|
![]() |
#2911 |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
dakle za početak poskidaj sve sa ovog linka na komp: https://drive.google.com/open?id=0Bz...TJ0cjB5SUdISFk kad si skinuo prebaci na SD karticu i uštekaj je u box, prebaci na internu od boxa sve osim recovery.img koji se zove twrp.s905x.img (sa mog linka) pa ga preimenuj u recovery.img i pusti na SD.. uzmi čačkalicu i izgasi box (izvadi kabel od adaptera), čačkalicu uštekaj u AV port sve dok ne čuješ mali "klik" i tako drži, sad uštekaj box i čekaj dok se boota u TWRP.. kad si ušao u TWRP idi na install i klikni na install image i flashaj taj recovery.img sa SD kartice.. sad za root idi na advanced pa na file manager, nadi onaj "supersu" fajl s mog linka i preimenuj ga ovako ".supersu" sada ga pomocu file managera kopiraj u folder "data" i "system" sve spremi kako traži i vrati se na install i flashaj onaj SuperSu zip sa mog linka.. moraš napravit sve točno kako sam napisao, ako jesi i ako je sve ok onda če prilikom flasha SuperSu-a pisati da je našao boot.img i da ga mijenja, ako je tako dobio si rootan box s twrp recoveryjem.. ako piše da nemože naći boot.img onda probaj onaj "supersu" file staviti umjesto u "data" folder u "cache" folder i spremiti.. nakon toga opet flashati/instalirati SuperSu zip. znam komplicirano je ali šljaka.. pobrao sve sa 4PDA od Rusa.. ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: sasha2511. 08.10.2016. u 10:36. |
![]() |
![]() |
#2912 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
dali je netko pokušavao spojiti gamepad na android box i da mu radi, konkretno imam logitech cordless rumblepad 2 i kad ga spojim na mob odmah ga prepozna i sve super radi, a na android tv boxu mini m8s 0 bodova, našao sam neke upute ali opet ne radi... |
![]() |
![]() |
#2913 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
imaš više infoa na ovoj stranici: http://freaktab.com/forum/tv-player-...ls-at-2-solved I mene je tak jednom zezao ali sam našao dobar firmware za moj box i proradio je. |
|
![]() |
![]() |
#2914 |
Guest
|
http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_414756.html Planiram kupiti ovaj box..dali ga iko ima?iskustva s njim?uglavnom za kodi,al eventualno neki gaming na njemu..hearthstone,nest preko emulatora i sl |
![]() |
#2916 |
Guest
|
1 gb/8gb verzija? |
![]() |
#2917 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Da. 1/8 je 28 dolara a ovo tvoje je 2/16 Ja imam 1/8 za spavaću i super je. Daljinski radi dobro za razliku od m8s smeca |
![]() |
![]() |
#2918 |
Guest
|
Znam da je..ne znam dal ce mi 1/8 bit dovoljno ak cu htjet sta odigrat |
![]() |
#2919 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2015
|
Citiraj:
https://www.aliexpress.com/item/Beel...7-1c868ce0fddd |
|
![]() |
![]() |
#2920 |
Guest
|
Jel mozes objasnit u cemu je bolji? |
![]() |
#2922 |
Guest
|
Ma nisam ni mislio a ali..nego geekbuting,gearbest i sl..samo ne znam koji tocno da uzemem..ako moze preporuka jos koja do 50$ |
![]() |
#2924 |
Guest
|
ja odusto android playera. samo pc i madvr renderer. Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#2925 | |
Premium
|
Citiraj:
probao sam vec 15 komada, nemam vise ideja... https://postimg.org/image/ccs8sut9p/ ovako mi izgleda ploca, isti layout i chipovi... tvoj je isti takav? |
|
![]() |
![]() |
#2926 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
nemam takav, ali prolistaj ovu temu, ima kolega koji imaju baš takav PCB, ima par stranica unazad. Gle, igraj se s firmware-ima, nemaš kaj izgubiti. Znam da sam se ja jedno dvije večeri s time zezao dok nisam složio. Nakon toga nisam niti razmišljao o rootu, custom romu ili openelecu ![]() |
![]() |
![]() |
#2927 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
sent from my LG G2 |
|
![]() |
![]() |
#2928 |
Premium
|
A jesmo se usrećili haha. Jesi i ti svog sa openelecom zbriko? |
![]() |
![]() |
#2929 |
Guest
|
imam wetek core bez daljinskog, dam ga za 250kn ako neko oce ![]() ![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#2931 |
Guest
|
krivo sam se izrazio sori. kodi na pcu koristim, s tim da za lokalne filmove kodi pokrece mp-hc s madvr rendererom koji kolje 280x grafu, ali je zato slika cudo ![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#2932 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Aj ak ti se da na pm malo vise detalja sto kako treba slozit za ovo. Gledam da se rijesim tv pretplate od 80$ mjesecno, a ovime bih za 80$ imao cijelu godinu. Kakva je kvaliteta, da li barem 720p gura? |
![]() |
![]() |
#2934 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2935 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
#2936 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Znaci Ag-u proslo , a sve ostale zapala carina i jos skoro duplo troskova? :/ |
![]() |
![]() |
#2937 |
Guest
|
kad jednom dodje na carinu jel onda uvijek treba platit ili oni mogu pustit bez? ![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#2938 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Na player od 200 kn, još 100 kn davanja državi |
![]() |
![]() |
#2939 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Narucio A95x model 1GB/8Gb sa gearbesta sa EU skladista za 28$ Necu se igrat pa sam uzo taj model cisto da vidim kak ce to funkcionirat, ak ce mi sto falit bum taj dal starom, a ja cu sebi onda uzet jaci. |
![]() |
![]() |
#2940 |
Guest
|
na ovoj listi sto sam postao ranije, neki programi stekaju na android kodiju, tj ubrzani su i negledljivi, dok na windows kodiju rade bez greske. jebes mi sve kupit cu shield i onda sam miran... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
|
|