|
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
OTES hlađenje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
to ti je sustav hladjenja za plocu u stvari mali ventilator i komad plastike koji bi treba usmjeravat zrak tu gore na abitovim plocama nalazi ti se par elemenata koji reguliraju struju do procesora ako dignes voltazu procesoru to se tu dosta grije ja na svojoj an7 muku mucin kako to ohladit a da bude tiho ako to ne hladis napajanje skuplja vruc zrak od tud i masu se grije
![]() |
![]() |
#5 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Tom opcijom smanjuješ i zujalicu na NBu, tako da ti ploča postaje hladna, a nečujna
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Stara kineska: "Što manje pokrenutih servisa, to bolje!" Na 60% mi je nečujan. Na 30% imam osječaj da mi niti ne treba. Jer se na ruku ne osjeti da ispuhuje zrak... probavao sam
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() kineska zakon...pitanje je samo da li se uopće više treba obraćati pozornost na takve stvari...to je bilo jasno u doba 500 mhz procesora i 32-64 megi rama da ne želiš 10-ak servisa koji nekaj rade...sa 3 ghz + HT + 0.5 - 1 giga rama -> malo je deplasirano pričat da ti nekaj u pozadini ometa rad |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|