|
![]() |
#872 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Krasno sad gube ![]()
#874 |
The Dark Side of Moon
|
Macbook M1+ LG32UQ85R iPad 5 White 32gb Wifi iPhone XR 128gb Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED) Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80 Zadnje izmijenjeno od: Lihto. 18.12.2016. u 12:46. |
![]() |
![]() |
#876 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Šta nisi prije napisao, prije bi zabio hat-trick. Valjda ovi na klupi prate forum i pomislili, ajmo zajeb.. onog hejtera na PcE ... "Odi reci Ronaldu da ih napuni do vrha" ![]() Lako za to što je fulao, nego je mogao tako lako dobiti drugi žuti ... samo dragi Bog zna kako je on ostao u utakmici. Ono kada se sudac već hvata za džep i onda ovi iz video sobe javljaju: "Ma pusti ga, dao je Perez dobru božićnicu ove godine" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#877 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#879 | ||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
#880 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najbolji smo! Yes! Pa nisam hejter!Jesam li krivo rekao da je danas bio loš do produžetaka?Jedino dobro što je napravio je zabio penal. U produžecima svaka čast,pokazao je zašto je broj 2 svjetskog nogometa! Inaće,Kovini prodori me uvijek oduševe.Ne mogu se oteti dojmu da on igra umjesto Kroosa ili Kaze,bili bi bar 20-30% jači,barem u tranziciji. Po meni klasa iznad obojice!
Phil of the future! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 18.12.2016. u 14:30. |
![]() |
![]() |
#884 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Na Casemiru i Kroosu se vidi da su bili ozlijeđeni ove godine te da nisu puno igrali skupa. Jedino što me itekako muči su neprestani kiksevi u obrani (Ramos i Varane). Morat će oni PUUUNO bolje paziti Navosova vrata ako misle osvojiti nešto na proljeće/ljeto. Nacho bi se mogao probiti u prvu postavu kako je krenuo, jer stvarno gine na terenu skoro svaki put, a ne radi gluposti u obrani kao ova dvojica. Ovaj desno na slici iznad ![]() |
|
![]() |
![]() |
#885 |
The Dark Side of Moon
|
Emile ako tako misliš onda se bolje drži Chelsea, pa htio priznati ili ne Suarez, Neymar (Messija necu ni spominjati u kontekst sa Costom) su puno bolji od Coste.. Eto prvaci svijeta ![]() Varane trenutno nema šta tražiti u prvih 11 kraj Nacho-a.. Lik ima odličan šut, pozicije, kretnje, baš se bori. Odlična godina za Real Madrid, vidimo se u 2017 ![]()
#886 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da se to ne može poreći! I ne mogu se držati Chelsae-ja,ipak mi je Real broj 1.Nakon Reala,Chelsea i Juve,ostali 0 bodova!
![]() |
#887 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Lijepo je imati smeđi bedž na dresu. ![]() Lucas je smeće, recimo jedan Pjaca je za njega svemirski brod. A da ne govorim o tome kako već duže vrijeme tupim kako trebaju uzeti Hazarda, pa da i Quaresmu uzmu bilo bi ok. Bale da je bio, koliko je bilo prostora pojeo bi japanere. Inače svaka čast Rogovnjacima, stvarno su igrali boli glava. Kaže mi stari da bi ovi mogli igrati u europskoj LP što i nije daleko od istine. Mislim da nije potrebno komentirati CR7. Koga briga što ne dribla i ne prolazi kad trpa. Zato se ima Asensije i Isce koji i driblaju naprijed-nazad bez neke koristi, pa tko se loži na to, ima zadovoljstvo gledajući prvake svijeta ![]() P.S. Benzema od zadnjih 10 golova Reala njegovih 5 jel? A gle, jedino tko bi mogao umjesto njega i da bude nešto bolji su Lewandovski i Suarez, i to je u nekih 15% razlike, ne znam možda sam nekog zaboravio, no činjenica je da pravih centarforova više i nema nešto. |
![]() |
![]() |
#889 |
The Dark Side of Moon
|
@burmuz Je Lucas je bio ovu tekmu loš, makar je izborio penal.. Ali netreba ga blatiti, dečko je mlad još i hrpu utakmica je odlično odigrao.. jbg loš dan, umor, tko će znati, samo ga je trebao ranije Zidane zamjeniti, neznam šta je glumio Čačića do 76min :S @Emil kakva prodaja, onaj ban je najbolje što se moglo dogoditi Realu.. Jednostavno su pokriveni na svim pozicijama odlično, koliko mi recimo Alaba bio odličan igrač, čemu kad imamo Marcela..
#890 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#891 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#892 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]() @emil Danilo ili će proigrati ili će ga prodati na ljeto..
![]() |
#894 |
The Dark Side of Moon
|
#895 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
sto mu gromova!!
#896 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Da malo prekinem Real fanbojse...nemojte se ljutit kaj vam oftopičarim ovdje ![]() Nego, navijači Arsenala. Nisam nikad volio taj klub, ni mrzio doduše, ali stvarno tim ljudima nije lako. A na kraju dana, ne znam što je tim vlasnicima da onog starog senilnog panja drže na klupi. Zar njima je dovoljno svake godine biti 3. ili 4. u PL i ispadati u osmini Lige prvaka? Ok, nije ni Liverpool niš bolji, ali oni su barem mjenjali trenere. Arsenal ne mjenja. 9 bodova iza ovakvog Chelseaja je IMO nedostižno. Ovi gaze i lome sve pred sobom. |
![]() |
![]() |
#897 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa, pošto nema financijski uspješnijeg kluba u povijesti, ne vidim zašto bi ga itko mijenjao. Čovjek zna prepoznati, kupiti i prodati. Uz to, Arsenal još ima i najskuplje ulaznice u PL. Zlatna koka. Pretplaćeni su za top 5 mjesta kroz povijest i vlasnicima to odgovara. Imaju kontinuitet ![]()
#898 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Ta utakmica je nešto posebno. Praktički, cijeli uspjeh famozne tika take sa Pepom (2009-2012) se može zahvaliti Ovrebou. Ne postoji sudac koji je usmjerio nogometnu povijest kao on. LP 2009 nebi osvojili, a pitanje kako bi se odvijalo kasnije. Ok, španjolsko prvenstvo ne dovodim u pitanje, ali LP svakako. Mada im se vratilo u polufinalima 2010 i 2012 di su tragikomično ispadali. Iako sam skoro uvijek simpatizirao Barcu, od te utakmice iz 2009 mi je postala Farsa i dandanas guštam kad gledam njihove posrtaje u svim natjecanjima, kao i neuspjehe Lea Gdjessija u Argentini ![]() |
![]() |
![]() |
#900 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
u zadnjih ~7 - 8 godina je imao minimalno 3 sezone u kojima je vodio ligu - i to ne na startu već u sredini ili pri kraju i svejedno uspio popljugat ligu. lik je ništa više od teške luzerčine na koju se fanboysići pale iz nekog nepoznatog razloga sa standardnim floskulama da nije imao para i slične gluposti.
![]() |
![]() |
|
|