|
![]() |
#781 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
To podrazumijeva da instaliram Windowse i izgubim puno vremena za sve drivere kojih nema za Win 10,nažalost za to nemam vremena a ni koristi jer koristim samo Linux distre na thinkpadu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kasnije si dodao Edit, da si je uspio upaliti ... jel radi / imaš WWAN konekciju? Win mašina treba samo ako treba žonglirati sa fw kartice (tako se barem one Gobi ponašaju), a kad je odg. u njoj onda je lakše ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Moderator
|
Onda blem rješen, još se poigraš sa GPS - om ako ti treba / ima ga kartica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
poz. netko je nedavno tu na forum stavio link gdje u HR uzet zamjenske (i origigi) baterije za laptope. nemogu nikako nac. jel moze link molim vas? treba mi za jedan HP i moj e125 uskoro izgleda :-(. edit: naso, http://baterije24.com moze delete posta pliz edit2: hvala bertone Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 09.11.2016. u 11:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
http://www.baterijski-centar.hr/popi...Kategorije=130 http://baterije-zagreb.hr/baterije/ http://www.svebaterije.hr/286/shopbrowse ... i ovdje: https://edigital.hr/notebook-i-racun...aterije-c26759 sam prije cca godinu i pol kupio bateriju za U350 (znam da su mnogi imali banana iskustvo s njima, no meni su prodali (isporučili) zamjensku bateriju skoro duplo većeg kapaciteta od naručene po nižoj cijeni od naručene ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Lenovo T500(2082-5BG) i dock(2504) se ne vole. Imam problem sa DVI portom na docku. T500 ne baca sliku na Dell 2313HM, dok je prijašnji t500, identičan ovome, bez problema radio na ovom docku. Inače mislim da imam problema sa diskretnom HD3650 grafom jer ju ne mogu više pokrenuti, do prije 2-3 mj. je radila, sada sam isključivo na intelici. Dali je to razlog što ne baca sliku na dvi port na docku? Da napomenem, u winu ne detektira drugi ekran kao inače, bios je zadnji gore, driveri za grafu zadnji.
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 12.11.2016. u 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#790 |
Premium
|
Ljudi, ponovio sam se... ![]() Dakle, nova konfiguracija je sljedeca: Lenovo Thinkpad W530 intel Core i7 3840QM 24GB RAM (uskoro 32GB) intel HD4000 + nVidia Quadro K2000M 15.6" FullHD IPS matrica 1TB Crucial BX100 SSD 32GB SanDisk mSATA SSD Stari W530 ide kolegici kojoj treba za AutoCAD... Meni ne treba za AutoCAD, ali mi se ima takav laptop... E, sad... Kad sam bio danas po njega, testirao sam temperaturu CPU/GPU i neugodno se iznenadio... CPU u full opterecenju ide do 95oC, a GPU ide i do 102oC... S obzirom da se nisam sa time pomirio, rascetvorio sam jadni W530, izvadio cooler, skuzio da je pun prasine i oprao ga, a usput zamijenio termalnu pastu... Nakon tog zahvata su rezultati puuuuuno bolji - CPU ide do 65oC, a GPU do 64oC... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#792 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A pastu sam prstom keljio... Bas sam razmisljao da ce me netko opomenuti da trebam nekom specijalnom plasticnom zlicicom ili kojecim lijepo to nanijeti pa da ga steram u 3 materine usput pritom objasnivsi da je tako svejedno cime sam ja nanio pastu kad hladnjak nasjedne sa svoja 4 sarafa i istisne pastu posvuda... ![]()
![]() |
![]() |
#793 |
Moderator
|
Ma šta lopatom, betongen mikserom si nanio pastu ![]() Nije problem u "umjetničkom dojmu" nego kad višak iscuri da ne spoji nešto ako je vodljiva. Sad nakon zahvata definitivno imaš novu zvjerku. Bravo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Vidje slike - lijepo pise AS Ceramique2 na pasti... Ta jedino toplinu provodi...
![]() |
![]() |
#795 |
Moderator
|
Ma sve 5, znam da keramika ne provodi struju. Samo sam htio reći da si mogao staviti manje paste, ništa više. Pa sam si gore rekao: "da ce me netko opomenuti ... pa da ga steram u 3 materine". ![]() ![]() ![]() Ne se nervozirati, bitno da je The Maschine 'ladna i radi kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Premium
|
![]() |
#799 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Premium
|
![]() |
#801 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Opa, opet imaš još jaču mašinu ![]() Nadam da hladnjak nisi oprao pod običnom vodom. Radije destiliranom da ne oksidira bakar edit. Desiliranom vodom uvijek čistim i nijednom nije desilo da oksidira bakar
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 26.11.2016. u 14:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Malo mi neugodno nakon ove gore zvjerke ![]() Došao mi u ruke jedan Z61t, model 9443-AQ1, T2300, 1GB RAM-a, 80GB HDD. Baterija je naravno neupotrebljiva. Glupo mi ga bacit jer - radi ![]() Koliko vidim može se stavit max 3GB RAM-a i T7600. Uzimat ću si uskoro novi SSD za dekstop pa bi mogao iskoristi starog, samo ne znam koliko to ima smisla s obzirom da je SATA I? I koje Windowse stavit? http://i.imgur.com/lAHP5QK.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() SSD na tom laptopu nema smisla, radije prodaj SSD i stavi neki 7200rpm diskic... Namjena ce mu bit pisaca masina, ne znam sta ces dobit sa SSDom... Slova sigurno nece brze pisat... ![]()
![]() |
![]() |
#806 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
@calypso Bojim se da neces dobiti napolitanke za proc, kolega ima T2300 koji je socket M procesor, a tvoj T7100 je socket P, njemu treba ili T7600 kako je napisao ili nesto slabiji T7200/T7400 @interpol nece ti odgovarati taj T7100, razliciti socketi |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Moderator
|
Pa neka i je SATA 1, opet će (trebalo bi biti) sve brže sa SSD - om ? ![]() Pogotovo ako nema neki brži 2.5" 7200 rpm hdd pa ga treba nabavljati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |