|
![]() |
#2431 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2432 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2016
|
Citiraj:
Sumnjam da je potreban prelazak sa tog proca u neko skoro vrijeme. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2433 |
Guest
|
Ti suportovi su se baš promijenili ... Asus više nije odavno Asus (ima problema , blago nezadovoljstvo radnika...) , da ne pričamo npr. o laptopima i HP-u i njihovoj podršci to je da se najježiš... (kakvo srozavanje...) točno se osjeti kada tvrtka ne posluje u plusu i loša radna atmosfera se stvori uslijed otpuštanja. Vjerojatno radnici na silu odrade i ono malo što trebaju. Najtrajniji Gigabyte - bar iz mog iskustva... što mi puno znači, a najbolja marka ploča je danas EVGA npr. http://www.evga.com/products/product...set=Intel+Z270 , ali vragovi iz EVGA-e za sada samo su na Intelu. Preskupo dok dođe do nas , pa nikome ne preporučim nabavku. Inače EVGA ne pravi matične ploče nego za njih ploče pravi Jetway ... normalno sve se diže na višu razinu uz nadoplatu. http://www.jetway.com.tw/jw/motherbo....asp?platid=47 Što se tiče procesora AMD Phenom 925, 945 , 955, 965 su zvijeri od procesora i iza toga je AMD sve naopačke krenuo raditi odustao od AM3-... Sada se vraća na stari put... |
![]() |
![]() |
#2434 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2438 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2439 |
Aiden Fierce
Datum registracije: Jan 2016
|
![]() |
#2440 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Sto nisu Asus i Asrock ista firma ili u partnerstvu ili tako neki vrag? Eno kod mene jos uvijek ziv Barton na Abit NF7-S malo OC-an ![]() A ako predjem na Ryzen, to ce biti povratak nakon sto sam zadnjeg od AMD-a imao Athlon 64 3500+ jos tamo davne 2005-e ako se ne varam (i sve prije toga samo AMD, ukljucujuci 486 DX2/66 :P ). Ali ja jos uvijek cekam postene rivjue, jer opreza nikad dosta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2441 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jutar. Kod mene -19.4C pa mozda buncam zbog smrzotina dok sam iso provjerit jel cucak prezivio noc ( mulac spava vani u snjegu - kucica prazna ) ali citajuci sve ovo o Ryzen-u mislim da ce i5 2500K u mirovinu ![]() Nikad nisam ima AMD ko primarno racunalo, bio neki Barton mobilac oko 2003.g. mozda 2 tjedna dok nije osa na bubanj.
![]() |
#2442 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2445 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Finalni clockovi i cijena je očito nešto što još nisu odlučili. Ovo preostalo vrijeme vjerojatno koriste za peglanje bugova s mbo, validaciju prosječnog čipa (omjer clock/voltaža za stock postavke). Vjerojatno ih nemaju puno "isprintano" jer još nisu u full proizvodnji pa ni nemaju neki veliki uzorak na temelju kojeg bi znali što je prosječan primjerak. Tu amd u prošlosti očito nije gubio puno vremena jer su im manje više svi proizvodi imali veliki headroom za undervolt, odnosno OC na stock voltaži (odnosno kombinacija oboje - undervolt + OC) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2446 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Možda AMD ni sam nije bio načisto kako će se ZEN ponašati prema Intelovim čipovima pa sad špekuliraju sa cijenom tj. misle da su se zajeb... Ako se sad polakome pa dignu cijene, nebu dobro.
![]() |
#2448 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Krivo.mi ko.psu sto nisam vodio evidenciju kakve sam sve komponente imao kroz zadnjih 20godina.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2449 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Takodjer imao Soltekovu plocu, sa ViA chipsetom ako se dobro sicam ![]() Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 09.01.2017. u 09:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2450 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2453 | |||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Imam jos jednog Bartona mobilca zivog u gericom laptopu ![]() Citiraj:
DFI takoder ima jos neke ploce i rjesenja u ponudi
![]() |
![]() |
#2456 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
U *ebote, kad promislim i moja je cini mi se bila SL75, al dalje ne znam ![]() DFI mi je osta u posebnom sjecanju, svojedobno sam ima LanParty sa nForce chipsetom (DFI LANParty NF4 SLI-DR), koja je imala onaj poseban premaz preko socketa i svih utora koji su svitlili jarko zuto pod UV lightom. Ne, uopce nisam ima 2 UV lampe u kucistu, ma kakvi ![]() ![]() ![]() Tad se bar nije stedilo na sata/usb utorima ![]() Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 09.01.2017. u 18:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2457 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ništa posebno novog Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2458 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
Može koji savjet? Namjeravam uzeti i5 6400 kroz par dana i grafu RX 470 početkom veljače. Većinom za casual gaming na 1080p/60fps, znači ne patim od ultra detalja, med-high postavke su mi sasvim dovoljne. Eh sad, s jedne strane bih volio čekati cijenu/benchmarke ZENa ali to znači čekanje sigurno do kraja veljače ako ne i ožujka.. 8 i 6 jezgreni ZEN me ne zanima... Ako bi šta uzeo to bi bio 4c/8t ZEN kad bi imao dobru cijenu... Čak i da čekam smanjenje cijena Intelu sumnjam da će trgovci spustit cijene kod nas dok ne isprazne skladište. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2459 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#2460 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2016
|