|
![]() |
#3511 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ekipa, molim preporuku media playera do nekih 40$, služio bi izričito za Kodi, i htio bi da ga mogu sakriti iza TV-a, a da daljinski lovi. Ili da ima neki senzor produžni da se stavi na rub tv-a. Htio bi da ima 2gb rama i da je android 6.0 na više. Wifi i HDMI obavezno. Dosta mi je spajanja laptopa na HDMI. Znam da ima dosta preporuka, ali puno je to skrolanja pošto je tema prilično široka. Hvala svima. Što se tiče odakle, gearbest, aliexpress, ebay, sve dolazi u obzir. |
![]() |
![]() |
#3512 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Mi ovdje ko papagaji ![]() Nexbox a95x imas 3 verzije 1/8gb, 2/8gb 2/16gb Za androiid obavezno 2gb rama, za librelek dovoljan je 1gb Malo koji ti box ima IR extender, napravi ga sam, jednistavno je. Ako nisi vican lemilici, jednostavnija solucija je RF daljinac. Preporuke su mele f10 delux sa 2xIR learning + 1xRF + air mouse + keyboard ili jeftiniji MX3 daljinac koji ima 1xIR learning + 1 x RF + keyboard. MX3 ima dosta slab IR. Ja sjedim na 3,5m od telke i morao sam se dizati da prebacim kanal ![]() Mele delux je prva liga i sa androidom radi out of the box Sent from my Redmi note 3 pro
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 23.01.2017. u 11:46. |
![]() |
![]() |
#3514 |
Premium
|
Ima ga na sva 3 stora koja je napomenuo 😁 2/8gb verzija malo prelazi zadani buđet ako nece vrebati akcije, ali yebem ga ako su 2-3$ problem. Svakako se isplati. Sent from my Redmi note 3 pro
#3516 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Informirao sam se na Libreelec forumu, paljenje preko daljenskog na a95x ne radi kada je gore Libreelec. Za sve one koji planiraju kupiti i staviti Libreelec na a95x imajte na umu da nećete moći upaliti uređaj sa daljenskim, nego svaki puta ištekat i uštekat u struju prilikom pokretanja. |
![]() |
![]() |
#3517 |
Premium
|
Zar netko gore nije naposao da mu radi on/off? Eee taj box trosi manje nego upaljac; 5-7w negdje sam davno citao. Ne moras ga ni gasiti ![]() Edit: Nexbox a95x power consumption Power off – 0.4 watt Standby – 0.4 watts Idle – 2.4 watts Power off + USB HDD – 1.1 watt Standby + USB HDD – 0.4 watt Idle + USB HDD – 4.1 to 5.2 watts Full load + USB HDD - 6.1 to 7.8watts Sent from my Redmi note 3 pro
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 23.01.2017. u 15:26. |
![]() |
![]() |
#3518 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
sent from G2 |
|
![]() |
![]() |
#3519 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Polakiraj lampicu lakom za nokte. |
![]() |
![]() |
#3521 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Prva narudžba sa GearBest-a, tako da sam očekivao da bi mogla biti zamka oko EU skladišta. Meni piše da ide iz Mađarske. Vidjet ćemo koliko će mu trebati vremena a ako i bude 100-tinjak kn carine, nema veze. Kupio sam sad player i tko zna kad ću opet. Za ono što pruža, isplati se. |
![]() |
![]() |
#3522 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
#3523 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ima li netko air mouse za box nešto ala ovo,onaj pad mi se ne sviđa jer sam ko na notebuku na njemu,naviknut sam na daljinski-miš na lg tv-u. https://www.aliexpress.com/item/2-4G...5-18c633bf9c2a |
![]() |
![]() |
#3524 |
Premium
|
#3525 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
#3526 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
kakav je x96 u odnusu na x95,po redskulu je bolji a95x https://www.aliexpress.com/item/X96-...e-df859e1e3e30 would you buy this or the Nextbox 95X Redskull Redskull4 weeks ago +Costas Ger nexbox A95x Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 23.01.2017. u 18:42. |
![]() |
![]() |
#3528 |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
meni se sam izgasi Nexbox nakon nekog vremena, vama ne? ono ako ga pustis u mirovanju i ne diras nista on se sam izgasi tj. ide u standby i svijetli crveno.. from my Le X720 on TT
#3529 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Meni ne, ja kad uprem tipku za gašenje samo mi ode u standby, ako duže držim onda mogu skroz izgasit.. Inače, ako nediram, pojavi se screensaver s satom |
![]() |
![]() |
#3530 |
Guest
|
|
![]() |
#3531 |
Mindfreak
|
#3532 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Stigao danas A95X, 46$ sa ali-a 2/16 verzija. Bez carine i tih gluposti. 16.01. poslano, danas stiglo, znači 10 dana točno. Prezadovoljan. Jedino čitam sad gore, ako se samo stisne tipka za gašenje ugasi se ekran i ponovno se upali, ne ode u stand by, ako držim naravno ugasi se skroz, zašto ne ide u stand by?
#3533 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ekipa, Ovi koji su uzeli nexbox na akciji sa alija. Nisam dobio poruku o požaru i slično, već samo tracking. Jel nekome proradio tracking? Nekako sumnjam da je uopće poslano... Poslano sa mog X98 Air 3G koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
#3534 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3535 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#3536 |
Mirko, a ne Harry
|
#3537 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3538 |
Premium
|
Ako nam je kinez poslao player, proraditi ce track nakon 5-10 dana. Nekad treba cak i vise. Iz osobnog iskustva na aliju, cim je taj regularni track sa slovnim oznakama, problema nebi trebalo biti. Kad dobijes track di su samo brojke, ne znam sad koja je to posta, ti znaju zastekati. Track skoro nikada ne proradi i roba putuje cak i 2 mjeaeca. Obicno tako bude sa sitnarijom. AliExp. (Yahoo koji je vecinski vlasnik) je promjenio politiku unazad pola godine. Skoro pa i nema plagijata, permanentno ih protjeruju kad ih skontaju, replike je tesko naci, a i ako si u dogovoru sa kinezom sve se odradjuje mimo Alija. Vjerovatno slijedi proboj na europsko trziste preko Mađara... a mozda i rh odaberu. Sent from my Redmi note 3 pro
#3539 |
Mirko, a ne Harry
|
#3540 |
Premium
|
Za vrijednost robe preko 5 dolara prodavači na Aliju moraju slati s trackingom. Vjerojatno ti je bio "Aliexpress Standard Shipping" kojeg ti je seller dao besplatno. Neki naplaćuju, neki ne, ovisi o prodavaču/vrijednosti robe/težini. Doduše, postoji šansa da su to uveli za sve pošiljke s praćenjem, nevezano jel Aliexpress Standard (SG post), kineska, honkonška ili koja god druga preporučena pošta. |
![]() |
![]() |
|
|