Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.09.2016., 09:39   #3691
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Kako si uspio cropat sliku i odsjec i top i bottom.

I ajde to napravi sa Carolinom.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2016., 09:44   #3692
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Kako si uspio cropat sliku i odsjec i top i bottom.
SonyVegas da dobijem 1080p, ekran mi je 16:10. Inače glupo izgleda kad ga YT obradi i imam crne rubove ne gore i dolje, već bočno. Tako da je ovo kompromis a dovoljno se svega vidi.

Citiraj:
I ajde to napravi sa Carolinom.
Challenge accepted.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2016., 10:33   #3693
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Aaa bmarko u elementu

Bilo bi dobro za vidjeti ako se negdje prati dmg sa secondarisima pa da vidimo koliko ga je u prosjeku po partiji, naravno vatre od sec.arm uracunati
Staro 26.09.2016., 16:53   #3694
extasy
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2006
http://prntscr.com/cmkk3a
http://prntscr.com/cmkkgu

Sta god napravili danas nema pomoci :/
extasy je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2016., 17:39   #3695
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor extasy Pregled postova
http://prntscr.com/cmkk3a
http://prntscr.com/cmkkgu

Sta god napravili danas nema pomoci :/
Tako je i meni, sta god napravis, poraz. I to idioti ginu na najgluplje nacine...al samo moj tim.

Staro 26.09.2016., 17:55   #3696
extasy
Premium
Moj komp

Sljedeca partija sa kamikaze R ista ko i ova 120k DMG poraz... Jel vidi neko rijesenje ovome? (osim divizija jer to nije bas neko rijesenje)
Staro 26.09.2016., 18:13   #3697
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Divizija može nosit igru ali ako ti je od preostalih 9, bar 4-5 idiota...nema pomoći

If you're in control, you aren't going fast enough.
Flayer je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2016., 18:23   #3698
extasy
Premium
Moj komp

Ne mislim na to da divizija ne moze carry nego je problem u tome sta nema uvijek divizije a blago receno da igram previse i u krive sate

EDIT : http://prntscr.com/cmn3fo sve T5

Zadnje izmijenjeno od: extasy. 26.09.2016. u 20:03.
Staro 26.09.2016., 19:26   #3699
Gigi1
Premium
Moj komp

jos jedna dobra u bmarku, 2.8 k base xp, 240k dmg od toga samo 30k od sekundaraca u 237 pogodaka

Staro 26.09.2016., 20:06   #3700
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Wow! Replay, ASAP!

Jedna sličica samo za Luna:

Staro 26.09.2016., 23:01   #3701
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Lazes! Mucki falsifikator! Photoshop, nema sta drugo!

...konacno da jedan brod moze probijat ta svapska govna
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2016., 23:29   #3702
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Rofl koji troll
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2016., 00:11   #3703
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Zao. You gotta love it.

Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2016., 08:52   #3704
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Arsoniste jedan. To se se iza Strike u kartonskoj Iowi skrivaš? Priznaj!

Citiraj:
Autor Cuky Pregled postova
Lazes! Mucki falsifikator! Photoshop, nema sta drugo!

...konacno da jedan brod moze probijat ta svapska govna
Imam i video (ovo je screenshot s njega, nije mi se dalo s YT zezati). Nema photoshopa, ovo je rušenje snova.

Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Rofl koji troll
Mučki!

---

Jučer u zadnjoj partiji Indiana / Pensa / Gneisenau divizija i završimo kao bottom tier. Ciklona i dobivamo partiju ali jedva uspio nešto dmg. nafarmati. Kad mi iz ciklone izroni Iowa. Pokraj mene Mogami koji odmah pokazuje bok u nadi da izbaci par torpeda i istog trena nestaje od 16" Iowine slobode za Krakicu dotičnog vozača. Lik je na nekih 25k HP-a i nos na nos smo jedan drugome na oko 8 km. Reko mogu ili bok pokazati ili probat ram ili nešto treće. Onda se sjetim kako je Iowa mekana na bok i bacam sve u kotao, stolice, stolove, čamce za spašavanje i po plinu na rush na Iowu. Spustio me na ~10-15k HPa, čak sam i bouncao par salvi pod blagim kutem na pramac (nikad bow on, overmatch mehanika bi me pojela) dok nisam došao bočno do njega za 8" 4 x cit-pen slobode i avg. dmg. s Indianom za kraj runde.

Dali smo mu makar kompliment kad se toliko potrudio dok mu je ostatak tima bio za drek.

Staro 27.09.2016., 09:26   #3705
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Da, ona CA/CA/BB je bila urnebesna urnebesa. Potjerao sam Pensu, kutuzova i gneis u paniku i samo charge i to prije ciklone. Uleti ciklona a ja po starom kursu a oni se okrenu i ulete u domet What a mistejka to mejka. A tek onaj Gneiss sta stoji i ceka da me torpedira...lolcina.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 27.09.2016. u 11:36.
Staro 27.09.2016., 11:05   #3706
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Wow! Replay, ASAP!
evo ga http://wowreplays.com/Replay/17819

ali onaj od pred par dana isto s bmarkom mi je puno bolji i napetiji
edit: to je ovaj http://wowreplays.com/Replay/17358

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 27.09.2016. u 11:11.
Gigi1 je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2016., 08:48   #3707
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Skinuo oba, ali nisam još pogledao. Moram danas poslije joba jer je patch sutra.

Kakve smo botovske timove imali jučer Admiral, Blade i ja. To nisu istine. 3 poraza za redom s B-Markom, svaki osim zadnjeg gdje me moj Atago torpedirao u startu partije preko 100k dmg. Došlo je do toga da sam Shokakua morao izvadit za pobjedu.

Nije mi vrag dao mira pa sam se kasnije navečer opet spojio i završio re-trening kapetana za Fletchera na Indiani. Odigrane prve 4 partije s njime. Kakav je to sex od DD-a, a još je stock. Možda imam placebo efekt, ali čini mi se da su mu putanje topova malo bolje nego na Bensonu i ranijim USN DD jer lakše pogađam na daljinu. Možda sam se jednostavno naviknuo na njih...

Prva partija sa onim premium camo i x300% FreeXP zastavicom čiste zarade 1200 FreeXP-a!

Bez dnevnih bonusa brod uredno zarađuje 5-6 soma XP-a po partiji s tim camo (ako znaš što radiš, cap, ganjanje drugih DD-a itd.).

---

EDIT: Novi troškovi u 0.5.12, po svakom brodu:

https://www.reddit.com/r/WorldOfWars...sts_for_patch/

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 28.09.2016. u 08:55.
Staro 28.09.2016., 09:48   #3708
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

180k da sjednem u Zao il Yamata. Je, divna im je ta nova mehanika.

Fino im je izbjegavanje odgovora. Jel sad zaradjujemo vise il manje....ovisi kako igrate. Pa nabijem vas, reci mi za 100k dmga ocu zaradit vise ili manje. Neka ne jebu ljude novim stilovima igranja koji su placebo efekt dok se ne dokaze suprotno.

180k za deployment t10 DDa? Koju mu je koeficijent zarade na dmg? Spotan od CVa na startu pri putu u cap? Minus 180k + consumables

Ovo je dobro:
  • Consciously acting as a team during battle (e.g., as for a battleship – to do a certain amount of damage, together with the allies push past the flank, sacrificing part of fighting capacity to capture the base) will bring better economic outcome; Focusing on only one thing (e.g., as for a destroyer – capturing bases, but not doing any damage, or reconnaissance, and not drawing enemy fire to herself) will result in poorer economic outcome.
Mos mislit da igra gleda jesi ti pushao flank, tankao i radio dmg, i overall bio efikasan kad ce se svest sve to na result screen i koliko si dmga napravio i neki bonusi na cap/def/planes i ostale ribbone.

"Therefore, your economic challenge in battle is to play as efficiently as possible, so that income exceeded expenses"

Jos da su definirali "efikasnost".

Ako stojis iza otoka i palis druge brodove sa Zao/DM jer da si svemoguc nemozes izac na BBove, kako se to gleda. Kao da si camper? Nisi se dovoljno kretao? Samo si radio dmg al to nije efikasno?

Kreteni su smo trebali smanjit troskove za popravak i adio. Kamperi i sniperi ce opet stat iza. Jel misle da ce BB rushat naprijed na Wall of Skill da bude efikasan?

Staro 28.09.2016., 10:20   #3709
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:

EDIT: Novi troškovi u 0.5.12, po svakom brodu:

https://www.reddit.com/r/WorldOfWars...sts_for_patch/
meni je ovo ok pristup, imas fiksan troska makar ne primio niti jedan shell tak da se kamperi mogu j**at u t10 brodovima, doc ce im na isto nakon partije.
Ako ovo smanji kampanje pa makar i za 10% ja zadovoljan.

Naravno da ce neki ljudi rec da nije pošteno naplatit nešto za sto ne postoji opravdan trošak(ne primanje dmg), isto tak se moze rec da nije pošteno nekome ubijati gameplay sa kampanjem zbog postojanja troškova.
Ak nemamo love za normalnu t10 partiju igramo t8 - ali igramo s guštom, a ne kako nam diktira potencijalna wg racunica nakon partije.
Poanta igranja je da se guštamo, a ne da gledamo nakon partije kolko je ostalo na racunu, za to imamo internet bankarstvo, mastercardove, vise, amex...

edit: vidim da je blade u meduvremenu odgovorio, ugl. ovo defintivno nece riješiti cijeli problem kampanja u high tier battlovima, ali se nadam da ce malo po malo pocet smanjivat br. kampera.

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 28.09.2016. u 10:36.
Staro 28.09.2016., 10:49   #3710
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Bas me zanima kak ce se to odrazit na moj nacin igranja gdje nisam gledao da moram prezivjeti neko sam uvijek ulazio u borbe i igrao agresivno pod svaku cijenu.

Po tom bi trebao dosta vise zaradjivat
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2016., 10:55   #3711
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Oni tvrde da se u prosjeku zarađuje oko 50k više srebra po T10 partiji za prosječnog igrača. Vidjet ćemo. U svakom slučaju će najviše najebat ekipa borderhuggera i snajpera, te torpedo spammera koji se drže pozadi jer neće dmg nafarmat i biti će daleko od svega. Da ne spominjem one jazavce koji skupljaju partiju po partiju ulaskom i samo W u jednom smjeru, ili sa autopilotom kao onaj kripl koji je tako nafarmao preko 4k partija i došao do par desetki (50 partija po danu).

Vidjet ćemo od sutra. Sad kad je Fletcher u pogonu, vraćam kapetana s Balmera na Des - slijedi još jedan re-training na Indiani.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 28.09.2016. u 12:52.
Staro 28.09.2016., 19:24   #3712
Gigi1
Premium
Moj komp

dve solidne partije od danas,

prva sa strikanom i neom, atago 170k u t10 partiji, 2.6 k base xp
http://wowreplays.com/Replay/17909

druga sa strikanom i rockom, tirpitz u t9 partiji 190 k, 2.9k base xp, oko pola partije rambo mode engaged
http://wowreplays.com/Replay/17910

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 28.09.2016. u 19:31.
Staro 28.09.2016., 22:55   #3713
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Damn, sutra je patch pa neću stići pogledati i ove. Ali jesam ova dva ranije - zašto mene ne ide kad treba Atago onako pobrisati s B-Markom?

Onaj od 240k dmg fino pokazuje točno koliko je Iowa mekana na bok. Po 45° prvo dvije, a kasnije još jedna citadela.

---

Kakve partije danas u T9/T10 s Fletcherom. Blade u Zao, Roy u Kageru i ja u još napola stock Fletcheru. Sve za redom, jednu za drugom prva 3 mjesta na timu. Ali najslađa je bila zadnja gdje smo gubili u zadnjim sekundama kad sam uočio Roona kako ide prema meni. Imao je nekih 2k HP-a. Prve dvije salve su poletjele iz stealth fire, dok je počeo motat pokazao je bok da bi ga zadnja treća salva AP-a poslala spavati za našu pobjedu. Taman ranije pao je Roy u Kageru i drugi tim si već komplementira u public chatu... Yeah, about that...

Sorry Roy, ono si potonuo radi mene jer sam ti rekao kuda da ideš mi u pomoć - bolje bi bilo da si produžio na B. Shvati ono potapljanje Roona / win kao ispriku.

Strava je combo Zao + DD divizija. Flooding ili vatra, i kao da si pozvao artiljeriju nuklearnih HE granata da završi posao kad je meta na DCP cooldownu.

Staro 28.09.2016., 23:42   #3714
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
Damn, sutra je patch pa neću stići pogledati i ove. Ali jesam ova dva ranije - zašto mene ne ide kad treba Atago onako pobrisati s B-Markom?
ne ide ni mene - bez brige, u istoj salvi multi citadele sa bmarku su jednom od 20 partija kad se rng dogovori sam sa sobom

Citiraj:
Ali najslađa je bila zadnja gdje smo gubili u zadnjim sekundama kad sam uočio Roona kako ide prema meni. Imao je nekih 2k HP-a. Prve dvije salve su poletjele iz stealth fire, dok je počeo motat pokazao je bok da bi ga zadnja treća salva AP-a poslala spavati za našu pobjedu. Taman ranije pao je Roy u Kageru i drugi tim si već komplementira u public chatu... Yeah, about that...
mozda se moze pogledati stariji replay, pošalji ovaj u diviziji da probam-zelim osjetit nevjericu u protivnickom timu tih zadnjih par sekundi
Staro 29.09.2016., 08:17   #3715
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Da, možda bude radilo. Ne sjebe svaki patch kompatibilnost. Stavim replay poslije joba. Nisam end screenshotove uzeo.

Staro 29.09.2016., 09:41   #3716
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Update na novi patch.
Idemo redom, novi modul za brze okretanje.... rekli su 6ti slot. Ako treba birat izmedju da me ne vide i da okrecem rudder "a ne brod" malo brze, biram kamuflazu. 6ti slot na brodu sa 5 slotova

Jos nema previewa koliko modul pomaze... ugradnja na slijepo...sve sam poludio. Anyway podsjetnik, rudder shift time je vrijeme koje treba rudderu da se okrene sa full lijevo na full desno. Ne iz stanja na centru ako brod ide ravno. (stopao sam vrijeme, nije ni meni bilo jasno al ok)

Daljnje gluposti kako ih otkrijem...

Edit: stari replayevi ne rade. Veliko cudo.

Staro 29.09.2016., 09:53   #3717
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
Update na novi patch.
Idemo redom, novi modul za brze okretanje.... rekli su 6ti slot. Ako treba birat izmedju da me ne vide i da okrecem rudder "a ne brod" malo brze, biram kamuflazu.
meni se taj modul isto cini generalno bezveznim, ako su htjeli pojacati CA to su trebali napraviti na neki drugi nacin, taj modul bi eventualno bio ok za USA CA za ostale bas i nisam siguran.
kod IJN concealment je must have, kod ruskih CA ako nemas concealment spotaju te prije BB a i rusi imaju uzasan turning circle tako da od ovoga nece bas profitirati.
Kod njemaca isto mislim da je concealment bolja opcija, njih ionako lakse citadeliras na vecu udaljenost pa je opet concealment bolji

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 29.09.2016. u 10:43.
Staro 29.09.2016., 09:59   #3718
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Ne znam koji idiot je ovo predložio kao buff krstaricama, još gore tko bi to stavio na brod kad je concealment alfa i omega onog što ti treba.

Jedini brod na kojem to vidim je Khabarovsk koji radi svoje brzine i preporuke uzimanja 3x4. red skilla ionako ne uzima concealment.

Eventualno Hindi i Moskva koji se ionako vide iz svemira ali rudder shift ne smanjuje krug skretanja tako da je sve to prelijevanje iz šupljeg u prazno...

Staro 29.09.2016., 10:00   #3719
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Btw, ono queueanje sinoć u isto vrijeme sa dvi grupe je bilo prva liga. Tribali bi to ćešće radit

Imam replay Strikinih majstorija sa shokakuom, šteta što ne radi zbog novog patcha
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2016., 10:16   #3720
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Što ste završili na istoj strani, i ako ne - jesi opet sealclubbao Strikana?

O kakvim to majstorijama zboriš? Zar nije Hiryu-a rekao da će kupit ponovo...?

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno