|
![]() |
#3902 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Jebga, njih to ne zamara za T9- T10 ekonomija , a opet gameplay je ostao ne promijenjen iako je bio "cilj" suzbiti kempanje. GG WG ![]() Cim prije ekipa shvati da se ne ide u korist userima, prije ce im biti jasno da bez premiuma i/ili dobrog/dobrih premium brodova nema nikakve vajde. To je ionako bespotrebna rasprava. Kupiš neki premium brod koji ti se sviđa i sa njime farmaš pare, a opet ce te u konačnici koštati manje od npr 4 mjeseca premiuma, 75 x 4 = 300, koliko bi ionako platili iole bolju MP igru.. To naravno ako želiš igrati T10 borbe i biti u pozitivi s njima. Druge trenutno nema. A ako igraš godinu ili više dana, a velika vecina igra, mislim da trajna investicija od 300 kn nije strašna.. jasno da se time ide njima u korist, al zašto sebe kociti i nervirati sa kreditima ako ti se vec igra sviđa.
Pošten trgovac : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10, 11 , 12 , 13 , 14, 15, 16 . …but it is better to learn wisdom late than never to learn it at all. Arthur Conan Doyle Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 24.10.2016. u 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3903 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2016
|
Sa time na umu, koji premium brod mi predlažete? Uzeo bih Belfast pošto svi kažu da je OP, a onda vidim da je Atago samo 20 kn skuplji, na popu stu još kojih 12h.. Uzeo bih ga čisto za zarađivanje para. Znam da Atago vjerovatno više zarađuje, ali mi se više sviđa gameplay Belfasta jer volim američke DDove. Što vi mislite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3904 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Atago puno više oprašta greške jer ima heal, a sa Concealment expert skillom, možeš stealth palit BBove na 15km ili ih čak stealth torpedirat na 10km. Osobno mi je Belfast uz Scharnhorsta najzabavniji brod u igri, no u Atagu jako rijetko odigram lošu partiju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3905 |
Registered User
|
Kul, baš gledam reviewove i sviđa mi se, iako nisam baš lud za takvom vrstom gameplaya. Sad pak razmišljam kad već kupujem da uzmem Tirpitza pa sam miran, trebati će mi kapetan za bismarcka ![]() Ovo bi bio jedini slučaj da dajem novce za igru, pa samo želim pogoditi točno što će mi se svidjeti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3906 | |
aka Striko
|
Citiraj:
Imam Tirpa, Kutuzova, Texasa i Murmanska.. A probao sam sve Premium brodove... Ovisno šta ti odgovoara? Tirp je ok i dalje "najjakiji" premium brod. Al loš AA i najslabiji topovi u svom tieru, + stavlja te u T9 i T10 borbe stalno, a tamo si najslabiji. Pogotovo ako te dograbi CV. Atago ce ionako uskoro biti kroz misije kako izgleda ![]() Probao sam i Sharnya i valjda sve premium brodove.
Pošten trgovac : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10, 11 , 12 , 13 , 14, 15, 16 . …but it is better to learn wisdom late than never to learn it at all. Arthur Conan Doyle Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 25.10.2016. u 02:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3907 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Iako nisam probao toliko brodova kao stara iskusnjara Ari freak... ![]() Neki dan je Amagi bježao od mene dok ga nisam stigao u S-Horstu. Došli smo do kraja mape gdje je morao okrenuti za regularno primanje torpeda. Mislim da se nikad nisam više osjećao OP u nekom brodu nego u tom trenutku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3908 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Tirpitz više zarađuje nego SH. I puno bolje oprašta greške, unatoč lošem MM. Ako se brod izabire na osnovu zarade srebra onda Tirpitz još uvijek nema konkurencije. Osim možda Atlante ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3909 |
DBS
|
Da, samo što se prednost njemačkog oklopa topi s vremenom jer ih sad ima u svim tierima i ekipa je polako naučila ciljati u nadgrađe, pod kupole itd. S druge strane mislim da je Atago i dalje najkonkurentniji brod kao T8 brod u T10 partiji ako ga znaš igrati: Jedan od razloga zašto je T8 puno bolji farmer srebra je zato što šteta napravljena brodu viši tier od tebe daje puno više love i XP-a nego nižem ili istom tieru. Naravno da je najveći bonus kad to napraviš desetkama. A T8 često vidi T10 što je dva tiera iznad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3910 |
Registered User
|
Kul, onda je Tirpitz. A trenutno rokam po Mahanu do Bensona i dalje jer mi je ta linija presuper, i sa NCalom sam došao do ranka 9 za sad. Mislim da ću ranked-e nastaviti u tirpu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3911 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
@Jazz Ovo će ti ujedno biti i igra na koju si najviše potrošio... ![]() @Thor Taj s Amagijem je onda neki retard, nema se razloga bojat impotentnog Shorsta ![]() __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3912 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ma ekipa u BBima (bez torpeda) kad vidi T7 njemacki BB kako jurisa, to je panika na kvadrat. Thor i ja smo znali cijeli flank potjerat sa Gneiss divizijom ![]() Em je brod "izdrzljiv", em se ekipa boji tih torpeda samo tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3913 | |
DBS
|
Citiraj:
![]() A za Amagija - bio je ciklon i prišao sam mu na manje od 7-8 km. A na ShinyHorse-u mom kapetan s Bismarcka koji ima manual secondary... Bila je "opšta bežanija" do ruba mape. Da je imao malo pameti, trebao je rush na mene složit i probat izbjeć neminovna 3 torpeda (Amagi ima najbolji topedo belt od svih T8 BB-a), te napravit veću udaljenost od mene kad se mimoiđemo gdje bi mogao uposlit svojih 10x410mm cijevi. Ovako je to ispalo smiješno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3917 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
neki dan odigrao 100tu partiju u atagu, solidno drustvance ![]() https://eu.warships.today/vehicle/4255037136/Atago
![]() |
![]() |
#3918 |
Guest
|
Scharnhorst ja jednostavno ne znam igrati...ono što mi ne ide u glavu jeste da nisam tako loš u Gneisau (60% za njubinu i strikno solo random, mislim) ali kada sjednemn u Scharnija (copy-paste kapetan i oprema), kao da nemaju veze jedan sa drugim... Ono što mi prvo upada u oči da me jebeno zapale odmah i svaki put a u Gneisau je to puno rijeđe...vidim da i topovi manje dmg rade, ali ne, to ne može biti razlog. Tirpiz igram li-la, zahvalan brod i oprašta dosta toga. I ako je Tirp/Bmarko isto kao Scharn/Gneisau...jedva čekam upoznati Bmarka ![]() ![]() U Kutuzovu imam tragičan score (nemojte me guglati ![]() Puno mi je pomogao komentar da je sličan Belfastu. Kutuzove ne srećem često, ali igrajući protiv Belfasta kojih ima k'o gofana, skontao sam šta i kako. Ići će i w/r gore, taj sam brod najviše abuse-ao jer mi jer trebalo nešto da nafarmam pogotke u prošlomjesečnome eventu za one ARP-ove. Nisam imao regular T7 pa sam ga kupio i krivo igrao. Znači, Belfast nema potrebe uz Kutuzova, jel' tako? Mislim na novi/drugačiji doživljaj igre, ne na farmanje, to sada i regularni brodovi sasvim solidno odrade uz tierima u kojima sam ja trenutno. ... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3919 |
DBS
|
ShinyHorse je polu cruiser, i tako ga moraš igrati. Nemoj se libiti koristiti HE na njemu jer nije uopće loš i imaš reload 20s. A kad gađaš BB obavezno u superstructure. Kad se krećeš vozi zig zag od onog trenutka kad si spotan i očekuješ vatru po sebi. RNGnau je bio super, tu nema riječi ali Sharny je čisti sex. Malo treba navikavanja i ako si skužio cruisere ne bi ti trebao biti problem. Bolje skreće od RNGnau-a i samim time bolje izbjegava torpeda. A kupole mu se nekom logikom okreću brže nego krstaricama (recimo NO u američkoj liniji sa EM skillom ima 25s - toliko je S-Horst bez EM skilla) što ti omogućava da brzo promjeniš metu i reagiraš na pokazani bok. Nemoj stajati, stalno se miči i nemoj rush raditi odmah u startu partije jer te brzona i okretnost lako ponesu. Složi max anti burn build i za*ebi rudder shit mod već uzmi BOS skill + Damage Control System Modification 2, te još i zastavicu ako je imaš. S tim gasiš samo 2-3 vatre, jednu pusti da izgori jer će trajati 30+35s a to sve popraviš s Healom. Za sve ostalo tu je TS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3920 |
Guest
|
Hvala puno na savjetima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3921 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2016
|
|
![]() |
#3922 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3923 | |
DBS
|
Citiraj:
![]() Slično se meni dogodilo pred par mjeseci kad sam strpao svih 6 torpeda u Nagata s Kamikazom. Ovaj je ostao na 6k HP-a i poderao me slijedećom salvom. Druga salva bila je od frenga pokraj koja me dokrajčila. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3927 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Je, imali smo dobrih par jucer... imali smo i katastrofalne al jeb ga. Tipa na pocetku runde Neo u zaou primi 2-3 citadele... ![]() Ta runda gdje je Neo napokon nesto napravio, ja nisam mogao pogodit nagata sa 6-7km full broadside, disperzija me guzila uzasno. Runda prije sa RNGneiss, Lun je plakao od smijeha, ja nemogu sa 7km pogodit broad od Fusoa. Ko da su turete sa cjevima pod kutem od 45c horizontalno, nista ne ide gdje nanisanis...NISTA. Jedna bolja runda: http://wowreplays.com/Replay/20494 Ovdje je Neo zagnojio (opet) pa nije gledao sta se dogadja (hard carry). Na kraju sam se zajebao sa onim bensonom jer je fubuki uletio u igru a na tom rangeu nisam mogao puno napravit, hence par torpeda. Al napio sam im se krvi zauzvrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3929 | |
aka Striko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |