|
![]() |
#8791 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam da li se to samo meni čini, ali većina novih serija, pogotovo SF-a, postaje praktički negledljiva nakon S01. UtD je bio teška katastrofa, Flash isto, Gotham se poprilično srozao,... Vidim da je počeo Elementary. Jedva čekam da počne 'pravi' Sherlock Holmes.
![]() |
#8792 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Upravo to. Čak su išli tak daleko pa ju usporedili sam GoT, a ono, po meni ni blizu. Dok me GoT prvu epizodu oduševil ovo nit smrdi nit miriše.Pričekat još par epizoda,bumo vidili, možda se varam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8794 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Pa uloga je da bude tamo i dize rating svojim sisama i cubama, ona mi je totalni odron od glumice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8795 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Westworld obavezno gledati za ljubitelje Sci-fi, mislim da je neko osvježenje u pogledu današnjih serija ![]() http://www.imdb.com/title/tt0475784/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8796 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Black Sails krece od sijecnja ![]()
![]() |
#8797 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
možda nije prava tema za ovo pitanje ali gdje mogu pogledati/skinuti dokumentarnu seriju nazi megastructures ili drugi naziv nazi mega weapons? pogledao sam pru sezonu od 6 epizoda kada je izašla i kada je došla druga nisam nigdje mogao naći di pogledat kao i sada treću, nema nigdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#8800 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Black Mirror, season 3 trailer |
![]() |
![]() |
![]() |
#8801 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Poslao sam ti u poruci info.
![]() |
![]() |
#8802 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Druga popravlja dojam. Jedva čekam treću. Rachel Evan Wood - podsjeća pomalo na Rosamund Pike ![]() Hopkins - odličan
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8803 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Stos kod Westworlda(i vecini dobrih novih serija tipa quarry ,fargo,knick,the night of,leftovers ,td itd) je da su zapravo radjene za binge watching iliti maratonsko gledanje. Nisu radjene kao npr x-files,svaki tjedan jedna prica kao cjelina ,s krajem,s nekom background pricom koja povezuje cijelu seriju,a sad doslovno prvih 5 epizoda znaju sluzit kao nekakav uvod. Sjecam se da se vecina ljudi isto cudila da kaj ljudi vide u GoTu sve dok Ned nije.. znate vec kaj,ne..(mozda ima jos nekog ko nezna da je Bruce Willis duh itd ). Kad se gledaju u komadu, doslovno su ko krek...sam jos jedna.. jedna i gasim.. ma kaj cu sad ic spavat,ajd jos jednu. BTW. Jel Bethesda ukrala kak se rade droidi od HBOa il obrnuto, izleda da su imali istog dizajnera,preslicno je da bi bila slucajnost. Il u orginalnom Westwood filmu su ih tak radili(nisam gledo). Zadnje izmijenjeno od: subabuse. 09.10.2016. u 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8804 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8805 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
The leftovers je po meni sljedeca najbolja serija za binge. Doslovce prvih 4-5 epizoda te ostave:"kaj,ko,koga,zakaj,jel ovo uopce dobro,nemrem odredit?!?". I onda te samo shupi da gledas mozda top5 seriju ikad napravljenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8806 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8807 |
Banned
|
Je li tko prati ovo: http://www.imdb.com/title/tt5368542/?ref_=fn_al_tt_1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8809 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Black Mirror bi mogao biti dobar. Prethodne sezone su bile super. Nisu baš za svakoga. Vidim da su u spoileru dobro napisali: "Twilight Zone for digital era".
![]() |
#8810 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Gledan Mr. Robot S02E03 i već jedno 10 epizoda unatrag se pitam, šta je ovo gledan i na šta gubim vrijeme ![]() Vidim snimaju treću sezonu, a realno da su na pola prve stali ne bi nikome zafalili ![]()
![]() |
#8812 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Da nema nasnimljenog smijeha, ne bih znao da je scena humoristična...
![]() |
![]() |
#8813 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja unazad mjesec dana pogledao Twin Peaks. I prije sam pokusavao, ali nisam uspio nikad do kraja odgledati. No kolega ne prestaje seriju hvaliti, i kaze pogledaj do kraja, bla bla bla... Ukratko, koji k sam ja to pogledao? Zasto, zasto je ova serija toliko hvaljena ??? Mislim, 100 ljudi, 100 cudi, 100 zena, 212 sisa... Sve mi je to jasno. Ali ne shvacam sta je to dobro u ovoj seriji?
![]() |
#8814 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8815 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Pogledao prve tri epizode Kevin can wait Nasmijao se posteno par puta da su me bubrezi zaboljeli haha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8818 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |