|
![]() |
#271 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ajde da turim i ja par loših slika ![]() Osvjetljenje mi je trenutno najlošije moguće za slikanje sa ove pozicije, a iskreno mi se neda sad nešto re-arangeat zbog slikanja xD Ono što je zanimljivo, uživo boje LEDica na grafičkoj i h100i izgledaju identično, a na kameri ovaj vuče na zeleno, a na grafi vuče na ljubičasto ![]() Bit će da kamera vidi detaljnije od našeg oka ![]() Nije još finalno, planiram zamjenit ove stock ventove na h100i sa pravim SP-120 Quiet edition koji mi stoje tu, tako da se nisam zamarao sa savršenim slaganjem kablovinja... Makno sam bočnu stranicu bikoz reflekšns ![]() https://drive.google.com/open?id=0B_...kxCN3QwdlBKeHM https://drive.google.com/open?id=0B_...HVkQmI5TmxvUE0 Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 04.12.2016. u 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#273 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Hahaha, dritto, blue scheme AMD build, a ti obrnuto ![]() O jebo ih, pa nek ture RGB ledicu ili bolje neka je uopće ne stavljaju ![]() Nabrijao sam se uzeti i custom kablove u boji od Cablemodsa, ali jebote, tolike pare dat za kablove, na rubu je sa razumom ![]() P.S. Trebali bismo malo SLI probat, i moja se da nagurat, najviše što sam vidio bilo je 2160Mhz, ali nikad nisam detaljno testirao ili pokušao više ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Moj plan za budući build kad izađe zen bi bilo idealno kad bi asus ili gigabyte izbacio potpuno crnu am4 ploču sa x370 chipsetom i rgb osvijetljenjem slično kao asusova strix x99 te na to dodati asus strix rx480 i kučište promjeniti na nzxt s340 elite. Hladnjak zamijeniti sa novim NZXT x62 i dodati phanteks rgb magnetic strip spojen na asus aura header na matičnoj. Rami bi vjerojatno bili rgb Geil Evo X isto spojeni na rbg header matične. ![]() Malo premaštovito... ![]() Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Evo, i ja sam si malo bolje posložio kabele http://image.prntscr.com/image/4f0c4...0516b9594.jpeg
![]() |
#276 |
Registered User
|
Jel to Sapphire rx470 ili rx480? I jel ima samo mijenjanje rbg preko gumba na pcb-u ili se može i preko softwarea? Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
rx470, može boje mijenjati preko softvera (sapphire trixx) Samo je glupo, da ako stavim da mijenja boju ovisno o temperaturi, random ili ventilatoru tada stalno lagano pali i gasi. Mogu odrediti fiksnu boju koja će biti stalno i tada stalno svijetli jedna boja.
![]() |
#279 |
Guest
|
Lijepo RiSbO, vrlo dobro posloženo (ako sam si radio odlično...) i malo preskupo za moj ukus ... Kućište naziv, cijena? dovraga 1050 W napajanje što će toliko jako napajanja , past će trafostanica u kvartu ... ![]() PS. ako si već tražio bijelo kućište , onda si trebao tražiti i specifične monitore te boje i kablove sa obzirom da si na konfu potrošio dosta novaca , tada bi ti soba puno ljepše izgledala ![]() Npr. http://hardware.eu/media/catalog/pro...axmtauanbn.jpg Ovako kontrast boja malo ubija ... ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Busola29. 10.12.2016. u 13:46. |
![]() |
![]() |
#280 |
Registered User
|
Jel ono drugo kućište rezevno ili? ![]() Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#283 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Hvala,već godinama si sam sve slažem ![]() Koristim dosta komp za obradu fotki, koji video i tu o tamo neka igra ![]() ![]() ![]() Monitore sam čisto slučajno kupio,bili na nekoj akciji pa reko daj dva odma ![]() Prije sam imao neki Benq koji sam prodao...inače ovo kućište je Fractal Design R5, cca 900 kn.. unutrašnjoj je prejebena...modularna i da se fino složiti otraga kablovi.. ![]() Napajanje mi je ostalo od prijašnje konfe tako da sam ga samo preselio u novu... Citiraj:
Nije rezervno.. to mi je stari komp koji sam prenamijenio u ESXi server za virtualizaciju (i7 4770,32 gb RAM) Sjećam se da me frend pito kad je bio kod mene kakve to male frižidere imam ispod stola ![]() Da.I mene isto bode.. ne samo bode već odem mišem i po stolu ![]() premala podloga mi je postala tako da sam baš u potrazi za nečim malo većim... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Evo i moje. Ništa posebno. Phanteks evolv itx, xeon e3 1231v3, rx 480, noctua nhd15 i lord Vader. Naručil i cablemods kablove ali nikak da dođu. http://imgur.com/a/5WfOt
![]() |
#285 |
Moderator
|
![]() |
#286 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Narucio si direktno od njih kablove? Ja se jos dvoumim za te kablove...dosta su skupi. Postaj pic kad dodu.. Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
http://www.ebay.com/itm/30cm-8-pin-E...AAAOSwoydWmY2L i dva ova http://www.ebay.com/itm/131986497812...%3AMEBIDX%3AIT |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
šteta je što evga powerlink ne paše jer je konektor okrenut naopako. (a i skup je). |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Premium
Datum registracije: Apr 2012
|
![]() |
#292 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Tako sam i ja, 4-5 mjeseci, sve po malo kupovao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
da to je podupirač, naručio na ebayu, podesiva visina može i na sli. nije baš nužan jer su obe vide za grafu zavidane, al nije ni višak. Zadnje izmijenjeno od: mierdadeltorro. 13.12.2016. u 12:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Super je kučište, samo je minus protok zraka iz gore/dolje. Meni brine koliko taj oklop može skinuti da bi došlo do čiščenje filtera. Otički čitač- na zadnjoj strani sjajno. Čak i mehanički disk. Veliki minus na bočno pri dnu prekidači.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
izbacio sam ga kad sam kupovao novi komp (2011), a u laptopu ga još duže nemam bikoz ssd + mehanika... u tom periodu mi je bila potrebna optika ravno nula puta. 2 x usb ladice, jedno 6 x stickova, svaki je bootabilan sa random alatima i adio đaci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ne koristim ni ja optički pogon ![]() @syss Izbacio sam iz 2010 i sve ide preko bootabilnog sticka. Također adio đaci.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |