Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.10.2016., 12:50   #3901
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007

-->
Kakvi kreteni obitavaju u ovoj igrici

Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2016., 13:07   #3902
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Jebga, njih to ne zamara za T9- T10 ekonomija , a opet gameplay je ostao ne promijenjen iako je bio "cilj" suzbiti kempanje. GG WG

Cim prije ekipa shvati da se ne ide u korist userima, prije ce im biti jasno da bez premiuma i/ili dobrog/dobrih premium brodova nema nikakve vajde.

To je ionako bespotrebna rasprava.

Kupiš neki premium brod koji ti se sviđa i sa njime farmaš pare, a opet ce te u konačnici koštati manje od npr 4 mjeseca premiuma, 75 x 4 = 300, koliko bi ionako platili iole bolju MP igru..

To naravno ako želiš igrati T10 borbe i biti u pozitivi s njima.

Druge trenutno nema. A ako igraš godinu ili više dana, a velika vecina igra, mislim da trajna investicija od 300 kn nije strašna..

jasno da se time ide njima u korist, al zašto sebe kociti i nervirati sa kreditima ako ti se vec igra sviđa.

Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 24.10.2016. u 13:17.
Ati freak je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2016., 16:24   #3903
Jazz747
Registered User

Datum registracije: Sep 2016
Sa time na umu, koji premium brod mi predlažete? Uzeo bih Belfast pošto svi kažu da je OP, a onda vidim da je Atago samo 20 kn skuplji, na popu stu još kojih 12h..

Uzeo bih ga čisto za zarađivanje para. Znam da Atago vjerovatno više zarađuje, ali mi se više sviđa gameplay Belfasta jer volim američke DDove.

Što vi mislite?
Jazz747 je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2016., 17:33   #3904
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor Jazz747 Pregled postova
Sa time na umu, koji premium brod mi predlažete? Uzeo bih Belfast pošto svi kažu da je OP, a onda vidim da je Atago samo 20 kn skuplji, na popu stu još kojih 12h..

Uzeo bih ga čisto za zarađivanje para. Znam da Atago vjerovatno više zarađuje, ali mi se više sviđa gameplay Belfasta jer volim američke DDove.

Što vi mislite?
Imam oba broda i moj savjet je da uzemš Ataga. Belfast ne oprašta greške, jedan broadside cruiseru ili BBu i više te nema. Jedan krivi smoke, DD te torpedira i adio partija.

Atago puno više oprašta greške jer ima heal, a sa Concealment expert skillom, možeš stealth palit BBove na 15km ili ih čak stealth torpedirat na 10km.

Osobno mi je Belfast uz Scharnhorsta najzabavniji brod u igri, no u Atagu jako rijetko odigram lošu partiju.
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2016., 19:09   #3905
Jazz747
Registered User

Kul, baš gledam reviewove i sviđa mi se, iako nisam baš lud za takvom vrstom gameplaya. Sad pak razmišljam kad već kupujem da uzmem Tirpitza pa sam miran, trebati će mi kapetan za bismarcka

Ovo bi bio jedini slučaj da dajem novce za igru, pa samo želim pogoditi točno što će mi se svidjeti mislim da će bit tirpitz pa fuck it.
Staro 25.10.2016., 02:04   #3906
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Citiraj:
Autor Jazz747 Pregled postova
Kul, baš gledam reviewove i sviđa mi se, iako nisam baš lud za takvom vrstom gameplaya. Sad pak razmišljam kad već kupujem da uzmem Tirpitza pa sam miran, trebati će mi kapetan za bismarcka

Ovo bi bio jedini slučaj da dajem novce za igru, pa samo želim pogoditi točno što će mi se svidjeti mislim da će bit tirpitz pa fuck it.

Imam Tirpa, Kutuzova, Texasa i Murmanska..

A probao sam sve Premium brodove...

Ovisno šta ti odgovoara? Tirp je ok i dalje "najjakiji" premium brod. Al loš AA i najslabiji topovi u svom tieru, + stavlja te u T9 i T10 borbe stalno, a tamo si najslabiji. Pogotovo ako te dograbi CV.

Atago ce ionako uskoro biti kroz misije kako izgleda

Probao sam i Sharnya i valjda sve premium brodove.

Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 25.10.2016. u 02:53.
Ati freak je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2016., 08:42   #3907
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Iako nisam probao toliko brodova kao stara iskusnjara Ari freak... Pod dojmom sam, primarno radi T7 MM da je možda Scharnhorst ili ShinyHorse od milja, skupa s Atagom (kad se spoji s 15pt) kapetanom možda najbolja opcija za farmanje srebra. Odnosno da su to dva najbolja premium broda što se tiče lakoće igranja i visine zarade radi MM-a u kojima se nalaze.

Neki dan je Amagi bježao od mene dok ga nisam stigao u S-Horstu. Došli smo do kraja mape gdje je morao okrenuti za regularno primanje torpeda. Mislim da se nikad nisam više osjećao OP u nekom brodu nego u tom trenutku.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2016., 08:59   #3908
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Tirpitz više zarađuje nego SH. I puno bolje oprašta greške, unatoč lošem MM.
Ako se brod izabire na osnovu zarade srebra onda Tirpitz još uvijek nema konkurencije.
Osim možda Atlante
Staro 25.10.2016., 09:12   #3909
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Da, samo što se prednost njemačkog oklopa topi s vremenom jer ih sad ima u svim tierima i ekipa je polako naučila ciljati u nadgrađe, pod kupole itd. S druge strane mislim da je Atago i dalje najkonkurentniji brod kao T8 brod u T10 partiji ako ga znaš igrati:

Jedan od razloga zašto je T8 puno bolji farmer srebra je zato što šteta napravljena brodu viši tier od tebe daje puno više love i XP-a nego nižem ili istom tieru. Naravno da je najveći bonus kad to napraviš desetkama. A T8 često vidi T10 što je dva tiera iznad.

Staro 25.10.2016., 10:05   #3910
Jazz747
Registered User

Kul, onda je Tirpitz. A trenutno rokam po Mahanu do Bensona i dalje jer mi je ta linija presuper, i sa NCalom sam došao do ranka 9 za sad. Mislim da ću ranked-e nastaviti u tirpu.
Staro 25.10.2016., 11:26   #3911
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

@Jazz
Ovo će ti ujedno biti i igra na koju si najviše potrošio...

@Thor
Taj s Amagijem je onda neki retard, nema se razloga bojat impotentnog Shorsta

Staro 25.10.2016., 11:31   #3912
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ma ekipa u BBima (bez torpeda) kad vidi T7 njemacki BB kako jurisa, to je panika na kvadrat. Thor i ja smo znali cijeli flank potjerat sa Gneiss divizijom

Em je brod "izdrzljiv", em se ekipa boji tih torpeda samo tako.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2016., 11:38   #3913
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
@Thor
Taj s Amagijem je onda neki retard, nema se razloga bojat impotentnog Shorsta
Upravo ovo što Blade kaže, možeš paniku složit samo takvu.

A za Amagija - bio je ciklon i prišao sam mu na manje od 7-8 km. A na ShinyHorse-u mom kapetan s Bismarcka koji ima manual secondary... Bila je "opšta bežanija" do ruba mape. Da je imao malo pameti, trebao je rush na mene složit i probat izbjeć neminovna 3 torpeda (Amagi ima najbolji topedo belt od svih T8 BB-a), te napravit veću udaljenost od mene kad se mimoiđemo gdje bi mogao uposlit svojih 10x410mm cijevi. Ovako je to ispalo smiješno.

Staro 25.10.2016., 14:13   #3914
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

-->
Ovo prvi put da mi se desilo, valjda i ćorava koka mora pogodit zrno
Živi sex

Staro 25.10.2016., 16:39   #3915
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

I to ti sav dmg, e moja corava kokoš xD
-->
Citiraj:
Živi sex

I to ti sav dmg, e moja corava kokoš xD
Staro 25.10.2016., 17:34   #3916
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Dalje nisam ni pokušavao. /drops the mic

Staro 25.10.2016., 20:22   #3917
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Imam oba broda i moj savjet je da uzemš Ataga. Belfast ne oprašta greške, jedan broadside cruiseru ili BBu i više te nema. Jedan krivi smoke, DD te torpedira i adio partija.

Atago puno više oprašta greške jer ima heal, a sa Concealment expert skillom, možeš stealth palit BBove na 15km ili ih čak stealth torpedirat na 10km.

Osobno mi je Belfast uz Scharnhorsta najzabavniji brod u igri, no u Atagu jako rijetko odigram lošu partiju.
slažem se - Atago je puno konstantniji brod od Belfasta, uz navedeno ima i ok oklop te super kutove torpedo cijevi i omogucava ti da yoloas u torp run na nekog usamljenog BB

neki dan odigrao 100tu partiju u atagu, solidno drustvance

https://eu.warships.today/vehicle/4255037136/Atago
Staro 26.10.2016., 13:33   #3918
windfucker
Guest

Scharnhorst ja jednostavno ne znam igrati...ono što mi ne ide u glavu jeste da nisam tako loš u Gneisau (60% za njubinu i strikno solo random, mislim) ali kada sjednemn u Scharnija (copy-paste kapetan i oprema), kao da nemaju veze jedan sa drugim...
Ono što mi prvo upada u oči da me jebeno zapale odmah i svaki put a u Gneisau je to puno rijeđe...vidim da i topovi manje dmg rade, ali ne, to ne može biti razlog. Tirpiz igram li-la, zahvalan brod i oprašta dosta toga. I ako je Tirp/Bmarko isto kao Scharn/Gneisau...jedva čekam upoznati Bmarka Zgrindan xp, no love se nema (Gneisau ne prodajem, ma nema šanse)
U Kutuzovu imam tragičan score (nemojte me guglati ) , a sada kada sam ga malo prokljuvio, jedan od zabavnijih.
Puno mi je pomogao komentar da je sličan Belfastu. Kutuzove ne srećem često, ali igrajući protiv Belfasta kojih ima k'o gofana, skontao sam šta i kako.
Ići će i w/r gore, taj sam brod najviše abuse-ao jer mi jer trebalo nešto da nafarmam pogotke u prošlomjesečnome eventu za one ARP-ove.
Nisam imao regular T7 pa sam ga kupio i krivo igrao.
Znači, Belfast nema potrebe uz Kutuzova, jel' tako? Mislim na novi/drugačiji doživljaj igre, ne na farmanje, to sada i regularni brodovi sasvim solidno odrade uz tierima u kojima sam ja trenutno.
...
"Fifteen men on a dead man's chest..."
  Reply With Quote
Staro 26.10.2016., 13:54   #3919
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

ShinyHorse je polu cruiser, i tako ga moraš igrati. Nemoj se libiti koristiti HE na njemu jer nije uopće loš i imaš reload 20s. A kad gađaš BB obavezno u superstructure. Kad se krećeš vozi zig zag od onog trenutka kad si spotan i očekuješ vatru po sebi.

RNGnau je bio super, tu nema riječi ali Sharny je čisti sex. Malo treba navikavanja i ako si skužio cruisere ne bi ti trebao biti problem. Bolje skreće od RNGnau-a i samim time bolje izbjegava torpeda. A kupole mu se nekom logikom okreću brže nego krstaricama (recimo NO u američkoj liniji sa EM skillom ima 25s - toliko je S-Horst bez EM skilla) što ti omogućava da brzo promjeniš metu i reagiraš na pokazani bok.

Nemoj stajati, stalno se miči i nemoj rush raditi odmah u startu partije jer te brzona i okretnost lako ponesu. Složi max anti burn build i za*ebi rudder shit mod već uzmi BOS skill + Damage Control System Modification 2, te još i zastavicu ako je imaš. S tim gasiš samo 2-3 vatre, jednu pusti da izgori jer će trajati 30+35s a to sve popraviš s Healom.

Za sve ostalo tu je TS.

Staro 26.10.2016., 15:01   #3920
windfucker
Guest

Hvala puno na savjetima
  Reply With Quote
Staro 26.10.2016., 15:19   #3921
Admiral72
Registered User

Admiral72's Avatar

Datum registracije: Aug 2016

A jucer u diviziji sa cyclopsom pricekam sa Simsom iza otoka Gneisenaua...
Lik je popio *8 mojih torpeda*, lagano prezivio i izbrisao me
-->
Citiraj:
Živi sex

Staro 26.10.2016., 15:50   #3922
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Citiraj:
Autor Admiral72 Pregled postova

LOL, e to je pravi Murphyjev zakon
Staro 26.10.2016., 18:16   #3923
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor Admiral72 Pregled postova

Hahahaha

Slično se meni dogodilo pred par mjeseci kad sam strpao svih 6 torpeda u Nagata s Kamikazom. Ovaj je ostao na 6k HP-a i poderao me slijedećom salvom. Druga salva bila je od frenga pokraj koja me dokrajčila.

Staro 26.10.2016., 19:43   #3924
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005

staviti na 7:10
Staro 26.10.2016., 19:50   #3925
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
Flamu naletio na brata u partiji
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 27.10.2016., 01:09   #3926
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

-->
Odlična partija sa Bladeom i Lunom.
Odmah u startu detonirao Lo Yanga, nakon toga maltretirao jednu NC sa vatrama (lik me mrzi), itd.

Staro 27.10.2016., 09:54   #3927
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Je, imali smo dobrih par jucer... imali smo i katastrofalne al jeb ga. Tipa na pocetku runde Neo u zaou primi 2-3 citadele...
Ta runda gdje je Neo napokon nesto napravio, ja nisam mogao pogodit nagata sa 6-7km full broadside, disperzija me guzila uzasno. Runda prije sa RNGneiss, Lun je plakao od smijeha, ja nemogu sa 7km pogodit broad od Fusoa. Ko da su turete sa cjevima pod kutem od 45c horizontalno, nista ne ide gdje nanisanis...NISTA.

Jedna bolja runda:

http://wowreplays.com/Replay/20494

Ovdje je Neo zagnojio (opet) pa nije gledao sta se dogadja (hard carry). Na kraju sam se zajebao sa onim bensonom jer je fubuki uletio u igru a na tom rangeu nisam mogao puno napravit, hence par torpeda. Al napio sam im se krvi zauzvrat.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 27.10.2016., 10:04   #3928
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Je, bio sam očajan prvih nekoliko partija

Staro 27.10.2016., 10:09   #3929
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Je, imali smo dobrih par jucer... imali smo i katastrofalne al jeb ga. Tipa na pocetku runde Neo u zaou primi 2-3 citadele...
Ta runda gdje je Neo napokon nesto napravio, ja nisam mogao pogodit nagata sa 6-7km full broadside, disperzija me guzila uzasno. Runda prije sa RNGneiss, Lun je plakao od smijeha, ja nemogu sa 7km pogodit broad od Fusoa. Ko da su turete sa cjevima pod kutem od 45c horizontalno, nista ne ide gdje nanisanis...NISTA.

Jedna bolja runda:

http://wowreplays.com/Replay/20494

Ovdje je Neo zagnojio (opet) pa nije gledao sta se dogadja (hard carry). Na kraju sam se zajebao sa onim bensonom jer je fubuki uletio u igru a na tom rangeu nisam mogao puno napravit, hence par torpeda. Al napio sam im se krvi zauzvrat.
a skoro mi Whatsapp zablokirao mob kolko se hvalio xD
Staro 27.10.2016., 21:12   #3930
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova

Novi meta, BB u rikverc.