|
![]() |
#3901 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
https://www.transifex.com/tv-addons/exodus/ Napravi account, prijavi se u team, ispravi šta te pati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3902 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2015
|
Sinoc na Exodusu nisam dobio poruku da nema dostupnih streamova, iz prve je izbacija linkove!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3903 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zna li netko kako trenutno pokrenuti Sopcast/Acestream prijenose na Kodiju? Našao sam nekoliko add-onova uključujući Plexus i Quasar. Ali Plexus ne želi otvoriti Acestream i Sopcast linkove zbog nekih promjena u protokolu (koliko vidim daljnji razvoj Plexusa je obustavljen), a Quasar koliko mi se čini to nikad nije ni mogao (podržava samo torrente i magnete). Ili ako netko ima neki drugi način koji radi na Android TV-u (znači ne na običnom Androidu). Hvala unaprijed. EDIT: Riješeno. Sideloadao Acestream Engine 3.1.5.0 verziju i sredio Castaway za pretragu reddita. Zadnje izmijenjeno od: tutix. 21.01.2017. u 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3905 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ima neki dobar addon za stream radio kanala, a da ima domaće kanale ili da se daju ubaciti naknadno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3906 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
TuneIn, Radio |
![]() |
![]() |
![]() |
#3908 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Izasao je novi multiprovider za quasar. Zove se quasar burst i radi sa magnetima. Umjesto pojedinacnog instaliranja providera u burstu se kvackaju zeljeni. Znaci quasar + quasar burst Sent from my Redmi note 3 pro
![]() |
#3909 | |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
from my Le X720 on TT
![]() |
![]() |
#3910 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Novi sam u što se tiče Kodi-a, uskoro za godišnji ću preletit topik, a za sad me zanima što se tiče gledanja filmova.. imam A95X i skinuo sam Kodi naravno, zanima najjednostavnije gledanje filmove i serija preko HDD-a kojeg ću USB-om uključit u player. Kako, što, je li trebam kakve addonse itd. Hvala.
![]() |
#3911 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3913 |
Premium
|
Preko Kodija je ipak puno bolja katalogizacija filmova, razna grupiranja po žanrovima, video najave i info o filmu itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3915 |
Mirko, a ne Harry
|
Da, al vec imam sve posloženo po folderima tako da mi to i nije neki plus, do sad sam koristio Mede8er i imao je sve tako da bi bila super neka slicna aplikacija.
![]() |
#3917 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ne vidim razlog zašto bi gledao nešto preko harda. Ako želiš preko harda, spoji ga u usb ili nešto. Uz Kodi ti neće trebati hard. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3918 |
Premium
|
Kodi nema nikakve izvore streama i služi upravo za ovo gore, katalogizaciju/organizaciju multimedijalnih zapisa..videa, slika, muzike. Izvore streama imaju neki pluginovi za Kodi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3920 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Želio sam mu reći da čemu hard ako može dobiti besplatan exodus npr. i gledati sve kada želi i kako želi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3923 | |||
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Dodaj te foldere od svoje kolekcije u Kodi librarys pa ce ti Kodi scrapati fanarte, omote, postere i ostale info stavke Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3924 |
Mirko, a ne Harry
|
Ne odgovara mi streamanje jer imam "gamera" u kuci i ping bi skakao kad bi gledao u HD-u (ako uopce ima u hd-u), a i opcenito sve volim imat na svom hdd-u i gledat s njega s time da mi titlovi moraju biti savrseni i svaki drugi prepravljam. @Ziiky Hoce li Kodi ista po hdd-u prckati, stavljati te omote postere u foldere ili "online"? Svaki put kad ukljucim hdd morat cu syncat foldere? Ako to traje duze od minute nevjerujem da ce mi odgovarat da svaki put tako cekam da pokrenem film.
![]() |
#3925 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
čisto za info, ne mora ti disk biti fizički spojen na media player. meni ide kroz mrežu. imam torrent mašinu na koju se sve skida, i kodi samo pristupa network share-u. možeš i obrnuto - digneš nfs server na media playeru, i sheraš disk koji je spojen na usb, time više ne moraš fizički preštekavat disk kad želiš na njega nešto kopirat, nego samo preko mreže radiš sve. pod uvjetom da te sporoća wifi-ja neće smetat. a za te library pyzdarije, fanartove i čagod drugo - možeš to isključit. nakon toga mu treba cca 3 sekunde da pokrene film. meni coveri i sve drugo ne znači apsolutno ništa u životu, ako imam film onda valjda znam o čemu se radi, nije da ću ić čitat o njemu nego ću ga pogledat. isto vrijedi za cover, neću gledat cover, gledat ću film. stoga ako ti to ne treba, može se u opcijama pogasit. dobiješ file listu , uđeš u folder, klikneš na film i ćao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3926 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Ljudi uskoro bi mi trebao stići a95x 2/16...zanima me jedna stvar, kodi i koji plugin, ako uopće postoji za live tv? Znači što više tv programa to bolje, sport filmovi i ostalo? Postoji li i kako ga instalirati? Hvala.. ![]() Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3928 |
Mindfreak
|
kad jednom poskida omote, info i sve drugo onda vise ne skida, dakle poslaze cijelu tvoju zbirku.. nakon toga mozes izgasit sync ako zelis i film se pokrece onoliko brzo koliko ti brzo hard zavrti.. Kodi sortira i serije i muziku ako zelis.. from my Le X720 on TT
![]() |
#3930 |
Mindfreak
|
![]() |
|
|