|
![]() |
#2521 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
I svaki konobar mora namirit manjak u kasi npr..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2525 |
Guest
|
Evo momci...malo pepela pa se pospite vi koji bi trebali ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2526 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2527 |
Guest
|
Prepoznati će se već oni koji trebaju...pepela ima dosta za njih sve ![]() A ja ću samo kratko rezimirati, istine radi, i radi naših manje iskusnih članova koji će u temu svratiti po vaša uvažena iskustva sa ovom firmom pa mogu svašta pomisliti, jer se svašta i napisalo. Daklem: na kraju, Links nikoga NIJE zajebao, opljačkao, prevario...u ovoj "aferi". Samo toliko...(i kada već oni koji bi sami trebali neće to jasno i glasno napisati). ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 08.11.2016. u 14:56. |
![]() |
![]() |
#2529 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2534 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#2538 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Jedno moje polu-negativno iskustvo s Linksom... 06.10. uplaćeno nešto više od 72 tisuće kn Linksu na račun za 24 grafičke, 12 napajanja, 6 matičnih, ssd-a, memorije... 13.10. poslano sve OSIM 14 kartica i 3 napajanja. Rečeno da će se to poslati kada stigne. 21.10. Javljaju da su napajanja stigla i da se grafičke još čekaju, ali da bi prema planu trebale stići 07.11. Pitaju nas da li da pošalju ta napajanja sad ili da čekamo 07.11. pa da pošalju sve zajedno. Kažemo može 07.11. pa sve zajedno. 07.11. Zovemo, kažu još kartice nisu stigle, ali trebale bi danas. 08.11. Još nisu stigle, dobavljač kaže da će biti do kraja tjedna. Danas, 11.11. kaže da su kartice stigle na skladište i da ih šalje u ponedjeljak. Znači u najboljem slučaju kartice su tu u utorak 15.11. što je ravno 40 dana od uplate na njihov račun. U najmanju ruku neozbiljno, čekati 40 dana robu od preko 30 tisuća kuna i onda još neispoštovati dogovoreni datum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2539 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Obzirom da sve te "male" trgovine ovise o distributerima, nemaju previše utjecaja na to. Ako ti se žuri, kupuj samo što je na lagerima, rezerviraj ono što je na lageru, planiraj unaprijed... Links realno nema veze s tim, osim ako nisu bili blesavi pa za sve naveli "isporuka odmah".
![]() |
![]() |
#2540 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Ma jasno mi je da Links realno nema veze s tim, ali ja sam ugovorio posao sa Linksom, a ne sa njihovim dobavljačem. Rok isporuke nikad nije ni bio specificiran, jer se nije ni očekivalo da će trebati 40 dana. Da sam znao, svakako bi tražio točan rok isporuke. Zato sam i napisao "polu-negativno" iskustvo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2541 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Da se i ja malo nadovežem na situaciju s isporukom robe. Naručna 2 SSD-a i grafička i sve je dostupno na trešnjevci ( to sam i prvenstveno gledao ) te je način preuzimanja u toj poslovnici. Četvrtak poslana ponuda, danas ujutro uplaćeno ( ista banka, odmah im sjelo ). Zovem oko 14 da kakvo je stanje narudžbe, kad mi čovjek kaže roba se prikuplja. Odmah mi je bilo čudno, rekoh pa gledao sam na netu sve je dostupno, di je problem, kad mi on kaže da dostupno je sve, ali to je za kupce koji dođu u dućan i kupe po punoj cijeni, preko webshopa se posebno dostavlja te da će biti kroz 3-5 dana, odnosno ponedjeljak i utorak. Blagi šok, gdje god sam kupovao preko webshopa odmah bi po uplati pokupio u poslovnici robu (naravno ako je dostupna u istoj), ali ovo me definitivno iznenadilo. Mislim da su mi dali dovoljno dobar argument da ih izbjegavam u sljedećim kupnjama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2542 |
Premium
|
Webshop i trgovina nisu jedno te isto, oprema ne mora imati istu cijenu, biti od istog dobavljača i slično. Zato se uvijek prvo pita / dogovori.
![]() |
#2543 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Opekao sam se i ja slično, isto u linksu. Smatram to neprofesionalnom poslovnom praksom. Poslano sa mog ONEPLUS A3003 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2545 | |
Premium
|
Citiraj:
Samo treba malo poznavati poslovni proces, bilo bi jasnije. Sama roba može imati milijun različitih stanja i cijena, kao i ciljanog kupca.
![]() |
![]() |
#2547 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Poslano sa mog ONEPLUS A3003 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |