|
![]() |
#512 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
viđao sam toga i u bivšoj firmi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Hvala, iako sam mislio da će netko drugi isto probati... Ja sam na stranici WD-a gdje se provjerava trajanje jamstva kliknuo da mi se ažurira stanje jamstva i tu mogu priložiti račun, ili nešto drugo kako bi mi oni produžili jamstvo na ono stvarno (ako recimo izgubim račun). EDIT: Na fejsu slučajno naletio: TOTAL TV (montiraš satelitsku na balkon) ima akciju, prva godina 1kn/mj a druga 85kn/mj uz gratis instalaciju. Uključen sportklub svi paketi, HBO, Discovery, svašta nešto... Čini mi se kao dobar deal za one koji nemaju uvjete za MaxTV. Kažu da važi još samo 31.10. ne znam je li to neka fora. http://prntscr.com/d0zzpl
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 30.10.2016. u 22:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Nije fora,ja sam to uzeo krajem 9. mjeseca. Da prva godina je 1kn mjesečno sa svim kanalima otključanim. Montaža i oprema je 1kn. Druga godina je 85kn za osnovni paket+ostali ako hoćeš. Za tu lovu je super,hrpa HD kanala i sve radi. To sam uzeo otkada imam optiku preko WiFi linka |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
edit: Naravno postoji i popust ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Gdje ste ih 8 nabrojali - ja nekih 4 ako su to te- ostatak su druge. Inače te aukcije i izvedba su baš primjer amer stava: prodajemo svoja stara sranja što prije i sa što manje posla pod svim našim uvjetima, mi smo glavni, krepajte i navalite seljaci, nema reklamacija, nema rasprava, nema uvida, nema informacija, samo fotke fotkane valjda sa t68i. Uz napomene da su neke stvari oštećene, neke nekompletne (pa ti pogađaj koje što i koliko) Pa ako odustaneš možeš dobiti 2 godine blokade na aukcijama. Pa ako se roba ošteti, razvali dok ju oni iznose na utovarno mjesto nisu odgovorni ... Npr. sad su prodavali 60tak kompova u lotu od 80 stvari i nigdje ne piše da ne dolaze sa hard diskovima - to onda nije neke stvari nepotpune nego skoro sve ali hej "all sales are final." Zapravo ne znaš uopće što kupuješ i dok ti se može posrećiti s nekim zgodnim stvarima, isto tako možeš kupiti mačka u vreći ili cijeli lot oštećenog, neispravnog nepotpunog smeća. Sve u svemu Hrelić nudi ugodniju kupovinu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
ja sam prije nekih 12 godina (možda i više) na toj US embassy dražbi uzeo 2 palete Compaq 17" monitora, neki skeneri, 2 kučišta i ono najbitnije, stolice i stolovi za terasu u bircu, sve bilo ok stanje.. ![]() monitore rasprodao i inventar badava ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
![]() |
#522 | |
Sir Paški
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
![]() |
![]() |
#527 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Ili navlakuša ili su imali 1-2 komada ![]()
![]() |
#528 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Abrakadabra -10% popusta kod odabira dostave na paketomat Kod: PAKETOMAT10 https://www.abrakadabra.com/hr-HR/nacini-dostave |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#532 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Premium
|
Ne žive svi u velikim gradovima. A 'čak' 4 komada za čitavu Rijeku (>100k stanovnika) su definitivno premalo.
![]() |
#536 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
šta se davite s tim paketomatom kad moš poslat / primit paket na skoro svaki kiosk? i ovi kako se već zovu abrakadabra, imaju free shipping na kioske... kupim miš od 30kn i dođe mi džabe na tisak pored kuće, mogu u piđami ić uzet umjesto da idem do pošte i čekam pola sata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Opet nepotrebna rasprava u temi o akcijama. Ako postoji akcija u slučaju da se primi roba na paketomat to je tako i dobro, kakvog smisla ima sad kukati jel ima ili nema paketomata negdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Playstation 4 Slim 1 Tb + 2 đojstika + uncharted 4 = 2300kn Kod nas je isti paket bez 2 đojstika oko 2800kn + đojstik 500kn Razmišljam otići do Graz-a po to. http://www.mediamarkt.de/de/product/...n-2185453.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|