|
![]() |
#451 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Ista stvar ko Barca Valencia.. Svi ste jedva čekali pogledat video deset puta i komentirati kako je mascherano glumio i ostalo... Mislim portali traže senzaciju, vi nasjedate! Al to mi je donekle i jasno... Nije mi jasno da svaki krivi potez nekog igrača koji igra u vašem omiljenom klubu poserete ko da je balvan...to nikako me kužim, rezultati dobri, igra ne baš, al to je sve trenutno, tog benzemu ste posrali ko da je dosa iz četvrte lige... I onda čim zabije neki dobar gol,skakat će te ko budale po forumu! Malo realnosti... I messi je bio u banani, ja nisam vidio nikoga ko voli barcu da sere po njemu! Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#455 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Po stoti put.Benzema i Zidane su si dobri,i normalno je da ga ovaj bude favorizirao.Kad kola krenu nizbrdo,a kako sad stvari stoje ili će se konsolidirati ili potonuti do kraja ,onda će i Benzema na klupu.Pitanje je kako bude do tada Morata s formom. Ista situacija je i sa Ronaldom.Već je nekoliko tekmi igrač manje na terenu,ali njega se ne smije vaditi iz svima znanih razloga.Sjetite se Casillasa i Mourinha, čim je ovog posjeo na klupu ,krenuo je razdor u klubu. Obrana Reala je teška smijurija već nekoliko godina.Srećom niti Barcina nije bolja.Real je trebao krenuti od obrane u neke promjene,jer ovi Realovi stoperi imaju teške probleme s postavljanjima u obrani.Uvijek naivno ispadaju ili su na krivom mjestu.Pogledajte samo jučer.Njihovim problemima doprinosi i sama formacija momčadi,jer Real ima oba beka previše ofenzivna,i onda u odsustvu Kaze i Modrića stoperi često ostaju na streljani ,jer od ove trojice naprijed ne treba očekivati ništa. To je razlog zašto Real jednostavno dobija utakmice u kojima se protivnik nadigrava s njima, u tekmama s malo faulova.Čim se protivnik postavi agresivnije ,Realova igra izgleda kao jučer.Nedostatak kreacije u sredini ,igra na duga nabacivanja koja najčešće završavaju u bunaru. Po meni dva su izlaza.Ili će Ronaldo dići formu i kad se ovi oporabe stvari će se posložiti.Jer igraju dugo zajedno i uigravanje ne bi trebalo biti problem,ili će nastaviti ovako ,popušiti derbije kao i obično,i ne osvojiti ništa. Možda bi to bilo i dobro da se jednom raskrsti s nekim igračima i krene ispočetka. oho,već vidim srijedu navečer pred tv-om! West ham -Chelsea,City vs United,Liga kup!
#456 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Po pitanju Realove forme ... njihov trenutno najveći problem je realizacija BBC-a, koja je više-manje pitanje uigranosti, iako se slažem da ne bi trebalo toliko forsirati Ronalda kada je očito da ga ne ide. Zidane ih vjerojatno forsira jer ih želi uigrati dok traje razdoblje "lakih" utakmica, samo vjerojatno ni on neočekuje do se ovi mogu toliko ispromašivati. Drugi najveći problem je obrambena faza tj. trenutni nedostatak defanzivnog veznog, ali i to će uskoro biti riješeno povratkom Kazemira. Uzevši u obzir da trenutna postava zna imati istovremeno čak 6-7 izrazito ofenzivnih igrača u igri ... rezultati su čak i dobri. Pa čovječe, ne znaju za poraz u posljednje 24 utakmice, a to je ključ, jer čak i kada igraju loše, i dalje pobjeđuju (ili barem ne gube). Tako se uglavnom osvajaju prvenstva ![]() |
|
![]() |
![]() |
#457 | |
Premium
|
Citiraj:
Kazo I Modrić su nam ta dvojica sa kojima obrana lakše kompenzira svoje taktičke nedostatke,a upitno je kako bude Modrić spreman za Atletico,jer po meni nije to tekma gdje ideš sa rekovalescentom unutra.Tu moraju biti svi na 100%! Po meni da Real odigra protiv Atletica kao protiv Sociedada u prvom kolu,s istim intenzitetom i u istom sastavu,onda ovi nemaju što tražiti na terenu. Ali bojim se da bude opet ovaj trojac naprijed i još jedna trauma. Danas Liverpool -Tottenham!
![]() |
#458 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Sutra ćeš doći na svoje u kupu kralja protiv Leonese ... nema BBC-a, Marčela, Kejlora (i naravno Modrinja, Kaze i Ramoza). Jedino ne znam zašto bijeli jedini igraju kup ovaj mjesec ... svi ostali nastupaju idući mjesec :S |
![]() |
![]() |
#459 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Zato što su osvojili ligu prvaka pa imaju ono natjecanje SP klubova
#462 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
#464 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Lova je sve, jbg. Nisam se ni na sekund ponadao naslovu, jer vec ranije sam napisao da Juveu taj poraz nista ne znaci, osim eventualno malo povrijedjenog ponosa. Mada i u to sumnjam. No nada je skocila za barem top3, pa da uleti neka LP eventualno... Ali i to je gotovo pa nemoguce. LP ce doci za AC Milan onog trenutka kad krenu pozivnice za klubove sa tradicijom. Jadna mi majka na sta mi je Milan spao ![]() ![]() ![]()
#465 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
#466 |
Premium
|
Phil of the future! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 26.10.2016. u 16:10. |
![]() |
![]() |
#468 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Koja dobra utakmica. Ovi ga Cultural Leonesa igraju jako dobro. Pa ti bi ubili i Dinamo i Rijeku recimo. I tako se igra, presing na Real. A ne kao neki se stisnu i onda izgube 0:1 pa slave. Stvarno mi ne pada na pamet prebaciti na Engleze. |
![]() |
![]() |
#474 |
The Dark Side of Moon
|
Kralj se vratio sa 3 gola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#475 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
penaldo is back ![]() Inače, koji psiho, dobije kroz noge na treningu i onda ide rušit suigrača. Ostali kontaju da nije baš normalan, pa mu se sprdaju, reakcija Marcela to najbolje pokazuje. ![]() https://www.youtube.com/watch?v=kCJ8Xd6sV68 |
![]() |
![]() |
#476 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#477 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ne mogu reci da je igra tako dobra bez obzira na rezultat, i dalje pomutnja, panika i užasne greške u obrani. Varane kao da je na drogama, Danilo loš po starom, Marcelo obično dobar ali dns previše gresaka. Pepe i Nacho dobri. Ostatak ekipe dobri osim panjine Benzeme, standardno loš.
#478 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Svatko tko je trenirao bilo kakav momčadski sport a da nije odbojka, mora znati da takvih situacija ima hrpu na svakom treningu. A koliko znam, njih 2 su si jako dobri frendovi privatno. |
|
![]() |
![]() |
#480 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() Nakon toga suigračima na silu pokušava objasnit reakciju, maše ručicama, sav se uznemirio, nekako mi po izrazu lica ne izgleda kao da mu je do šale i zajebancije ![]() Reakcija Marcela gdje u šali hvata suigrača za ovratnik pokazuje koliko se sprda s ronaldovom ljutnjom jer je dobio kroz noge. Kad već spominješ Messia, da bi zabio golova koliko i Messi, Ronaldu je trebalo nekih 500 udaraca prema golu više od Messia, no da, u pravi si da je bolji izvođač penala od te dvojice. ![]() No bolje da ne idemo dalje s usporedbama, ionako su uglavnom jednosmjerne a i moderatori (s razlogom) ne skaču od sreće kad se krene u tom smjeru. Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 29.10.2016. u 19:21. |
|
![]() |
![]() |
|
|