|
![]() |
#3481 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#3483 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Hrki, hvala ti...ko da jesi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3487 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
I ja dobio track ![]() Poslano u 03:59 Poslano iz mikrovalne Zadnje izmijenjeno od: buljaka. 20.01.2017. u 10:57. |
![]() |
![]() |
#3488 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
Uzeo 1/8. |
|
![]() |
![]() |
#3489 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Nisu to nikakve prave akcije. Ja još oko 10-11mj sam uzeo a95x 2/8 za 25$ na Banggoodu kada im je bio rođendan i za 20$ na gearbeastu 1gb na samom početku. Zna biti i boljih akcija.
#3492 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
I prije ako jos nije poslano. Zavisi u kojem si stadiju i sta je razlog. On sad zeli da ti napravis cancel jer ce u suprotnom dobiti penale od Alija. Ja nebi pristao jer on i dalje prodaje boxeve, ali po vecoj cijeni. Trazi da ti posalje box i cekaj da odbroji vrijeme koje mu tece za slanje ![]() Sent from my Redmi note 3 pro
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 21.01.2017. u 13:11. |
![]() |
![]() |
#3493 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3494 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
http://www.ebay.com/itm/Sunvell-T95M...chWwtsPXtADWxw valja,preskup,da čekam akcije da brzo kupujem ovaj?? http://www.ebay.com/itm/Sunvell-T95X...QAAOSwpLNX85YK netšo jefitniji Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 21.01.2017. u 18:04. |
![]() |
![]() |
#3496 |
Premium
|
moraš me prosvjetlit linkom gledam aliexpres ali ne vidim nexbox 195 2+8 za 35$i zašto je bolji od sunvell t95x??čitam review ovaj ne zbog ovaj zbog onog,youtube vrte iako nije tolko bitno svi u samo 720p.Koji preporučate 2+8??gledat ću na njemu kodi za ostalo imam smartv tv lg koji neće nikad imat kodi,je vrte svi kodi u 1080p??tj rezoluciji mog tv-a. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 21.01.2017. u 18:40. |
![]() |
![]() |
#3497 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Prva narudžba sa GearBest-a upravo obavljena. Čitajući vaše komentare i gledajući recenzije, morao sam i ja naručit jedan NEXBOX A95X. Naravno, odabrao sam EU skladište. Koliko se otprilike čeka na isporuku? Već godinama koristim Popcorn A-300, vrijeme je za promjenu. Ako bude pitanja, znam da mogu računati na vas, dobre ljude ![]() Nisam znao da gearbest inzistira na broju mobitela tj. kontakt broju. Ja stavio fiksni, nekako ne vjerujem previše kinezima. Malo mi je spama po e-mailu pa da još krene i na mob-u ![]() ![]() Koji kotroler/keyboard/miš preporučate za player? Predpostavljam da je teško radit sa daljinskim tj. da je spor. Zadnje izmijenjeno od: Black_Dragon. 21.01.2017. u 22:16. |
![]() |
![]() |
#3498 |
Premium
|
Tko ima na nexboxu a95x stavljen libreelec ?, jucer sam si uzeo jedan i stavio libreelec i ne mogu paliti box preko njegovog daljenskog, nesto pricaju da ima broken u-boot pa se zbog toga ne moze, moze mi netko tko ima dotican box potvrditi jel moze paliti box na libreelecu preko daljenskog |
![]() |
![]() |
#3499 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Daljinski koji dolazi s boxom ? |
![]() |
![]() |
#3500 |
Premium
|
Da, daljenski koji dolazi sa boxom, znači daljenski radi u libreelecu, sa daljenskim mogu ugasiti box ali ga ne mogu upaliti. Edit: na androidu se naravno box može upaliti sa njegovim daljenskim, jedino ne želi kad je gore libreelec |
![]() |
![]() |
#3501 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
To je dosta tipicno, ni na jednom boxu kojeg sam dosad imao nije radilo paljenje preko daljinskog u openelecima. Mislim da nisu nasli nacina da se to univerzalno slozi za sve boxeve. |
![]() |
![]() |
#3502 |
Premium
|
Kužim da ...očito da ne radi na svim boxovima, no mene zanima dali je netko probao staviti libreelec na Nexbox a95x i dali može paliti sa daljenskim, isto tako me zanima ako netko ima neki box koji gore vrti libreelec a da mu radi paljenje preko daljenskog. |
![]() |
![]() |
#3503 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
palim gasim potpuno normalno
#3504 |
Premium
|
Imaš Nexbox a95x na libreelecu i možeš ga upaliti sa daljenskim da ti boota direktno u libreelec ?, koju verziju imaš boxa s905 ili s905x ? Edit: možeš mi reći koju verziju libreeleca imaš gore ? |
![]() |
![]() |
#3505 | |
Premium
|
Citiraj:
https://www.amazon.it/Wingogo-Androi...X%2B2%2B8&th=1 43 eura=326 kuna |
|
![]() |
![]() |
#3506 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
@demetrius Izašlo me 57$ sa poštarinom (2/16 model). Malo skuplje nego što je bio ranije ali tko mi je kriv kad sam se (relativno) kasno uključio ![]() Edit: Samo bi nadodao da sam naručio u subotu navečer a već danas oko 14h sam dobio mail da je poslano. Malo čudno s obzirom da je nedjelja al dobro. Zadnje izmijenjeno od: Black_Dragon. 22.01.2017. u 20:37. |
![]() |
![]() |
#3507 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Preporuka da pogledaš i pitaš na Libreelec forumu gdje ima tona ljudi sa a95x a ne tu. sent from G2 |
|
![]() |
![]() |
#3508 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Imas na ovoj temi primjera http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=280070 Uglavnom zavrsilo je na carini i sve me je ispalo 190kn (media box) + 103kn ostalih troskova |
||
![]() |
![]() |
#3510 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Nemojte pusiti te kineske fore sa eu skladistem. 90%ih nema eu skladista vec rade tranzit preko neke trece eu zemlje. Uglavnom, ako u zemlji u kojoj je item usao u EU SE NE PLATI CARINA, POREZ ILI OBOJE (ovisno sta je potrebno) ... PLATITI CETE VI ![]() Ako zbilja postoji eu lager, taj item mora biti skuplji za postotak pdv-a, carine ili oboje, a koju ta zemlja propisuje. To treba biti naznaceno prilikom kupovine i tada prodavatelj rijesava ulazne dadžbine. Sve ostalo je APP metoda, prodavanje magle ili varanje kupca Sent from my Redmi note 3 pro
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 23.01.2017. u 10:35. |
![]() |
![]() |
|
|