|
![]() |
#3721 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Mislim da lagano križam t9-t10 borbe/brodove. Još jedan od vrlo pametno osmišljenog razloga za kupovinu Premiuma. Ne možeš ti retarda preoblikovati da bude Einstein. 90% njih nece ni znati za taj patch danas. Umjesto da ogranice je+ene DDe po partiji oni idu raditi ovo. Wow. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3722 |
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3723 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Ono je bio Fubuki, i lik je nafarmao 4 killa. Dobar igrač. Super mi je vidjet nekoga tko zna koristit Kagera, jer onaj combo Fletcher / Kagero / Zao je jednostavno strava. Moramo to danas ponoviti. Fali mi ~25k do najboljih torpeda u USN DD liniji. I nekih ~190k do TAE skilla (17. bod s tim kapetanom). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3724 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Oni racunaju da ce ekipa promjenit stil igre sad kad budu puno manje zaradjivali. A to sta BB gori ko buktinja nakon 20 sec pod paljbom a ti overpenas 90% shelova u njih im nije palo na pamet. DDi ce sad jebat jeza jer ako na startu pogine, ne gine mu dizanje kredita. Sad il forsiraju premium opet da dignu pare, il premium brodove. Al botovi su i sa puno zajebanijom ekonomijom dosli do T10 i botali u njima tako da ih ovo nece sprijeit ni najmanje. Kao sta nije ni ciklon, jer brod koji snipa sa 20km kad dodje ciklon dok dodje nekome na 8km (ako i ide na njih) treba mu toliko da ciklon zavrsi. Nisam jos igrao sa novom ekonomijom, cekam ekipu popodne da bude zanimljivije kad pocnu stizat uplatnice ![]() @Thor Nema problema za combo, ako me Zao ne baci u bankrot. Ako se opet vratim na Ataga za grindanje kredita za jedan T10 play, onda kvragu sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3725 |
DBS
|
Baš čitam malo komentare: https://www.reddit.com/r/WorldOfWars...ning/?sort=new Nova ekonomija je buff BB-ima i DD-ima koji ulaze u knife borbe unutar capa. Ja redovito završavam na min HP sa svojim DD-ima. Uvjerljivo su najviše jebali ježa CV-i (iznenađenje!) koji sad zarađuju minimalno, i sa dobrim partijama idu u minus. Krstarice vjerojatno odmah iza njih. Koliko vidim, da bi se nešto zaradilo cilj je skupljat base defend i base cap ribbone što više. Uz to spotat ekipu i primat dmg... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3727 |
Premium
|
Nemam premium, samo Ataga. A ljut sam jer izmisljaju toplu vodu. Kao da smanje kampere, a nece i unesu novi gameplay, a nece. Jer BB nece rushat na torpeda i HE spaming cruisere. Cruiser mora zivit da napravi dmga na BBovima ako ga odma ne izbrisu. Radi par campera i botova oni su odlucili kaznit cijeli playerbase silujuc ljude na novi gameplay. Samo je trebalo smanjit troskove T9-10 brodova za repair. A onima sta stoje iza cijelu rundu neka uvale neki diminishing return na exp/lovu/whatever. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3728 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2016
|
Gledam malo stream jutros. Decki su dobili Leningrada na testiranje. Ako ostane takav, necu ga uzimati. Izgleda mi MEH protiv Simsa, isto tako protiv Blyske. Kupule mu se okrecu kao BB-u i radius okretanja mu je slican cruiserima. Jedino ima brzinu (48 kn sa zastavicama i boostom). Concealment mu je OK (6.6 sa 15pt kapetanom), sto je OK za torpeda ali u bliskoj borbi protiv ostalih DD-a nema sanse. Uz to, nekako mu je potrebno posebno prilagoditi kapetana (Udaloi-a igram bez CE, recimo)
![]() |
#3729 |
DBS
|
Meanwhile u WG-u nakon što je ova ekonomija zaživjela i svi moraju imat premium za T9/T10: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3730 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3731 |
DBS
|
Evo još jedan Kebab primjer: http://forum.worldofwarships.eu/inde...6#entry1329716 Kako uskoro prebacujem kapetana na Des, vidjet ćemo kako Des koji je prije ludo love zarađivao stoji s novom ekonomijom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3732 |
Premium
|
Zao 110k dmga, minus 150k. Samo citam kako ekipa gubi pare. Ferdi 100k sa Yamatom + premium, izgubio 100k. Ovo pocinje bit apsolutna komedija. Sad se sjetimo onih na forumu sta su govorili da je ovo prava stvar. ![]() Jel treba spomenit one sisace ruske qurcine na official forumu koji su branili ovu novu ekonomiju. Prokleti kreteni... B-marko: ![]() ![]() ![]() ![]() Nekako malo za 165k dmga i krakena... Atago: ![]() ![]() ![]() ![]() Premiumi sad zaradjuju. Doduse ako se racuna average od broda sta je 36 K sa Atagom, iako nisam siguran da igra uzima u obzir average dmge od brodova za izracun... Nasao stari Bmarko score: ![]() ![]() ![]() ![]() Dakle... stari rezultat je 20k manje love. Sad imam premium cons na brodu, al ako uzmemo u obzir manje troskove broda, municiju koja kosta vise-manje isto rezultat je da poprilicno jednake runda sad manje love daju. Unatoc pojeftinjenju troskova za brod, ta razlika se u nizem tieru bas ne vidi. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 29.09.2016. u 17:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3733 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
133k dmg-a u bismarcku, 3 killa, pobjeda, dobiveno 182k silvera, nakon repaira i 2x premium consumablea, ostalo 28k. Dabog da im svaki kvartal prihode ovako buffalo ![]() Edit: Sa premiumom bi mi ostalo 118k, koje su ovo ruske škovace, to je presmiješno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3734 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
nekolko partija koje sam danas odigrao t7-8 daju filing manje zarade, s druge strane jedna u hindemburgu mi se cini da sam vise zaradio nego prije, ali to je samo 1 partija morat ce oni jos tu ekonomiju doraditi, ponajvise ovo oko mehanike tenkanja i spotanja. Zanima me i koliko kamperi vise gube naspram prije. bit ce tu jos promjena ovaj lik ima good point: While I do like the change in general, I fear it will punish the good players. Those who keep their ships alive and well despite being very active. Two examples: 1) I only survived in 72 out of my 203 battle in a Fubuki. That is a survival rate of ~35 %. If I take into account that I will not always come out of a battle unharmed we are nearing a good approximation between this change and my past expenditures. 2) My Nagato survived 59 out of 103 Battles. That is a ~57 % survival rate. Due to the repair ability that is often in a rather good shape. Premium repair helped as well with the additional charge and lower cooldown. With this new change I could as well have died in a lot more battles and not bothered with repair in some of them. Let us calculate those two through. For simplicity let us assume that a victory is always a 100 % health one (it is not but we can do averages later). - The Fubuki would have accumulated a total cost of 11,921,000 silver for total destructions and another 936,000 silver for service fees in the battles it survived, for a total of 12,857,000 silver. With the new system the same 203 battles would cost 15,225,000 silver. Like I said: A good approximation (and an even better one if I consider that not all battles survived are at full health). The difference between those two is 18.42 %. - The Nagato would have had a repair and service bill of 501,500 (service) plus 2,794,000 (repair for total destruction) for a total of 3,295,500 with the old system. With the new system those same 103 battles would add up to 4,326,000 in repair and service. The difference is 31.27 % Now I admit that I kept these calculations very simple. But the general picture does become quite clear. The better you get with your ship, the less you will earn in comparison to the old system. We just lost an incentive to become better in the handling of our ships. I hope that the new spotting and tanked damage rewards will be an equalizer here, under the assumption that the other rewards are not touched. So my question is: As we have new rewards, are the other rewards adjusted in any way?
![]() |
#3735 |
DBS
|
S obzirom da sam preživio u 105/155 partija s Fubukijem (68%), debelo sam preveslan s ovom novom ekonomijom. Yes, neke su bile na min HP ali dobar dio njih sa preko pola. I dalje sam prvi na EU serveru po WR s njime: https://eu.warships.today/vehicle/4287510224/Fubuki Fletcher je odličan, ali Fubuki može ložit vatru i pogađat pokretne mete izdaleka. Em su ga sjebali micanjem na defakto T7 (Akatsuki), em ga nova ekonomija brutalno ubija kao jednog od mojih glavnih dosadašnjih money makera. EDIT: Hakuryu sa preko 200k dmg s premiumom svejedno gubi lovu, potvrdio i Aerroon na Redditu. Ovo je samo jedan drugi primjer: http://forum.worldofwarships.eu/inde...0#entry1331150 Ostavio sam svoj glas ovdje: http://forum.worldofwarships.eu/inde...62817-economy/ Rujan 2016 - konačna smrt high tier CV-a. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 29.09.2016. u 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3736 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Napokon i ja uzeo Bismarcka. Koja jebena ka-ta-stro-fa od topova, toliko su loši da sam odjebo AP i sad gađam sa HE, veće su šanse da napravi štetu. Sramota šta su napravili od ikonskog broda, kojem su upravo topovi bili vrlina. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3737 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3739 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3741 |
DBS
|
Je, topovi su najgori od svih T8 BBa. Ali samo po disperziji. Nemoj ciljat vodenu liniju kao s drugima već sredinu trupa ili palubu - pogotovo kad gađaš BB ili CA izbliza. Na većim udaljenostima vodenu liniju jer je to ionako lutrija. Brod tek sjeda na svoje sa manual secondary skillom koji odrađuju dobar dio posla trolavih topova. Kako imaš tek par partija s njim, daj mu vremena. Sa svim BBima sam imao dana kad mi je RNG pokazao srednji prst. Bismarck nije iznimka. ![]() Sent using Tapatalk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3742 |
Premium
|
Bas tako, Bmarko je katastrofa izdaleka, nemozes pogodit otok a kamoli brod. Na 10km kad pocinje secondary pakao onda se dmg stacka a nesto mozda i pogodis sa topovima. Glavna prednost su mu sta je izdrzljiv ko vrag i u kombinaciji sa spoterom i hydrom mozes DDove izludit ![]() @Thor Ma govorio sam i prije da je ova ekonomija propast. Vidio si i sam, 80k dmga sa Gneiss i 2 prem consumabla i izgubio sam pare. Prije nisam sa tim brodom mogao ic u minus pa da me jebes. Zao-a i Yamata ne vadim iz porta dok ovo ne srede, necu iz principa. Sad opet moram igrat Ataga (nije mi bas zao, odlican je brod) da bi zaradio pare za ista drugo. Sta WGu i odgovara jer smo jucer vidili po 4-5 premium brodova u rundama sa svake strane. Sad kad se ekipa nakupuje premijuma mozda poprave (citaj vrate na staro) ekonomiju jer eto, kao, slusaju igrace. Stoka, treba ih je Hico sve sredit. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 30.09.2016. u 09:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3743 | |
DBS
|
Yamu možeš probat jer su najviše profitirali BB-i s ovom ekonomijom. Zao, baš i ne jer on stacka dmg. od vatri iz daleka. Sad se cijeni rush u cap i ostale stvari tipa spotanje tako da je to skup sport postao... Like a Boss! ![]() Citiraj:
Nemoj HE koristiti, to je samo za teže njubare ili ako baš gađaš metu koja ima DCP na cooldownu. Drugi izuzetak je ako znaš da si okružen sa DD-ima, u protivnom i na njih AP. Kao i sa svakim brodom treba jedan period privikavanja. Oklop mu je super, ali to te jako lako zavara. Pogotovo u kombinaciji sa brzinom do 31 čvor. Bismarck i Tirpitz se jednako brzo tope kao i drugi T8 BB pod koncentriranom vatrom. IMHO dobro da si uzeo Hull B prvo jer s njim dobivaš puno više toga nego s brzinom i dometom topova. Nakon toga uzmi brzinu, a zadnji domet. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 30.09.2016. u 10:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3745 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
izveo yammu nakon dugo vremena - moze se i zaraditi na 10tkama 254k dmg, 1 kill, 2.6k base, +217k slivera svejedno trebaju doraditi mehaniku nagradivanja oko tenkanja, spotanja, primanja dmg itd. jer nije da sam bas nesto agresivno igrao ili capao
![]() Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 30.09.2016. u 11:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3746 |
Premium
|
Je, premium + 250k dmga. Sad treba non stop tako igrat ![]() A glede algoritma za cap/dmg/spotting/itd. Nisu ga ni dirali, ostavljen je kao i prije jer nitko ne vidi neku razliku. Spotting jos ne radi a ono tanking dmg i potential dmg je samo ukrasna brojka. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 30.09.2016. u 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|