|
![]() |
#3811 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Baš drama jebiga ![]() Skupio za Nagata ganjajući se po rankedu - i učim ponovo od nule sve. Brod je .... ehhhhhh Ajd prije nego pošaljem sve u Tri Primorske Mornarice - ima li koja dobra duša da mi kaže kako da od Nagata napravim poštenu barku? Kontam da secondary build više nije baš in - Schwabe me pojedoše čim im priđem malo bliže. NoCar mi šalje dalekometne pozdrave iz Rovinja i slične muke. Kontam sniper/tenk build za ovu barkicu a secondarije ostavit da maltretiraju DDove koji dođu blizu ![]() Pomagajte braćo ![]() P.S. Brod je stock žešći - skupljam za B hull pa propulšn pa C hull...
![]() |
#3812 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Hull pod obavezno kupi, čak ni onda nije oklop nešto naročito. Nemoj se direktno kaciti s T8 BB jer ćeš izgubiti, gadjaj onog koji ne gleda tebe i naravno opleti po cruiserima. 16" topovi će te razvaliti, kao i poneki 15". Protiv njih ti englanje ne pomaže previše. Protiv 14" si siguran, aka T6 BB |
![]() |
![]() |
![]() |
#3813 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Točno to što danijel kaže. Prije svega, na T7 postoji nekoliko užasnih stock grindova na koje se više nego isplati potrošiti free XP ako ga imaš. To su stock Colorado, Nagato i Pensacola. Makar Hull B uzeti. Kod BB-a je još slučaj da ne samo što su to WWI hullovi, nego i lošije WWI granate. Druga stvar je velika promjena na T7 što se tiče kalibra topova, vezano uz overmatch mehaniku. Svaki BB na T7 (osim mislim njemaca) može drugoga kroz nos probiti dok na T6 to mogu samo Warspite i Bayern. Pravilo ide ovako nekako: Citiraj:
PS: Prema ovom pravilu, zgodan info za vozače (i obrnuto) Baltimore / Des Moines ako nalete na Bismarcka / Tirpitza: Balmer i Des imaju 27mm bow armor. 14,3 x 27 = 386,1 > 380mm ... iliti imuni su ako se postave na pramac ispod 10 km. Druga stvar je što jedan ima secondary-e a drugi torpeda. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3816 |
DBS
|
Trebao bi biti link u videu gore. Bolje da ne znaš koje sam ja gluposti radio jučer s Des. Dve partije overextend i prvi na dnu. Poludio sam na TS-u, taman si uletio onda. Mislim da će neka pauza od igre pasti uskoro jer sam se previše počeo živcirati oko iste, dobrim djelom radi svoje gluposti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3819 | |
DBS
|
Buff Mogami (kutevi kupola) i New Orleans (redizajn oklopa - osjetno pojačan) sa PTS: Više detalja: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3820 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Novosti sa PTa (datamine). ohohoho.....bice suza. jer je CV ekonomija inace OP. Skycancer gets it again. Additions
Ships
Costs per shell fired.
Costs per torpedo expended.
Costs per plane lost in battle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3821 |
DBS
|
Yup. Nekaj su odg. služeno na EU forumu da je to samo testiranje - vjerujem kao i da je nebo ljubičasto. Još jedan nerf debilizma CV-ima... Prvi review Belfasta, RN T7 CL: http://forum.worldofwarships.eu/inde...w-hms-belfast/ - poprilično detaljan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3824 |
DBS
|
Flamu & Belfast ... OP: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3830 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3831 |
Guest
|
@Neo: Lošiji kapetan, imo ![]() |
![]() |
![]() |
#3833 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3835 | |
DBS
|
Bez trolanja, od nekoga tko je ekšuli proučavao oklop i ima iskustvo igranja sva tri: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3837 |
DBS
|
Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 15.10.2016. u 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3838 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Di ste ekipa ![]() ![]() Zanimljivo kako se penje tier ocekivao sam da ce igraci biti bolji...zilaviji, ali ono bas sve suprotno....jedna riječ - balavurdija. ![]()
![]() |
#3839 |
DBS
|
Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 16.10.2016. u 01:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3840 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Evo samo za vas: Roy, Sexy i ja, hard carry, suze su prolivene Čak smo i na streamu bili ![]() Edit: Evo VOD sa flamu streama završio sam mu na ignore listi, sad mogu u mirovinu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Lun. 16.10.2016. u 02:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|