|
![]() |
#3812 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Oni zvuce isto okrenuo ih ti drito na bubnjic ili ne. Dok recimo monitori imaju dosta uzi sweetpoint i tu se prilicno osjeti razlika u zvuku ako se pomaknes van.
![]() |
![]() |
![]() |
#3813 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3817 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#3819 | ||
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
znaci, jos se valjam od smijeha ![]() ![]() pa dobro tko te naputi da tako to slozis, ono da si slijep na jedno oko nema veze s vezom da ti je monitor ovako desno gore na subu. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3821 |
49%winner
|
Dali ste mi ideju da promjenim stol i rekoh ajde! Uzeo linmon plocu i 4 fiksne noge u Ikei, sklopio sve to i... Stol se ljulja i drma ko da je od papira (a nije, nego je od kartona ![]() Eh da, kako izgleda moje (novo) radno mjesto: http://m.imgur.com/a/EtFzK
![]() |
![]() |
#3822 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Uzeti L kutnike i zašrafati ga na zid ili na nešto sa strane, tipa ovaj ormarić gdje ti je tv. Ili uzmi one male ljepljive jastičiće i zaljepi ga na pod. Ili neki tepih ispod staviti. Ova 4 šrafa na nogama ti ne daju ništa osim što drže noge. Stol mora biti teži da bi imao ikakvu stabilnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3823 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2016
|
Citiraj:
uzeo si one noge za 20kn i plocu 100x60 ako se ne varam odklize skup s kompom i periferiom gore? ![]() ja imam one na podesavanje za 75kn/kom i iznenadujuce je cvrst stol s obzirom da je ploca linnmon 150x75 gore. kupi samoljepljive one podloske za noge stolaca/stolova pa zalijepi da ne kliže , a za klimanje ne znam dali su noge mozda lose , tanje su od ovih podesivih http://www.ikea.com/hr/hr/images/pro...E559989_S4.JPG http://www.ikea.com/hr/hr/images/pro...E559992_S4.JPG |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3824 |
49%winner
|
E to, Adils noge i 100x60 ploča. Stol s nogama ima šta, niti 10 kila i ako slučajno sjednem i udarim lijevu nogu koljenom, sve se scima i ode stol u pm ![]() Definitivno budem tre podloške nabavio za početak, a pošto je samo stol moj, a ostatak inventara od stanodavca zbog toga ne bih niš šarafao okolo. Vidjet ću da nekako povežem noge nekim profilom ili sl.
![]() |
![]() |
#3825 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Te noge su smece. Nisu za vraga jeftine. One se motaju i savijaju i oni prihvati su koma. Ja sam sebi napravio takav stol, ali sam gore stavio ogromnu tesku plocu od 4cm debljine koju jedva dignes, i 5 nogu (jednu pri sredini stola prema zidu da bi dobio na stabilnosti, ali i dalje se ljulja. Kad dobijem volje moram nabaviti cvrsce noge i promijeniti ih. Zali boze novaca i truda za ta smeca iz Ikee. Kao i za vecinu njihovih proizvoda. Sent from my Pixel XL |
![]() |
![]() |
![]() |
#3827 |
49%winner
|
Ma sta je tu je, za tu sicu od para ga radije poklonim nekome kome zbilja treba ![]()
![]() |
![]() |
#3828 | |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
moj stari setup jos stariji setup jedna verzija starog setupa trenutni setup Zadnje izmijenjeno od: Igneos Eructid. 02.01.2017. u 21:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3829 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3830 |
običan user
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3831 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Ti misliš na ovo: http://www.scythe-eu.com/en/products...-amp-2000.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3832 |
običan user
|
ahh, det eksplejnz it...danke... sto se tice kristalne fotke, prodo sam sve sto je doticnu moglo naciniti, sad imam samo neki idiot mobitel, a ni njega ne koristim...zapravo, sad sam mu usteko bateriju samo da okinem fotku....najradije bi prodo i komp, vratio frendu dug (solde sam posudio za komp), i otisao zivjet negdje u divljinu, neku brvnaru na Velebitu, da nikoga ne vidim i ne cujem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3833 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Taj paket je išao iz Linksa prije nekih 4-5 godina, zvučnici i malo pojačalo. Ja ga još koristim, pojačalo je taman bilo napravljeno da ide u kučište. U ono vrijeme je to bio best buy uloženo/dobiveno što se tiče 2.0 sistema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3834 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3837 | |
49%winner
|
E ekipa, a sta s ovim stolom? To je stol za blagovaonu, ali po svemu je bolji od Linnmon/Adils kombinacije... To je stol na kojem režeš odojka nožem, stol se ne smije klimati jebemu sve ![]() Edit: sad vidim da sam zaboravio link staviti, mislio sam na ovaj stol: http://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/spr/99000483/ Ukratko, kupio ga i ovo je nebo i zemlja razlika. Jako cvrst i stabilan, Linnmon leti van! Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 11.01.2017. u 20:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3840 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Samo da pokazem moj mali slatki audio sustav... ![]() Pojacalo - DENON PMA-880R, 2x75W/8Ohm stereo pojacalo (fuckas surround!!!)... ![]() CD player - DENON DCD-3560 iz 1991, nakon 20 godina trazenja sam ga napokon nasao i kupio... Radi se o high-end audio CD playeru, 4x 20bit Burr-Brown DAC su unutra, 8x oversampling, odvojeni transformatori za digitalni i analogni dio, low-gravity mehanizam, XLR izlazi, itd... I za kraj - 17kg! ![]() To je spojeno na Audio Epilog Pimienta zvucnike i Denon AH-D600 slusalice... ![]() ![]()
![]() |
|
|