|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Najbolji program za ocitavanje temp.
Trenutno koristim smrtguardian, prije je bio Hardware monitor, ali on je radio nekih mjesec-dva i onda poceo javljati "cant be initialized by BIOS" ili tak neku glupost, a nisam nis prcko po BIOSu. Pitanje je zapravo, prepisuju li svi oni zapravo samo iz BIOS or what? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Ja koristim USDM program koji sam dobio uz plocu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Kako 0
Jesi ti dobre sonde izabrao u settingu, mislim ovo čudo od MBM podržava većinu (ako ne i sve) sonde koje se nalaze na pločama. Moja koristi IT8712F-1 za očitavanje recimo Proca i IT8712F-2 za CPU Fan. Pogledaj u knjižici koje senzore ima ploča, te nađeš i postaviš za system, cpu, pridružene im fanove i treba raditi. Svaka ploča koja ima ikakve senzore i ovaj soft uredno ispiše stanje, nisam sreo drugačiju. Skni najnoviju verziju i probaj ponovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() čuj ti black gay a kaj ti to pokušavaš???potpisat svoju smrtni presudu il se upucavaš dragonu????:confused: :confused: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Premium
|
Ha, Ha, ...
"(gefufnom na cincilatoru koji se gemazuje ?)! "; E, da mi je znati čija je ovo izjava:confused: (kao ne znam) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
![]() sinko, ako se vratim u školu učiti gramatiku još će da naletim na Martina plave kose, kvrgavih nogu i prednjih zubi na juriš, pa će stara ljubav da mi se vrati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
ajme pedera ne zna ni kako se pise gej (gay) ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ah patetike... Stvarno ima bijednika na ovom svijetu, pa tako i jedan user zanimljivog imena koji je po nasem forumu poceo nesto brijati na veliko. Admin je reagirao pa ga vise nema. Haug. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
da, sad ce se vratit bod imenom White Gay ![]() inace, bravo, svaka cast :clap:
![]() |
#14 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Pa cemo ga opet izbrisati... to bar nije tesko. ah, jadnik, siguran sam da mu nije lako, kad mora zivjeti sam sa sobom, 24/7/365...
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
fakat grdo za vidjeti... Ako ništa drugo,zbog duševnog zdravlja drugih forumaša ![]() I estetike... I dobrog ukusa... Mislim da ću noćas teško zaspati nakon što sam vidio sliku Zlog Admina nasađenu na avatar z3d-a....Ziher ti je mama kad si bio mali morala vješat krmanadle oko vrata-da bi se bar pesi htjeli s tobom igrat... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
A što se uopće događalo? Koliko vidim da je prvi član dobio ban nakon jedog javljanja. Svakako rekord. Može ukratko. Malo trača.
![]() |
#18 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
netko je zezao zmajceka o njegovim seksualnim sklonostima... nisam ja pisao ali vidim da su ljudi nesto osjetljivi kad se dodje do teme ko koga j***... ![]() bilo je i po meni malo preneukusno .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ti trpi. Nisi niti ti bez putra na glavi. Nije li negdje u uputstvima napisano da nema vrijeđanja po bilo kojoj osnovi. Dakle, da je zmajček i peder to mu ne može nitko reći osim pedera. Stara mudrost iz South Parka. Ostali fijuuu sa foruma.
![]() |
#20 |
..
|
ma imam mozda putra na glavi ali nisam jos uvijek nikoga vrijedao na rasnim,nacionalnim i sl bazama..plavuse excluded afkors ![]() ma i ja smatram da tome nije mjesto na forumima ovoga tipa..ak neko hoce nek nadje forume na www.idemo-se-vrijedati.com i tamo to radi do mile volje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
1600 member
Čovjek (kako djelim koplimente) je imao tako lijepi članski broj 1600 i banali ga nakon mislim 3 ili 4 posta, ah ta djeca. Sve bi preko noći, šta ćeš žele biti PC "Volumeni" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Re: 1600 member
Citiraj:
![]()
![]() |
|