|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Sep 2005
|
Monitor i kabal
slika na monitoru mi nekada odjednom pozuti, pa se vrati u normalu a nekada ostane po 20 sekundi zuta, namjestao sam u meniju colors ali nista, monitor je LG Studioworks 773N, a grafa Radeon9200, jos jedno pitanje: kako se tacno zove kabal kojim se povezuje tv-out iz grafe u televizor |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
mislim da je bilo pitanja uz takav problem, imaš ovdje tražilicu, upišeš pojam ( npr. Monitor ) i dobit ćeš jako puno odgovora. By The Way mislim da jedino što ti možeš provjeriti kabal od Monitora, ako nije do kabla onda je vrijeme za zamjenu.:clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Sep 2005
|
izgleda da je bilo do kabla koji je povezan s kantenom (WLAN), micao sam ga i slika se mijenjala sad sam ga smaknuo i jos se nije javila zuta slika nadam se da se nece opet javiti, a znate li odgovor na drugo pitanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
S-Video.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
upravo je frend jucer svoj dtk 19" monitor vozio na mijenjanje kabla u melcomp varazdin i tamo su mu za pol sata stavili novi cijena 100 kuna sa pdv
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|