je exodus za sad ostale uninstal,i recimo sportsdevil za nogomet drugi ne trebaju ,koji je addon dobar za recimo animal planet,national geographic??vidjet addon za ufc borbe,ultimateiptv ima i arene ali što će mi sd slika. radi li ovaj ufc finest? https://www.youtube.com/watch?v=ypSmij_THEs Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 12.02.2017. u 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4019 |
Premium
|
Ja sam stao na nekih 15 addona i ne mislim ići preko toga. Mislim da nije puno a volim ih imati po nekoliko u rezervi. Pogotovo što se tiče live streamova, naizgled sve je to isto al kad malo pogledaš i nije. Isti kanali se streamaju sa različitih servera iz drugih zemalja. Na jednom serveru ti trza ko blesavo a drugi je ok (ili obrnuto). Taj ufc addon nisam probao. Instaliraj pa ti je lako maknut ako ti ne odgovara. U posljednjih nekoliko tjedana sam dosta toga probao pa ostavio samo ono što me interesira i što se redovno updejtava. Za dokumentarne i ostale kanale možeš probati i "Live Tv Serbia". To je malo nezahvalno što se tiče iptv kanala, danas ih imaš sutra možda nemaš (buffering je dosta prisutan). Dobro, redovno se updejtaju a ima sd i hd kanala. Što ćeš, koliko god bi to svi htjeli, ne možemo imati baš sve u hd-u ili možda i možemo ali to ima svoju cijenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4020 |
Premium
|
![]() |
|
|