|
![]() |
#541 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#543 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Yennefer cosplay
![]() |
![]() |
#548 | |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Igneos Eructid. 18.11.2016. u 19:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Et završila i ova priča Evo nakon stvarno gro vremena sam napokon završio i B&W expanziju (H&S je pala prije dva mjeseca).
Nemam više načina da nekome kažem koliko sam sretan što sam potrošio vrijeme igrajući ovo ![]() Doduše zadnja 2 sessiona sam više prestao obilaziti mapu da sve upitničiće pretvorim u drugačije ikone. Kad sam skupio lovu za CB i grandmaster griffin set bacio se na završetak priče i dobar Priča: Et završila i ova priča |
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Premium
|
Evo, ja sam se nakon dugog vremena prisilio početi igrati Witchera, i mogu reći da je igra izvanredna. Idem lagano po side-questovima, pa kada ništa ne ostane lagano po priči, pa ponovo po side-questovima itd. Uglavnom, igra je predobra, prvi puta da niti ne pomišljam preskakati dialoge, jer je fakat zanimljivo. Jest da tek igram 3 sata, ali ajde, lagano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kako god zelis ![]() Ja isto trenutno prelazim trojku i igram kao i svaki RPG, pokusam rijesiti sto vise side questova prije glavnih. Za sto efikasnije levelanje gledaj da questove po preporucenom levelu rijesavas jer ako ces over-levelan ici na njih neces dobiti nista exp bodova. Iako to je tesko izbjec za dosta questova jer ih ima brdo. One upitnike bih ti kasnije preporucio da ih sve otkrivas. Za sad kako naletis, jer u suprotnom ces opet prekoracit preporucene levele za questove, a za dosta njih si i preslab za sad. Ja sam trenutno na 80h igre i tek sad sam saznao gdje se Ciri nalazi, ali sam skoro sve side questove ocistio, osim Gwenta. Samo nemoj rushat kroz igru i to je to. Polako, ima vremena ![]() Uglavnom nakon par sati igranja skuzis tempo igre i tako si doziras questove koji ti bolje odgovaraju. Neki side questovi nisu dostupni nakon odredjenih glavnih misija, ali to skuzis koji bi mogli otpast ako neku misiju pokrenes. Samo prati razgovore da ti ne promakne sto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Premium
|
Hvala na savjetima, točno tako kako xGame igra tako sam i ja krenuo igrati ![]() Riješio sve side q u ovom prvom području, i onda krenuo onog griffina ubiti. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 11.01.2017. u 10:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Premium
|
Evo vratio se u ono početno područje, sve upitnike otkrio, kraftao par zelenih itema, lvl 5 sam, sad lagano krećem na drugio dio mape. Igra je definitivno jedna od najboljih koje sam igra, ne sjećam se kad me zadnji puta single player igra tako držala. @xGame Kak tebi igra radi? Meni sve na ultra (shadows na medium) oko 65-68fps-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
igra me oborila s nogu. 120 sati, sad prelazim na DLC-eve ![]() glazba je fenomenalna, još je slavenska pa mi je nekako draža. ova bjeloruska pjesma mi ne izlazi iz glave https://www.youtube.com/watch?v=mUCgYaUGdNA |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Probaj ovu pjesmu: https://www.youtube.com/watch?v=fRlOvW8M0DA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Kažu da je još bolja onima koji su igrali prethodne pa su malo upućeni (ako sretnu određenog lika, reference) Doduše danas nebih preporučio nekome tko je navikao igrati najnovije igre da igra kulju (ugl. zbog tehničkih razloga, gameplay mehanika bi bila čudna nekome tko je igrao novije nastavke prvo, zatim loša optimizacija i sl.), ima navodno neki official sažetak kulje (dali je neki YT video ili nešto unutar dvojke nebih znao), a dvojka može proći jer nije baš stara igra (jedna od zadnjih dx9 i kažu najljepša dx9 igra) |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Premium
|
Pa da, baš gledam. Ja ću mislim isto odigrati dvojku poslije trojke. Ali moram priznati, trojka me toliko iznenadila, slušam soundtrackove, gledam YT cijele dane oko tog Witchera 3. Brutalna igra. Totalno sam se navukao. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|