|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
koji proc na ovu ploču
vlasnik sam prastare asus a7v133 i htio bi stavit malo brži proc na nju. da radi još godinu dana pa ćemo nekog dvoglavog as64 ubost ako bog da. mene zanima koji je najbrži athlon kojeg mogu piknut u nju. jel bi išo bartonček od dvije i po kile unutra? pošto je ploča stara krama, evo linkova od testiranja na pc ekspertu davnih dana: http://www.pcekspert.com/articles/29-3.html http://www.pcekspert.com/articles/33-3.html
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Piše ti koji su procesori podržani, Barton vjerojatno neće ić, ako i bude išo, neće radit na 166 MHz FSB-a nego 266. Dakle, samo procesori na 100 i 133 MHz FSB-a.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
da li bi mi se to ko laiku moglo malo pobliže pojasnit? piše thunderbird, i piše 1Ghz+. Našo sam i ovo; Compared to the A7V, the A7V133 adds support for 266MHz DDR Athlon processors, along with a few cosmetic extras and fixes for a few BIOS issues... koji je bio najjači thunderbird?
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
thunderbird 1400mhz...mislim da je to najjači... ako ti ploca podrzava fsb266, onda mislim da gore moze ici i t-bred, 1600+ do 2xxx+, a i barton...uz noviji bios naravno... ispravite me ako grijesim... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
@masni i crash009 1. najslabiji t-bred je 1700+ 2. najslabiji athlon XP je 1500+ A u vezi ploče, najjače što bi moglo ići je neki 2400+ na 266 sabirnici, t-bred, ima i jačih modela, no jako su rijetki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
i morati ces najvjerojatnije fleshat bios jer ti nece prepoznati procesor.... |
![]() |
![]() |
|
|