|
![]() |
#1 |
jakšimaš
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() Pozdrav! Kupio bi si malo bolje sluške za moj mobitel, 3.5 ulaz, koristima Xpiriu Ray! muka mi je od onih sluški što sam dobio uz mob :/ ![]() Neki lik mi nudi sluške gear4 gp07 , nisam na netu nasao nista maltene o njima, osim cijene i slika i tehničkih spec, al nis o user reviewima itd, jel ima tko kakvih spoznaja jesu li oke, i kakve li su uopće? inače, koje sluše in ear preporučujete od nekih 100-200kn, sa naglaskom prema 100 ![]() hvala!! ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ja imam jedno dva mjeseca iFrogz EarPollution Plugz i dosta sam zadovoljan, možda mrvicu prenaglašen bass, veliki plus je što imaju mikrofon jer ih jedino na mobu koristim. Dođu oko 150kn u ADM-u. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
jakšimaš
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ove definitivno http://www.meelec.com/M9_Series_earphones_s/244.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Preporuka za Yamaha EPH-20. Ima ih u Nove boje zvuka i Ronisu za 160kn. Imam ih uz svoj VivazPro i jako sam zadovoljan.
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Sorry nisam vidio post ranije. Udobnost je odlična, zbilja fino leže u uhu i ne žuljaju niti smetaju nakon višestnog nošenja. Dolaze s gumicama u tri veličine pa tu problema nema. Duboki su tonovi dobro izraženi no opet nisu prenaglašeni, a opet to se još ispegla playerom. Ako je netko koristio primjerice slušalice kakve po defaultu dolaze na SE W810 ove su im zvukom vrlo bliske no nešto udobnije. U glavom za 160 kuna sasvim dobre slušalice ako ne trebaš mic. Meni je bonus bio i L-shape konektor jer moj mob ima konektor na boku.
![]() |
#10 |
aka Striko
|
kad se vec raspisali o in ear slušama, zanima me najbolje što mogu dobiti za oko 150 kn , naglasak da me zanima cim je bolje moguce bass. ![]() Oce li ove spomenute Yamahice odraditi dobar posao sa basom? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
soundmagic pl21 oko 100kn il ak želiš malo skuplje pl30 oko 150kn il oko tih cifri negdje, imao skuplje i jeftinije al ove su definitivno best buy, dobiješ torbicu, nastavaka koliko želiš da paše svakom uhu itd...po meni najbolje za tu lovu...ima ih na focalprice |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
da ne otvaram novu temu, trebaju mi neke slusalice do 150kn, moze i 200, al sam ak je razlika u kvaliteti veca! in ear, moze narudzbe prek neta a i u nekom ducanu u zg-u Pa ak imate neke preporuke slobodno preporucite |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Je da je tema malo stara pa da ju oživim ![]() Znači prijatelj traži neke in ear slušalice sa mikrofonom reko je na tom se ne štedi tako da cijena uopće nije bitna, ono šta je bitno da su spadaju u neku premium klasu znači cijena mu ne igra ulogu. Pa eto preporučite mi nešto još bolje i ako ste i isprobali pa mi možete reć iz prve ruke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imaš dosta reviewa o Jaybird X2, svi kažu da su jedne od najboljih mid-budget slušalica ikad. Samo je problem s dobavom istih, tj. kako ih dobiti u RH. Amazon link, super cijena. Proguglaj malo to. Ja ih, osobno, nisam probao, ali ću ih uzeti vjerojatno kroz koji mjesec. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 10.03.2016. u 11:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Jel sluša muziku il šta? Ako je bježi od tih aj điđa miđa šta se isfuravaju na sport i drže cijenu jer imaju cliffhanger za uvo... DualDriver(balance & dynamic) nešto sa Ebaya Od nečeg odmah dobavljivog imaš kodnas Degaussice u iservisu na Vukovarskoj. Ako želi Ebay i điđe miđe onda imam malo dulji popis....al slobodno može krenut odavde ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 10.03.2016. u 12:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja sam htio isto neke samo za ljeto jer mi se uši kuhaju u plantroniscovim koje prekrivaju cjele uši,obavezno mi je da imaju regulaciju jačine zvuka ko moje. asus h101 već dugo nema uzi shop,bolje i skuplje mi ne trebaju za 3 mjeseca ljeta https://www.uzishop.hr/slusalice-hea...va-in-ear.html ove imaju pristojnu cjenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
|
Ja kupio sebi sa gearbesta xiaomi in ear hd pro. Model 2016 / 2017. Moja subjektivna ocjena dakako 9/10. Naletio na njih dok sam lutao raznim recenzijama i kaze jedan lik da nije bolje cuo. Sada zanimljivi dio cijena 28 dolara. Meni su zakon. Baci oko |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
|
|
Oglas
|
|